Konzolista.cz

Playstation store (27)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Maty 62

Ahoj, Mám takový problém. Na svém účtu DOMA jsem koupil bratrovi NHL17, automaticky se mi to hodilo i na můj účet co mám založený U KAMARÁDA, DOMA to bráchovi nejede (má tam zámek) a mě U KAMARÁDA jo i když to na té konzoli nebylo zakoupeno. A to přitom u toho kamaráda nemám zvolenou konzoli jako primární. A když zkoušíme konzoli doma u bráchy aktivovat jako primární napíše to error a tím pádem to nemůže hrát. Pomůžete mi prosím? Děkuji za radu.

James Griffin Grygar

geobbu dik

James Griffin Grygar

hrač123 v paypalu to vedsinou neni

geobbu
geobbu #WHO CARES

Zkus odebrat platební metodu, a počkat 24 hodin. Pak ji zkus znovu přidat. SONY blokuje nákupy, který proběhnou za den vícekrát. Defacto to znamená, že na jednu kartu můžeš nakoupit 1 položku (nebo seznam) za den.

V praxi to funguje tak, že pokud nakoupíš jednu hru, a pak budeš chtít koupit druhou - už to nepůjde. Ale pokud je obě koupíš zárověn, tak už to půjde. Stejně tak to funguje pokud se ti při nákupu objeví nějaká chybová hláška.

Hráč123
Hráč123 #GameCave

Neni zac..bych cekal ze optat se primo paypalu by vas napadlo jako prvni...

James Griffin Grygar

no tak ti dik super rada

Hráč123
Hráč123 #GameCave

Prvni radu co mam je nekupovat si opici pokud nemas na banan...

Jinak k potizim..asi napsat na paypal pripadne se prihlasit jestli tam neni nejaka violation...

James Griffin Grygar

Zdravím chtěl bych se zeptat zdali má někdo stejný problém a zdali ho vyřešil kámoši si koupili ps 4 a pač jeden z nich si nemohl koupit hru kuli financím tak druhý kámoš se přihlásit na jeho účet a dal tam svůj paypal koupil hru odebral paypal a sel si ho dat k sobe a už nemůže nakupovat má někdo radu jak co s tím

valis1
valis1 #klobáska

ps3 nebo ps4?

Mario Chovanec

Hoši,mám takovej problém že mi vúbec nejde spustiť PS STORE,myslel jsem že je to údržba tak me napadlo že stačí vymazat PS STORE len vúbec nevím jak se to vymazuje prosím helú

kumpan632

jo diky skusim to

kumpan632

A kde se to prosim nastavuje ten primalni ucet a sekundarni ajak to poznam jaky mam učet

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Kumpan:

Ten, který hru nemá koupenou a chce ji hrát na své PS4, musí mít účet toho druhého na své PS4 PRIMÁRNÍ.

Majitel PS4 MUSÍ MÍT SVŮJ ÚČET NA SVÉ PS4 SEKUNDÁRNÍ.

Majitel zakoupené hry musí mít na své PS4 účet toho druhého nastaven jako SEKUNDÁRNÍ.

Příklad:1) kumpan -> Na mé PS4 PRIMÁRNÍ2) Já -> Na tve PS4 SEKUNDÁRNÍ

3) Já na své PS4 SEKUNDÁRNÍ

Melo by to takhle fungovat.

kumpan632

Zdarec pařani potřebuji pomoct . Já a muj kamoš si chceme koupit ze storečka hru a chci se zeptat když si stáhnu hru ze storečka tak si ji mužě stahnut i muj kamarad z meho uctu za darmo nebo jak to funguje aby jsem si ji zahrali . dik za radu nebo za navod

Iceman
Iceman #Rip SJW ND

PanT: tak Teltale mělo ze začátku, kromě SP na celou sezónu i passy na epizody 2 až 5, ale už se na to vykašlali.

Pan T
Pan T #Drifter

To je nějaké divné, třeba u Wolf Among Us jsem nevěděl jak se mi to bude líbit, tak jsem taky vzal jen první díl, a teprve po něm jsem koupil seasson pass který pořád vycházel levněji. A žádný problém nebyl. Napadá mě jen zkusit ten první díl smazat, a teprve pak koupit ten pass. Save data ti zůstanou, a kdyby to i tak nešlo, tak stáhneš zpátky.

Iceman
Iceman #Rip SJW ND

Seph: Tim že si koupil první epizodu, musíš další epizody koupit zvlášt, protože season pass obsahuje všech 5 epizod a na epizody 2-5 už další season pass není!

Seph
Seph #FF7

Čagos, mám dotaz. Kdysy jsem si koupil prvni epizodu Batmana od Taletale. Teď přemýšlím o koupi season passu,ale hází mi to na storu hlášku,že ho nemužu koupit, protože už položku Batman mám. To už to musím kupovat po epizodách, když jsem si nekoupil pass hned od začátku ??? Dřív s tím nebyl problém. díkys za odpovědi.

SOBMAISTER

Díky Libore za info ale problém je že to nejde platit právě ani z webu store na PC...Vyřešil jsem to tak koupil jsem online kupony z JRC a vyšlo to na prakticky na stejno :-)

liborcz01

Tohle jsem řešil se sony nesčetněkrát, samý blábol a problém nevyřešili, teď chodím vše platit z pc a po problému, nechápu to....

SOBMAISTER

Čus máte někdo problém s placením kartou nebo paypalem asi od vydání BF 1 na store?

Ještě 17.10 vše fungovalo normálně ale od včera to při placení píše card is not valid...

Internetové platby mám povoléné, dostatečný limit pro internetové platby taky a cash na účtě taky :-)

assassin_CZE

Chlapi nejde mi u ps4 ps store furt mi to píše "an error has occurred" nevíte to s tim ? [s8]

Mesy1985
👍2
👎1

Jj, díky moc. Aplikaci jsem smazal a znovu nainstaloval a vše šlape jako značkový hodinky. Ještě jednou díky :)

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

Zkus smazat PS store aplikaci a znovu stahnout.

Mesy1985
👎1

Update mám stažený, jeden mi to stáhlo na ps3 (4.60) a ještě se mi stáhl update na samotný ps store. Ale store prostě nefunguje. Na ps účet se normálně přihlásím, můžu ho spravovat, ale store ne. Tak nevím co se stalo.

jiridvorak515
👍1

Stahni si UPDATE 4.60 a vse ti zas samo pujde.Poradim ti jeste aby jsivv menu senting v kolonce Plus dal automaticke stahovani update.Pak ti odpada tento problem.

Mesy1985

Ahoj, mám malinký problém. Už cca 14 dní mi nejde české Playstation store. Po přihlášení mi to napíše "This service is undergoing maintenance". Myslel jsem, že se na serverech dělá nějaká údržba, ale kamarád mi tvrdí, že mu české store funguje normálně. Nevíte náhodou někdo proč?