Konzolista.cz

playstation plus (115)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

Ja myslel, ze vsechny hry co jsou jednou v plusku, si muzu kdykoliv stahnout znovu, pokud si platim ps+ . Tenkrat jsem hral Snow runner, a ted kdyz bych si ho chtel stahnou znovu, tak na karte hry je znak pluska, ale mam u nej zamek a chce to po me zaplatit. Jak to? Dik

nevim jistě

Ahoj, dotaz. Kdyz zalozim nový účet a koupim plusko co je do zitra se slevou, co mi půjde a nepůjde na mém stávajícím účtu v ps5? zálohy ulozenych pozic asi ne. hry z ps plus a online hraní ano? diky za odpovědi.

atlass09

Vie mi niekto poradiť prosím kontakt na Sony cz?

atlass09

@ati3_SVK: vďaka. Uvidíme. Lebo ako čítam komentáre je z toho poriadny chaos.

ati3_SVK
ati3_SVK #PS5 Pro

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

ati3_SVK
ati3_SVK #PS5 Pro
👍1

@atlass09 nie som si isty ci ti ta karta pojde aktivovat po 20tom, nepostrehol som ze chces aktivovat cez kartu. Karta by mala ist aktivovat az po vyprsani aktualneho predplatneho, cize v tvojom pripade po troch mesiacoch vsak? To predlzenie PS+ po 20tom ti pojde asi len cez PS Store, lebo uz budes vediet klasicky predlzit PS+ Essential, alebo upgradovat na PS+ Extra / Premium. Totiz tvoje aktualne trojmesacne predplatne sa po 20tom premenuje na PS+ Essential. Ale uvidis sam ako to bude po tom 20tom, konkretne myslim ze nove ps+ u nas startuje 23.6. Mozno sa mylim a ta rocna karta ti pojde aktivovat uz 23.6, kazdopadne si radsej vypni automaticke predplatne, ak si ho este nahodou nevypol.

atlass09

@Max Payne: okej lenže mne sa automaticky predĺžilo predplatné a mám ročnú kartu. A tú môžem aktivovať až dvadsiateho keď bude nová služba fungovať.

Venom71cz
Venom71cz #Ellie

@Bjorn: Mě normálně jde.

Bjorn
Bjorn #🥩

Mně nejde ani zrušit automatické prodloužení... wtf

Max Payne
👍1

Nebude,prave vcera som aktivoval rocne predplatne,kod som si kupil samozrejme o týždeň skor,pockal som kym skonci predplatné a v pohode to slo,len je zaujimave ze mi islo hrat online (Fifa) aj ked uz plus nebolo aktivne.

atlass09

@ati3_SVK: Okej ďakujem. Dúfam že s tým ročným predplatnym nebude problém.

ati3_SVK
ati3_SVK #PS5 Pro

@atlass09 keby si mal vypnute automaticke predplatne pluska, tak po skonceni tvojho aktivneho PS+ by si vedel znovu predplatit na cely rok. Ale ked uz raz mas aktivne PS+, momentalne nedokazes predlzit o rok ani cez PS Store, ani cez PS+ kartu. Pokial by si nemal PS+ aktivne, vedel by si kupit rocne predplatne.

Po 20 june to pojde aktivovat preto, lebo uz bude funkcna nova PS+ sluzba a budes vediet upgradovat na lepsiu verziu ak by si chcel.

atlass09
😁1

Nechápem. Nevšimol som si že mám zapnuté automatické aktualizovanie pluska tak mi včera stiahlo z účtu peniaze na ďalšie tri mesiace. Keďže mi konči šiesteho. Ale ročnú kartu stále nemôžem aktivovať. Je to normálne? Dokonca som dostal spravu od Sony podpori že predĺžiť na rok si môžem až po dvadsiatom júne. Taraz ako to vlastne je?

robinhocz
robinhocz #KupPlaystation
👍4

@Writt: Co to meleš. Klidně si ho můžeš koupit ve slevě. Uplatnění je dočasně pozastaveno pouze pro stackováni. Tedy nestalo se vůbec nic ,co by mělo vliv na člověka co to koupil.Doporučené ceny fyzických i digitálních kopií jsou stejné. Ale obchody si sami regulují finální částku.Nejlepší je neznat vůbec problematiku a stejně napsat nesmyslný komentář

Writt
👎5

@Beast of Yharnam: Kde píše, že Sony nabízí slevu? Nerozumíš psanému slovu?

Jak ojebava hráče? Třeba, že digitální verze her pro PS5 stojí stejně či dokonce víc než fyzické?

Každý kupuje plusko ve slevě a celou dobu jsi ho mohl kdykoliv koupit a prodloužit. Teď to utnou zničehonic aniž by to řekli dopředu. Měli to udělat kdyžtak už přitom oznámení o sloučení Now a PS+, takhle to jen podporuje slogan FOR THE MONEY.

ati3_SVK
ati3_SVK #PS5 Pro
👍5

Ja sa priznam, keby s tym mozem vyjebat a ziskat za dobru cenu ps+ premium na par rokov, tak s tym hned vyjebem :D ... lenze niektori tu zvazuju telefonat na čoi a neviem kde este, len kvoli docasne nefnkcnemu kodu :D ... aj ked realita bude skor taka, ze proste s tym chceli tiez vyjebat :D

Chapem ten strach z hlasky ze kod bol pouzity, kod je nefunkcny, ale ja by som najskor trosku pogooglil kde je problem a hned by na mna vyskocilo niekolko clankov, preco to sony blokuje. Alebo teda skusim zavolat na tu sony podporu. Naco hned soi/čoi 😂. Ale skor tu islo o to sklamanie ze uz sa s tym neda vyjebat mam pocit 😂

orfi
👎8
👍3

to není pláč spekulantů, to jsou normální lidi co si koupí běžně dostupný produkt, který jim není umožněno uplatnit způsobem ke kterému je určen a který je na všech ostatních platformách naprosto běžný a funkční = prasárna

Trex
Trex #
👍2

@Buchy: Jediná věcná připomínka tady. Ta hláška s neplatným kupónem je nesmysl a spoustu lidí zbytečně mate.Zbytek je pláč spekulantů, co chtěli ušetřit a nevyšlo jim to.

Buchy
Buchy #PS5
👍3

Nechápu... Koupil jsem si Plusko plus GT7 za super cenu, pač mi v květnu končí. Zadám kód na Storu a objeví se hláška, že kód je špatně, nebo již byl použit. Nevím jak Vám, ale mně to Teda ok nepřijde...

Takových lidí, kteří si prostě koupili plusko ted v akci, bude určitě spousta a nechtěl bych to řešit z pohledu obchodu. Přitom by stačilo napsat "Předplatné je aktivní, prodloužit půjde až po konci platnosti předchozího".

orfi
👎7
👍3

a proč by si nemohl dobít ps na jak dlouhou dobu chce a kdy chce ?aby neojebal sony ? a sony ho ojebat může to už je v pořádku ? ta obhajoba nenažraného molocha sony už by také mohla být nová lékařská diagnóza....nové auto také raději berete za plnou ? abyste podpořili pana továrníka, nebo využijete při koupi slevu ?v obchodě čekáte na konec akce u zboží a kupujete ho raději za plnou aby jste neojebali výrobce? jste tady jeden pokrytecký mirek dušín vedle druhého

jen obhajujete další z dlouhé řady prasáren na zákazníka, které sony poslední roky seká jak na běžícím pásu

Tomkalhotka
👍1

při čtení nekterých statusů jak nemůžu ojebat nové předplatné od sony mě je za nekteré uplne stydno :D Takhle se veřejně ponižovat , nechápu ty mentality nekteré :D

G
G #🏮いただきます🏮

@Guru44: no ja doufam, že si s timhle daj víc práci. Osobně nechci treba kratit essential ve prospěch premium, ale vítal bych prikupovat premium dle gusta, případně dát aspoň trial, zda to vubec chci a využiju to

atlass09

Teraz som číta správu ohľadom pluska na stránke Sectoru a ta sprava ma potešila. Ak to bude fakt takto fungovať tak paráda! Doporučujem si to prečítať.

atlass09

@Beast of Yharnam: to s tebou súhlasím. Lenže tu su do jedného vreca vkladaní tak ako čestní tak podvodníci ... v mojom prípade nešlo o žiadne zneužívanie. Ani ma nenapadlo že by sa to dalo až teraz keď o tom tu čítam. Ale už to neriešim, uvidím čo bude po uplynutí kreditu na plusku.

Faty_CZ

@Heymi9615: jo to už jsem udělal minulej tejden a teď čekám nadrženě před obrazovkou každý den a odpočítávám . Děkuju za radu 👏👍

pitrsone
pitrsone #Trololo
👍3

Hoši jasně bude končit tak výhodně kupte, to chýpu. Ale končí za 2 měsíce tak to tam nadatluju za ty 2 měsíce a nerozčiluju se že to nejde ihned a vyhrožuju hned čojkou. Vím že to psal jen jeden s tou čojkou ale rozčiluje se kde kdo. Ale co z toho, každej se rozčílí nějak.

atlass09
👍3

Heymi odchádza ti podstata. Samozrejme neide tu o život. Nikto tu teraz kvôli tomu sa nehodí pod vlak. Len ide o to (a teraz neide o nás čo sledujeme inertnove stránky na to zamerané) že bežný zákazník o tom nevie a miesto toho, že keď zadá kód mu nevypiše doplniť kredit môžem až po vyčerpaní predošlého kreditu, ale že Číslo kódu už bolo použité!!!. A bežný človek v "panike" potom ide do predajne reklamovať že čo mu to predali. A ver že sa nájde dosť ľudí, ktorí predajcovi nebudú veriť jeho argumentom, že to potom pôjde keď to neide teraz. Nechápem to bezbrehe obhajovanie Sony, keď je evidentne že to čo sa teraz stalo nieje normálne. Ešte raz neide tu koniec sveta, len pre niekoho 40€ nieje malý peniaz a keď ešte chce urobiť radosť svojmu synovi.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍2

@Moneta: Umíš číst?

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

@Faty_CZ: Tak si to kup a aktivuj za ty dva měsíce. 🙈

Ten otazník byl sarkasmus. Achjo. 🙄

Faty_CZ

@robinhocz: vím vím jen reguju stejně jako Robitus