Koupil sem crimewave collection kde jsou všechny dlc vydaný na konzole a ve hře mi ty věci nejdou použít a píše to abych si zakoupil dlc. Nevíte někdo kde se to zapíná?
Občas mi klesnou FPSka, asi tak na cca 5 vteřin, ale to jen když se někdo připojí nebo tak. Ale třeba když je na obrazovce víc poldů atd, tak i tak to není s těma FPS slavný.....ale že bych to musel vypnout, to nee.
Dnes jsme hráli s kámošem PAYDAY2 a strašně se nám to sekalo že jsme museli vypnout a zapnout několikrát PS3. Dělalo to někomu popřípadě dělá to někomu stále?
PayDay 2 (19)
Koupil sem crimewave collection kde jsou všechny dlc vydaný na konzole a ve hře mi ty věci nejdou použít a píše to abych si zakoupil dlc. Nevíte někdo kde se to zapíná?
Jato hraji casto jsi te pridam pak se domluvime, stejne je musim udelat aby platina cinkla
Zdary, hraje nekdo PAYDAY 2 coop stealthovym zpusobem ,tj.potichu,bez spousteni alarmu ??
treba vykrast banku a vypadnout bez spusteni alarmu ..
chci si zahrat PAYDAY 2 coop v tymu s nekym kdo ma uz trochu odehrano a trochu to umi + snazi se hrat stealthove,tj.potichu ..
muj PSN SpoonyCz123
Tak FPS mi nějak neblbnou jen to sekání...Snad to bylo je chvilkové sekání a ne že to bude dělat pořád.
Občas mi klesnou FPSka, asi tak na cca 5 vteřin, ale to jen když se někdo připojí nebo tak. Ale třeba když je na obrazovce víc poldů atd, tak i tak to není s těma FPS slavný.....ale že bych to musel vypnout, to nee.
Dnes jsme hráli s kámošem PAYDAY2 a strašně se nám to sekalo že jsme museli vypnout a zapnout několikrát PS3. Dělalo to někomu popřípadě dělá to někomu stále?
Klidne si me pridej Holcik123 , dame co-op :-)
jo už to tam vidím, ale není tam náhodou napsáno jako "DLC containing the following in-game" [s14]
Tak to tam zase nevidím já [s6] každopádně tohle je Collector's Edition, tak verze s taškou a lebkou je Career Criminal Edition [s14]
asi sem slepa ale kdyz si prectu co obsahuje ta kolekce tak pisou unique skull mask, loot bag atd
Mirka_cz: co? koukni na ten obrázek pořádně... je to maska klauna s americkou vlajkou, rukavice, peněženka a soundtrack [s14] link
jo to je ale maska lebky a taska, on shani masku klauna a rukavice
tedy ja tu hru nechci, bracha ji chce tak mu to reknu, diky
Mirka_cz: to nevím, je možné že vyjde [s14] popřípadě můžeš předobjednat na amazonu [s14] link
caute, nevite jestli v CR vyjde ta limitovana edice s maskou a rukavicema?
Franto, od tebe to ani nečekám [s6] Bigu, kup si X360 [s6]
Kup si PS :D
Cau Dane, určitě ne:-D
čau lidi, bude někdo pořizovat tuhle pecku na Xbox? ze by jsme dali co-op[s14] nechce se mi moc hrát s amíkama [s6]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.