Akční FPS

PayDay 2 (19)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Koupil sem crimewave collection kde jsou všechny dlc vydaný na konzole a ve hře mi ty věci nejdou použít a píše to abych si zakoupil dlc. Nevíte někdo kde se to zapíná?

• radek.jrrn
    radek.jrrn

Jato hraji casto jsi te pridam pak se domluvime, stejne je musim udelat aby platina cinkla

• czman123
    czman123SpoonyCz

Zdary, hraje nekdo PAYDAY 2 coop stealthovym zpusobem ,tj.potichu,bez spousteni alarmu ??

treba vykrast banku a vypadnout bez spusteni alarmu ..

chci si zahrat PAYDAY 2 coop v tymu s nekym kdo ma uz trochu odehrano a trochu to umi + snazi se hrat stealthove,tj.potichu ..

muj PSN SpoonyCz123

• Predator
    Predator

Tak FPS mi nějak neblbnou jen to sekání...Snad to bylo je chvilkové sekání a ne že to bude dělat pořád.

• lidr13
    lidr13

Občas mi klesnou FPSka, asi tak na cca 5 vteřin, ale to jen když se někdo připojí nebo tak. Ale třeba když je na obrazovce víc poldů atd, tak i tak to není s těma FPS slavný.....ale že bych to musel vypnout, to nee.

• Predator
    Predator

Dnes jsme hráli s kámošem PAYDAY2 a strašně se nám to sekalo že jsme museli vypnout a zapnout několikrát PS3. Dělalo to někomu popřípadě dělá to někomu stále?

• Holcik
    HolcikHolcik_CZ

Klidne si me pridej Holcik123 , dame co-op :-)

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙
    1

jo už to tam vidím, ale není tam náhodou napsáno jako "DLC containing the following in-game" [s14]

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Tak to tam zase nevidím já [s6] každopádně tohle je Collector's Edition, tak verze s taškou a lebkou je Career Criminal Edition [s14]

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

asi sem slepa ale kdyz si prectu co obsahuje ta kolekce tak pisou unique skull mask, loot bag atd

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Mirka_cz: co? koukni na ten obrázek pořádně... je to maska klauna s americkou vlajkou, rukavice, peněženka a soundtrack [s14] link

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jo to je ale maska lebky a taska, on shani masku klauna a rukavice

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

tedy ja tu hru nechci, bracha ji chce tak mu to reknu, diky

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Mirka_cz: to nevím, je možné že vyjde [s14] popřípadě můžeš předobjednat na amazonu [s14] link

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

caute, nevite jestli v CR vyjde ta limitovana edice s maskou a rukavicema?

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Franto, od tebe to ani nečekám [s6] Bigu, kup si X360 [s6]

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Kup si PS :D

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    2

Cau Dane, určitě ne:-D

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

čau lidi, bude někdo pořizovat tuhle pecku na Xbox? ze by jsme dali co-op[s14] nechce se mi moc hrát s amíkama [s6]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.