Konzolista.cz

Parasite Eve (9)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
TimeSplitter
TimeSplitter #PC Mamrd Race

@Robitus Huste, to jsem neznal, budu k tomu muset omrknout podrobnosti, ale kazdopadne diky za tip.

The 3rd Birthday je tam taky. 😍

Robitus
Robitus #$Jednu Rybu!!$
👍1

@VulcanR to nemáš úplně tak pravdu, znáš Seamless HD Project? Je to sice Resident Evil 1-3 ale něco podobného by časem mohlo potkat i Parasite Eve a zase až tak složité to nebylo.

Každopádně pokud si chcete zahrát Evu v super kvalitě, tak dnešní emulátory z toho dokážou vykouzlit skvělou podívanou a navíc a trofejemi link .

TimeSplitter

@esoLister Hele strasne bych si pral, abys mel pravdu, ale vsechny myslitelne vyhledavace mlci, takze se obavam ze sis to vyblouznil. 🥲

Treba pokud tahle fan-made verze bude mit uspech, tak si nekdo ve Squaru vsimne ze fanousci Parasite Eve jeste nevymreli. :D

Aya 😍

esoLister
esoLister #legendMKII

@TimeSplitter neřešilo se před časem, že se chystá remake 1 nebo 2? Buď to byl slepý výstřel nebo to v tichosti zomrelo?

TimeSplitter
👍1

Dnes jsem zrovna vzpominal na Parasite Eve a rikal jsem si, jak moc bych si pral pokracovani.

O par hodin pozdeji jsem zjistil, ze v tom zjevne nejsem sam a ze je v priprave duchovni nastupce.

link

Na Steamu to jiz ma i velmi dobre hodnocene demo a aby toho nebylo malo, tak to vyjde i na GOGu, takze hezky DRM free.

Uz jsem to hodil do wishlistu a beru day one, takove projekty je treba podporit. :)

Stejne bych si ale porad pral remake 3rd Birthday, to jsem jako pubertalni sopl na PSP zral. 😁

Ikdyz dnes by to klauni beztak vydali s cenzurou, ci by mechaniku trhajiciho se obleceni uplne odstranili. :D

Deshien

Jo renderovane pozadi je problem ale kdyz ted vidim jak se povedla FF 7 remaster tak si myslim ze by to lidi vubec netrapilo... pozadi je sice ve stejnem rozliseni ale trochu na nem zapracovaly a je ted mnohem lepe znatelne nez na ps1

VulcanR
VulcanR #Trogári

PE alebo starych ps1 FF kolekcii sa pravdepodobne nedockas. Hlavnym dovodom je prerenderovane pozadie, ktore nejde tak jednoducho previest do vyssieho rozlisenia ako 3D modely a muselo by sa velmi komplikovane robit nanovo. Skratka bolo by treba viac prace za rovnaku placu. [s6] Ved preco asi v Capcome spravili DMC a nie Onimusha kolekciu?

dj4u_cz
dj4u_cz #BF3

určitě ne... bohužel

Sisál
👍1
👎1

Já myslím že se dočkáme i kolekcí z HD kolekcí.