Playstation 4

playstation plus na ps4 (15)

• mattias-47
    mattias-47

Na ps3 to funguje tak, že když seš v nákupním koši, musíš kliknout na malej křížek vlevo nahoře vedle ikony obsahu, kterej chceš odstranit. Na ps4 nevím, ale snad to bude podobný.

• mechtuar
    mechtuarchro

Normálka v nákupním košíku ji odstraníš

• Sylus
    Sylus

Ahoj prosím o radu chci si koupit hru přes schop na PS4 skočili mě tam ale dvě hry jak se da ta druhá odtranit z toho seznamu???

diky

• mattias-47
    mattias-47

Jeden účet můžeš mít najednou aktivovaný na dvou konzolích a podle té hlášky ho už na dvou konzolích aktivovaný máš - musíš ho tedy na jedné deaktivovat. Buď jen na jednom zařízení přes account management a deactivate system anebo hromadně na všech konzolích z webu. Pokud umíš anglicky, zde je vysvětlení i návod jak na to link

• Marduk
    Marduk

Zdarvim, me na ps3 PSN plus nejde a na ps4 jo, na jednom uctu, pise to o nejakych 2 ps3, a ze ji mam deactivovat. Nevite kde muze byt problem. dik za odpoved

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

:D jenze on si to aktivoval pred 3 dnema. Tudiz po Lizard Squad gangbangu. Takze "jouda" jsi ty pitrsone

Edit: Navíc jsem jasně psal PS plus a ne PSN

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Ty joudo vždyť psn nešlo takřka nikomu. A to díky DDoS útokům.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Kámoš má problém... Na Vánoce dostal PS4 zaregistroval se na PSN použil PS plus trial, ten 2 dny šel a zničehož nic nejde :D Radil jsem mu restornout licence a to nepomohlo, takže nevim co dál.

• Sylus
    Sylus

diky

• FatyCZ
    FatyCZ

link , link není nic lehčího :\ :\ .....

• jirka023
    jirka023

Sylus:

link

• Sylus
    Sylus

Ahoj Hoši, možná se budu ptát jako volek ale nedá mě to

k čemu vubec služí to předplatné PS4 plus na rok, měsíc atd.

mám PS4 cca 14 dní a zatím to vše tak nějak objevuji.

diky

• patver
    patver

jj mám všude stejný nick, tak jsem rád že je to takhle . Dík za odpověď.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Je to na všechny Playstation systémy dohromady.

• patver
    patver

Zdravim

Chci se zeptat. Pokud aktivuji playstation plus na PS4, budu mit aktivován playstation plus i na ps3? Nebo musím nabíjet zvlášť PS3 a zvlášť ps4?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.