Na ps3 to funguje tak, že když seš v nákupním koši, musíš kliknout na malej křížek vlevo nahoře vedle ikony obsahu, kterej chceš odstranit. Na ps4 nevím, ale snad to bude podobný.
Jeden účet můžeš mít najednou aktivovaný na dvou konzolích a podle té hlášky ho už na dvou konzolích aktivovaný máš - musíš ho tedy na jedné deaktivovat. Buď jen na jednom zařízení přes account management a deactivate system anebo hromadně na všech konzolích z webu. Pokud umíš anglicky, zde je vysvětlení i návod jak na to link
Zdarvim, me na ps3 PSN plus nejde a na ps4 jo, na jednom uctu, pise to o nejakych 2 ps3, a ze ji mam deactivovat. Nevite kde muze byt problem. dik za odpoved
Kámoš má problém... Na Vánoce dostal PS4 zaregistroval se na PSN použil PS plus trial, ten 2 dny šel a zničehož nic nejde :D Radil jsem mu restornout licence a to nepomohlo, takže nevim co dál.
playstation plus na ps4 (15)
Na ps3 to funguje tak, že když seš v nákupním koši, musíš kliknout na malej křížek vlevo nahoře vedle ikony obsahu, kterej chceš odstranit. Na ps4 nevím, ale snad to bude podobný.
Normálka v nákupním košíku ji odstraníš
Ahoj prosím o radu chci si koupit hru přes schop na PS4 skočili mě tam ale dvě hry jak se da ta druhá odtranit z toho seznamu???
diky
Jeden účet můžeš mít najednou aktivovaný na dvou konzolích a podle té hlášky ho už na dvou konzolích aktivovaný máš - musíš ho tedy na jedné deaktivovat. Buď jen na jednom zařízení přes account management a deactivate system anebo hromadně na všech konzolích z webu. Pokud umíš anglicky, zde je vysvětlení i návod jak na to link
Zdarvim, me na ps3 PSN plus nejde a na ps4 jo, na jednom uctu, pise to o nejakych 2 ps3, a ze ji mam deactivovat. Nevite kde muze byt problem. dik za odpoved
:D jenze on si to aktivoval pred 3 dnema. Tudiz po Lizard Squad gangbangu. Takze "jouda" jsi ty pitrsone
Edit: Navíc jsem jasně psal PS plus a ne PSN
Ty joudo vždyť psn nešlo takřka nikomu. A to díky DDoS útokům.
Kámoš má problém... Na Vánoce dostal PS4 zaregistroval se na PSN použil PS plus trial, ten 2 dny šel a zničehož nic nejde :D Radil jsem mu restornout licence a to nepomohlo, takže nevim co dál.
diky
link , link není nic lehčího :\ :\ .....
Sylus:
link
Ahoj Hoši, možná se budu ptát jako volek ale nedá mě to
k čemu vubec služí to předplatné PS4 plus na rok, měsíc atd.
mám PS4 cca 14 dní a zatím to vše tak nějak objevuji.
diky
jj mám všude stejný nick, tak jsem rád že je to takhle . Dík za odpověď.
Je to na všechny Playstation systémy dohromady.
Zdravim
Chci se zeptat. Pokud aktivuji playstation plus na PS4, budu mit aktivován playstation plus i na ps3? Nebo musím nabíjet zvlášť PS3 a zvlášť ps4?
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.