Playstation 3

Problem s PS3 (681)

• LordikDevil
    LordikDevil

Cus parmeni, da se opravit PS3 fat verze BD-ROM proste ta piksla do ktere valite hry a filmy na DVD a BD ? Po trech rokach mi to odeslo a to docela brutalnim zpusobem, svinak nevychovany ze mel drzost killnout se primo behem hry :( Potreboval bych radu, sice YLOD jeste nemam jen tam proste strcim hru a nic, ani se netoci disk uvnitr... Za pripadne rady a cifry za opravu predem velke THX...

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

poutnik36: Ještě než začneš s formátováním HDD... Přes recovery menu použij Rebuild databse. a Restore file system.

• ADHONOREM
    ADHONOREM

poutnik36: Za těchto předpokladů ti asi nezbývá nic jiného než formát. Časem se mohou porušit různé soubory, které tohle následně dělají. Doporučuji smazat všechny game data, což jsou patche, DLC a nainstalované hry. Následně zálohovat savy z her a naformátovat. Pak už ti jen zbývá doufat, že to není HW chyba, která by tě přinutila k reklamaci.

bf333: Theme opravdu dokážou zamrznout konzoli. Co se týče her, tak to je to samé s tím, že některé tituly jako je Fallout 3 či nestabilní bety jsou v tomto hotové perly. Nic není zkrátka dokonalé…

• bf333
    bf333Ravens

ADHONOREM promin,ale to jsou pekne blaboly... ofi theme jako zamrzne ps3 ? a ptas se ho jakou hraje hru,neni to jedno? poutnik zkus zformatovat,za to nic nedas... cca 16h...

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Hra SOCOM 4 a hlavně stažená dema. Nic jsem tam neinstaloval jenom poslední update. Jinak na harddisk jsem od tý doby, co to začalo nic nedával. [s8] dik

• ADHONOREM
    ADHONOREM

poutnik36: Zdravím, tak třeba PS3 browser je tímto proslavený a zrovna tak záleží na tom, která hra se ti zaškubává? Pokud jsi začal hrát Fallout 3 apod., tak je to normální... Dál záleží, jestli jsi nenainstaloval např. nějaké nové theme, které taky dokáže zamrznout konzoli atd. Chce to více údajů a pak já či ostatní určitě poradíme co dál. :)

• poutnik36
    poutnik36hádankář

ahoj, potřebuju poradit. PSko se mi pořád kouše, nejmíň osmkrát za den, hlavně v internetovim prohlížeči a ve hrách. Co s tim? Napadlo mě zformátovat disk, ale tim to asi nevyřešim.[s8][s8]

• bf333
    bf333Ravens

PC nemam,pripojeni primo bez routeru a prave ze to dela BFBC2,Fight Night Champion,GT5... nekdy treba co 20 min,jindy 3 h v poho... tak nevim... ((((

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Till : stalo se mi totéž v BBC2 multiplayeru už jsem se lek že mi odešly bedny, restart ps3 a od te doby to jede normálně. bf333 : záleží co hraješ může byt napráskaný server že to nestíhá. Nebo mě to vyhazovalo třeba ve fifa 11 a nakonec jsem zjistil že mám špatně zapojené kable do routeru a internet v ps3 mi jede jen z 60% a nebo to je hra kterou už nikdo nehraje a proto tě to nespojí, ale to pochybuji[s6].

• bf333
    bf333Ravens

zdar,neustale me to pri online hrani vyhazuje do hlavniho menu hry. Nemate nekdo podobny problem nebo nevi nekdo cim to a co s tim? Budu rad,kdyz poradite.... dik ( typ 1 cca 15mb )

• Till
    TillPonies

mě se to stalo taky u bbc 2. zničehonic přestal fungovat zvuk a pak následoval restart konzole.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

tak mě se nic podobného nestao a to hraju skoro každý den od vydání

• Sheva
    ShevaPS5

balino95: u BC2 je to normální věc, taky mi zvuk občas vypadne a né jen mě ;)

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mne sa nieco podobne stalo pri BBC2, hram a po case vypadol zvuk, musel som vypnut a zapnut hru ...

• kutys
    kutys

zdarec.kamos nezapinal konzoli asi mesic a ted kdyz ji zapl tak mu u her nejde zvuk,ale v menu nebo u filmu mu zvuk jde nestalo se to nekomu ?

• bf333
    bf333Ravens

aby toho nebylo malo -) 80710092 ?

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Zkus AVI ReComp

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

zdar lidi....nevite jak pridam titulky do filmu [klidne i "natvrdo"] abych to mohl pustit pres media server a do ps3....a jen transcode -> tsmuxer??[s15]

sorry jestli jsem zvolil spatnou sekci.

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

bf333 : to nemusi byt tim vypadkem,staci aby servery sony nestihaly a problem je na svete..

• bf333
    bf333Ravens

nekde sem videl,ze to F13 mel jeden uz pred rokem,takze s tim vypadkem to asi nema nic spolecneho...

• bf333
    bf333Ravens

Maggot:tak dik,dam tomu cas...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

bf333: Rozhodně ne. To co vidíš v PS, jsou vlastně jenom odkazy na jiný zařízení v síti, nikoliv aktivní připojení. Pokud se jich chceš i přesto zbavit, najeď do [Settings] - [Network Settings] - [Media Server Connection] - [Disabled]...

Pokud jde o tu chybu, tak bude problém někde v síti a s největší pravděpodobností to bude právě u Sony, která se ještě oklepává z toho masivního výpadku. Takže spíš doporučuju chvilku vyčkat na kompletní obnovení těch služeb a potom kdyžtak dál řešit. Pro jistotu ještě můžeš restartovat router (Odpojit od napájení na 30 sekund a zase zapojit), což ten problém sice s největší pravděpodobností nevyřeší, ale zároveň to ničemu neuškodí.

• bf333
    bf333Ravens

Maggot:a myslis,ze s tim ten error F13 nesouvisi... me se prave zda,ze jo... windows v PS3 asi nema co delat...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Ikonu Media Playeru (případně jiných programů pro sdílení médií) v PS3 uvidíš vždycky, když je v dosahu sítě zaplý zařízení, který je schopný sdílet data přes Media Server funkci. Což může bejt PC, NAS servery, dneska i telefony. Pokud si nastavíš potřebný věci v PS3 a v tom zařízení, tak si z něho můžeš pouštět hudbu, filmy, fotky i přes PS3. Nejde o nic závažnýho.

• bf333
    bf333Ravens

Jack Radcliffe: ne,nemel... ale stahoval sem mp3 primo do PS3... tak snad tim? ale je to divne,ne?

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

bf333 : jo F13 mi naskočil hned ten den co se spustilo psn,šel jsem do home a než jsem stačil někam vejít byl tam,od té doby pohoda..

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Bf333: ten Windows média player, neměl jsi náhodou zaplej notebook nebo PC a puštěnou Wi-fi?

• bf333
    bf333Ravens

lavish: neni to jedno? jestli na neco narazis tak to napis rovnou.... jo,jsem na netu zacatecnik a na zakladce jsem mel rustinu... staci?

• bf333
    bf333Ravens

Pepe17CZ: ja dnes v poho,ale vrta mi to hlavou.... a co jeste nechapu,proc se u fotek,videi a hudby nekdy objevi nejaky windows media player.... to mi hlava nebere...kdyby si neco zjistil dej prosim vedet... a jestli jsem to dobre pochopil,tak ty si to mel jednou a samo to zase odeznelo..?

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Jak tak procitam zahranicni fora tak asi ne,i kdyz kdo vi....ja teda nevim,co zatim presne je.

• bf333
    bf333Ravens

Pepe17CZ: dik aspon za to... tak ze se s tim neda delat nic?

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

bf333 : a to tě nenapadne,že když na tvůj příspěvek nikdo nereaguje tak nemá čím by poradil? co se týče home zkusil bych ho smazat a znova nainstalovat,jestli jsi to už udělal tak je mi líto...F13 je chyba na straně sony,mně se taky jednou objevil,možná to bude tím jak je home vytížený po opětovným spuštění psn....

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

me by zajimalo jaktoze sem si dokazal zmenit hesla na 3 uctech, ktery jsem mel jen kvuli STORE, ale ucet, kterej jsem pouzival na hrani, tak na nem se mi heslo zmenit nepovedlo. furt sem off/line

EDIT: on line. musel jsem prez PC

• bf333
    bf333Ravens

jak vidim tady se clovek kvalifikovany rady nedocka.... ventilator huci jako vysavac,bez to reklamovat..... no to by snad nikoho nenapadlo.... o cem to tu vlastne je ? o vysavacich? jo

• zrudik
    zrudik

kamilpetras: s tímhle asi už bohužel nic nenaděláš...zkus napsat na podporu playstation jestli je to na reklamaci nebo ne...ale je to divný, když ti to ukazuje, že máš 200 GB zabranejch a fotky s přátelama ti zůstali

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Ahoj kluci prosim poradi mi nekdo co mam delat??? Moje PS3 slim se zniceho nic sekla a nahodilo mi to chybu v HDD tim ze mi zmizely vsechny data savy, trofeje, hry, filmy nic z toho se mi nezobrazi a pritom mam porad zabrane 200 GB tak ze ty veci tam porad sou akorat se nezobrazi. jedine co mi nezmizelo sou fotky a pratele. Poprve me to vyhodilo do obrazovky Rebuilt data nabehne do 13% a konec cekal sem 2 hodky a nic zkusil sem to vyckrat ale pokazde se to sekne na tech 13 %. Poradi mi nekdo aspon co mam delat?? myslel sem ze bych udelal Restore PS3 system ale tim prijdu o vse co sem mel. Stary ucet si znovu zalozim ale savy sou v hajzlu coz me mrzi nejvic.

• zrudik
    zrudik

ach jo, ja tak koukám čim modernější technologie tím míň to vydrží...ale i tak díky

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

zrudik : uplne stejny pripad,kdyz jsem dostal minuly rok v unoru novy kus,parada,nebyla ani slyset,blizily se vedra a zacala pravidelne hucet,,na konci kvetna si pamatuju prvni hukot,pak uz slo rychle,zpravidla pres odpoledne kdyz bylo joo horko.Rikam si ok,jsou vedra poti se stejne jako ja,jenze ouha nastalo zari,zadny velky horka nebyla,kdyz jsem hral vecer,castokrat se vetrak rozjel do faze vysavace.Ted to zaslo tak daleko,ze huci i v klidovem stavu v xmb menu.

Samozrejme,treba se ta tvoje ,,jen'' poti tak se chladi,kdo vi,ja se uz po peti reklamacich za dva roky nicemu nedivim.Pred dvouma rokama jsem dostal kus,kde se vetrak spoustel na plny otacky zaroven se startem ps3.Tyhle spousteni vetraku ma (co mi rikal kamos co opravuje ps),nasvedomi vodiva pasta,ktera proste po case prestane plnit svou ulohu a spatne vodi,tim padem se ps zahriva a vetrak spousti.Mimochodem,prave touto cestou se casto objevuje ylod.Na prach bych tady vinu nehazel,taky jsem cistil vysavacem,utiral prach a k cemu to je...k nicemu.

• bf333
    bf333Ravens

zdravim,uz si nevim rady... pred vypadkem vse ok a po nem do soboty take... od ni me to zacalo vyhazovat ze serveru bez textu jen na Home to pise error F13 ... nekdy odehraju 3 hodiny nekdy 10 minut,ale ve finale to same.... zmenil sem si email naPSN ,ale to s snad s tim nemuze souviset... PREDEM DIK ZA RADU

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

sorry kámo rád bych ti pomohl ale nevím ale hledám na netu tak kdybych něco našel tak řeknu ;)

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Mam problem s PS3 slim zniceho nic se mi vse z HDD vymazalo, zustaly mi jen nake fotky. 200 GB dat v hajzlu poradi mi nekdo prosim co mam delat??? Napsalo mi to Rebuild system naskocilo mi 13% a konec

• zrudik
    zrudik

mám už jí dvakrát reklamovanou a pokaždý jsem dostal novou...ale přehřívat se to začlo až po stahnutí toho novýho firmwaru tak nevim jestli to má nějakou souvislost

• JardaBoss
    JardaBoss

zrudik : To jsou takový stavy, který rychle přijdou a rychle odejdou.Jak jí máš dlouho?

• zrudik
    zrudik

Zdravím mám dotaz...v posledních dvou dnech se často přehřívá třeba i po 20 minutách po zapnutí moje Ps3 což mi nikdy předtim nědělala...přitom větráky pravidelně čistim a v místnosti větrám zvlášť v posledních dnech...má někdo podobný problém...díky

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

ta moje huci klidne i po trech minutach v xmb,nefunguje ji mechanika,ale na hrani her ze storu porad staci a bonbonek na zaver mam po zaruce :D jeste ze me potreba sedet u ps opousti,pred dvema roky bych to mozna nerozdychal,kazdopadne vetrak bych okamzite reklamoval,mne ho uznali a bez kecu,proste vadne chlazeni a tecka,neni nic horsiho,nez hrat vecer pri zapnutym vysavaci

• Hanis13
    Hanis13

lavish: to vypada že se blíži ylod měl sem samé priznaky[s13]

• nomad-cz
    nomad-cz

každopádně to běž reklamovat

• zrudik
    zrudik

u prvni reklamace my nenabihalo XMB jenom ta plouvouci cara, druha to byla YLOD, ted zrejme to chlazeni

• nomad-cz
    nomad-cz

Jaké jsi měl závady?

• zrudik
    zrudik

jj 2x a pokazdy jsem dostal novou PS3

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.