Problémy, připomínky a rady

pojisteni happy care od electroworldu (10)

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Ked to mas poistene, urcite by som vyskusal vymenu, aj keby je to hodina pred koncom zaruky. Nemas co stratit, mozes len ziskat. :D

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys
    1

Pojištěný to máš, určitě bych se tam nebál dojít, byla by škoda to aspoň nezkusit... Přímo na to co se ti stalo to pojištění přeci je, a pojistka by měla běžet pořád i na ten nový co jsi dostal. Stejně jako záruka.

• Jacobhelmic
    Jacobhelmic

Zdravim.mam iphone pojisteny u happy care a pojistka mi jeste bezi 10 dni a bohuzel kaamaradovo dite mi ho utopilo v kafi mezitim co jsme byli kourit. Telefon uz nezapnu. Nevim jestli mi to uznaji pač pred 3/4 rokem mi telefon vypad z kapsy a rozjebal se a oni mi daly nový. Tak nevim jestli ma cenu to davat po druhe a jeste takhle pred koncem pojisteni. Diky za rady

• alienufon
    alienufonalienufon

tv za 14000 mám pojištěnou na 3 roky za 2000

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

cena pojisteni je 10% z ceny napr. tv a je na 3roky. pokud treba za 2roky tv umre mas narok na tv za cenu stejnou jakou si ji kupoval pred tema 2rokama nebo tv se stejnyma parametrama. ale je treba si na to davat bacha na kramech se to snazi sidit pac vetsina lidi o tom nevi

• dEvilPS3
    dEvilPS3G4M3R

cca 15%, na TV za 20k to je za cca 3000, ale TV dostanes v obdobny tride (ne v horsi) treba za 1,9 roku, takze nez to vyprcha tak do ni svihni a dostanes samozdrejme lepsi model (v te dobe uz standard, dnes hi-end :) fakt to maka, ja menil isplay na NTB kterej jsem praskl a bez problemu. Muze to trvat az 3 mesice (pojistna udalost), ale vetsinou to trva mesic jak reklamace.

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér

mmm to ujde,ale za jakou cenu pánové?Je to drahý třeba když si koupim novou televizi se zarukou standartně dva roky tak kolik takové připojištění třeba stojí?Dík za odpověď.

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

mam hromadu zkusenosti diky happy care mam novou tv dal sem mel zdarma 3 mp3 playery vztahuje se i na pripad kdy treba decko pocmara obrazovku lihovkou atd. defakto je platna na vsechny mozny nehody atd. jen ti nesmi prit na to ze to bylo schvalne. ale jak rikam jejich sluzby sem vyuzil asi 6x a vzdy bez problemu

• SobolHK
    SobolHK

mě přehryzal čokl kabely od nintenda a taky v pohodě, že prý je to pojištění určené přímo na takové situace [s6] ovšem čekal jsem déle

• alienufon
    alienufonalienufon

mam pojisteno ps3, tv, mobila, a topení to jsme přelomili řekl jsem v krámě že jsem omylem na to upadl a cca za měsíc a půl jsem dostal nový

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.