Playstation 4

Problém s restartem konzole (7)

• H0nzaB_CZ
    H0nzaB_CZ

A to je? Já sem občasný hráč takže 30 dnů bez konzoli mi nějak nevadi akorát me trošku začíná vadit jedna věc. Pokaždé když ps4 pustim je tam aktualizace a tím pádem problém s tím resetem. No tak to tam o víkendu zavezu je koupena v první čárce co přišla do CR. Takže bych se nedivil kdyby se něco nepovedlo...

• AK-47
    AK-47mejdzr81

Hodně štěstí s reklamací, todle ti klapne, věřím tomu. Horší je YLOD

• H0nzaB_CZ
    H0nzaB_CZ

hmmm...tak to je zlé, ale záruku mám ještě do prosince...takže to asi nechám chvilku doma a pak to tam zanesu...krom toho sem začal mít po update problém s DNS chybou...takže když se daří tak se daří...:)

• Bax666
    Bax666RPG/FPS

Mě to takhle dělalo na slimce, dokonce se mi po zahřátí samovolně vypínala a potom nešla zapnout, než jsem vypojil napájecí kabel. Tak jsem rozebral zdroj, rozšířil jsem plastovou mřížku a některé ventilační díry tam, kde to bylo potřeba a od té doby mi šlape jak hodinky.

• AK-47
    AK-47mejdzr81

To my dělala ps3 fat. Reklamace a novej zdroj za měsíc.

• Reveng47
    Reveng47

Reklamace, mas ji v p.či...

• H0nzaB_CZ
    H0nzaB_CZ

Ahoj, mám trošku obavu, že mám problém se zdrojem (moje tušení), protože se konzole není schopná po zvolení restartu (nebo při update) znovu spustit. Vždy se vypne v konzoli cvakne a nic, pak už nefungují ani tlačítka na konzoli a nejde pustit ani přes ovladač. Po vypojení kabelu napájení je vše v pořádku a dokonce doběhne případný update. Někdo se s tím setkal a nebo nevíte někdo co s tím?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.