Playstation 3

Problem s PS3 (681)

• LordikDevil
    LordikDevil

Cus parmeni, da se opravit PS3 fat verze BD-ROM proste ta piksla do ktere valite hry a filmy na DVD a BD ? Po trech rokach mi to odeslo a to docela brutalnim zpusobem, svinak nevychovany ze mel drzost killnout se primo behem hry :( Potreboval bych radu, sice YLOD jeste nemam jen tam proste strcim hru a nic, ani se netoci disk uvnitr... Za pripadne rady a cifry za opravu predem velke THX...

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

poutnik36: Ještě než začneš s formátováním HDD... Přes recovery menu použij Rebuild databse. a Restore file system.

• ADHONOREM
    ADHONOREM

poutnik36: Za těchto předpokladů ti asi nezbývá nic jiného než formát. Časem se mohou porušit různé soubory, které tohle následně dělají. Doporučuji smazat všechny game data, což jsou patche, DLC a nainstalované hry. Následně zálohovat savy z her a naformátovat. Pak už ti jen zbývá doufat, že to není HW chyba, která by tě přinutila k reklamaci.

bf333: Theme opravdu dokážou zamrznout konzoli. Co se týče her, tak to je to samé s tím, že některé tituly jako je Fallout 3 či nestabilní bety jsou v tomto hotové perly. Nic není zkrátka dokonalé…

• bf333
    bf333Ravens

ADHONOREM promin,ale to jsou pekne blaboly... ofi theme jako zamrzne ps3 ? a ptas se ho jakou hraje hru,neni to jedno? poutnik zkus zformatovat,za to nic nedas... cca 16h...

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Hra SOCOM 4 a hlavně stažená dema. Nic jsem tam neinstaloval jenom poslední update. Jinak na harddisk jsem od tý doby, co to začalo nic nedával. [s8] dik

• ADHONOREM
    ADHONOREM

poutnik36: Zdravím, tak třeba PS3 browser je tímto proslavený a zrovna tak záleží na tom, která hra se ti zaškubává? Pokud jsi začal hrát Fallout 3 apod., tak je to normální... Dál záleží, jestli jsi nenainstaloval např. nějaké nové theme, které taky dokáže zamrznout konzoli atd. Chce to více údajů a pak já či ostatní určitě poradíme co dál. :)

• poutnik36
    poutnik36hádankář

ahoj, potřebuju poradit. PSko se mi pořád kouše, nejmíň osmkrát za den, hlavně v internetovim prohlížeči a ve hrách. Co s tim? Napadlo mě zformátovat disk, ale tim to asi nevyřešim.[s8][s8]

• bf333
    bf333Ravens

PC nemam,pripojeni primo bez routeru a prave ze to dela BFBC2,Fight Night Champion,GT5... nekdy treba co 20 min,jindy 3 h v poho... tak nevim... ((((

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Till : stalo se mi totéž v BBC2 multiplayeru už jsem se lek že mi odešly bedny, restart ps3 a od te doby to jede normálně. bf333 : záleží co hraješ může byt napráskaný server že to nestíhá. Nebo mě to vyhazovalo třeba ve fifa 11 a nakonec jsem zjistil že mám špatně zapojené kable do routeru a internet v ps3 mi jede jen z 60% a nebo to je hra kterou už nikdo nehraje a proto tě to nespojí, ale to pochybuji[s6].

• bf333
    bf333Ravens

zdar,neustale me to pri online hrani vyhazuje do hlavniho menu hry. Nemate nekdo podobny problem nebo nevi nekdo cim to a co s tim? Budu rad,kdyz poradite.... dik ( typ 1 cca 15mb )

• Till
    TillPonies

mě se to stalo taky u bbc 2. zničehonic přestal fungovat zvuk a pak následoval restart konzole.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

tak mě se nic podobného nestao a to hraju skoro každý den od vydání

• Sheva
    ShevaPS5

balino95: u BC2 je to normální věc, taky mi zvuk občas vypadne a né jen mě ;)

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mne sa nieco podobne stalo pri BBC2, hram a po case vypadol zvuk, musel som vypnut a zapnut hru ...

• kutys
    kutys

zdarec.kamos nezapinal konzoli asi mesic a ted kdyz ji zapl tak mu u her nejde zvuk,ale v menu nebo u filmu mu zvuk jde nestalo se to nekomu ?

• bf333
    bf333Ravens

aby toho nebylo malo -) 80710092 ?

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Zkus AVI ReComp

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

zdar lidi....nevite jak pridam titulky do filmu [klidne i "natvrdo"] abych to mohl pustit pres media server a do ps3....a jen transcode -> tsmuxer??[s15]

sorry jestli jsem zvolil spatnou sekci.

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

bf333 : to nemusi byt tim vypadkem,staci aby servery sony nestihaly a problem je na svete..

• bf333
    bf333Ravens

nekde sem videl,ze to F13 mel jeden uz pred rokem,takze s tim vypadkem to asi nema nic spolecneho...

• bf333
    bf333Ravens

Maggot:tak dik,dam tomu cas...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

bf333: Rozhodně ne. To co vidíš v PS, jsou vlastně jenom odkazy na jiný zařízení v síti, nikoliv aktivní připojení. Pokud se jich chceš i přesto zbavit, najeď do [Settings] - [Network Settings] - [Media Server Connection] - [Disabled]...

Pokud jde o tu chybu, tak bude problém někde v síti a s největší pravděpodobností to bude právě u Sony, která se ještě oklepává z toho masivního výpadku. Takže spíš doporučuju chvilku vyčkat na kompletní obnovení těch služeb a potom kdyžtak dál řešit. Pro jistotu ještě můžeš restartovat router (Odpojit od napájení na 30 sekund a zase zapojit), což ten problém sice s největší pravděpodobností nevyřeší, ale zároveň to ničemu neuškodí.

• bf333
    bf333Ravens

Maggot:a myslis,ze s tim ten error F13 nesouvisi... me se prave zda,ze jo... windows v PS3 asi nema co delat...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Ikonu Media Playeru (případně jiných programů pro sdílení médií) v PS3 uvidíš vždycky, když je v dosahu sítě zaplý zařízení, který je schopný sdílet data přes Media Server funkci. Což může bejt PC, NAS servery, dneska i telefony. Pokud si nastavíš potřebný věci v PS3 a v tom zařízení, tak si z něho můžeš pouštět hudbu, filmy, fotky i přes PS3. Nejde o nic závažnýho.

• bf333
    bf333Ravens

Jack Radcliffe: ne,nemel... ale stahoval sem mp3 primo do PS3... tak snad tim? ale je to divne,ne?

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

bf333 : jo F13 mi naskočil hned ten den co se spustilo psn,šel jsem do home a než jsem stačil někam vejít byl tam,od té doby pohoda..

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Bf333: ten Windows média player, neměl jsi náhodou zaplej notebook nebo PC a puštěnou Wi-fi?

• bf333
    bf333Ravens

lavish: neni to jedno? jestli na neco narazis tak to napis rovnou.... jo,jsem na netu zacatecnik a na zakladce jsem mel rustinu... staci?

• bf333
    bf333Ravens

Pepe17CZ: ja dnes v poho,ale vrta mi to hlavou.... a co jeste nechapu,proc se u fotek,videi a hudby nekdy objevi nejaky windows media player.... to mi hlava nebere...kdyby si neco zjistil dej prosim vedet... a jestli jsem to dobre pochopil,tak ty si to mel jednou a samo to zase odeznelo..?

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Jak tak procitam zahranicni fora tak asi ne,i kdyz kdo vi....ja teda nevim,co zatim presne je.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.