Nezařazené

Outlast ps4 (26)

• LPTroll
    LPTroll
    1

Konečně jsem začal tuhle hororovej lahůdku a je to teda peklo chvílema:D Když to člověk hraje sám večer po tmě se sluchátkama na uších, tak to máš infarktovou atmosféru. Mám odehraný cca 2 hodinky, tak doufám, že si to kvalitu udrží až do konce:)

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

ja uz mam dohrano a je to vazne pecka....Musim uz len za INSID MODE a trofej ALL DOKUMENTS ALL RICORDINS

• Loser
    Loser
    3

jirka to me napadlo ale nenasel sem to,pokud mas problem s tim mi poradit tak nechapu tvuj prispevek[s1]

Oukont:dik za radu pak to zkusim,ted jedu killzona[s6]

• jirka023
    jirka023
    3

Loser:A co takhle využívat youtube,to te nenapadlo?

• Loser
    Loser

potřebuju radu,kam mam utect pred tim duchem ktery je videt jen v modu nocniho videni?v prvni casti mu utecu odpúojim nejaky kabel a kdyz se vracim tak me schodi dolu a musim zas utikat ale za boha nevim kam[s1]snad padesat pokusu a vzdy me dostane protoze uz nemam kam bezet[s13]dik za kazdou radu....

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Natočil jsem krátký video :) link snad vám to půjde :) ta hra má atmosféru na rozdávání :)

• Wickett
    WickettSorted

Troufne si tu nekdo na Insane obtiznost? [s16]

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4
    6

Tak za mě nářez v jednu chvíli sem si taky málem ustřík......a manželka?Mám si dojít prý k doktorovi.....

• play3man
    play3manYes, it is

Hej, má ich osem

• birdikluky
    birdiklukyPS4

čau nevíte někdo zda podporuje outlast trofeje mám staženo ale nestihl sem se podívat no snad dnes večer bude lekačka [s16]

• the_edge
    the_edgedave3345
    1

vojta-silent hill nemel tak levne lekacky,ten budoval poctive atmosferu.

• Vojta_cz
    Vojta_cz
    1

Dobra hra a zadara ? Pecka. Vzpomnel jsem si na starej dobrej Silent Hill ;)

• Unholyu
    Unholyu;)

Alias uplne s tebou souhlasim mam stejny nazor proto asi vynechám tuto hru

• Alias
    Alias

Tak kazdymu vyhovuje neco jinyho ja se treba u Silent Hillu nejak nelekal, ale jak mi dosla munice tak jsem mel tep snad 160. Proste mi nesedej horory kde se nemuzu branit, jinak me zadnej nejak extra nedesil krom The Thing ten byl vybornej. :)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake
    2

Geny: ted bez nějaký srandy, pokud jsi se leknul naposled v roce 1999 co vyšel silent hill a pak už ne, tak se s tebou něco stalo. Nepraštil jsi se třeba do hlavy, dopravní nehoda atd? Neber si to nějak špatně jen mi to příjde jako dost netypické chování, totální apatie. Já se přiznávám že poprvé jak jsem to hrál, tak jsem i zařval jak jsem se lekl, pak jsem se začal smát sám sobě [s6] peace [s14]

• Phlips
    PhlipsK
    1

Geny: A letargií náhodou netrpíš? :-)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake
    1

Geny: vypadá to že jsi v menšině, nebo to hraješ bez zvuku, protože snad každý se leknul, nebo to jen nechceš přiznat.

Už jen samotnýho zvuku se člověk lekne.

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ
    1

Ačkoliv nemam hororové hry rád (Dead Space 2 jsem zabalil asi tak po 3/4 hodinách, moc se mi to nechtělo hrát :D ) a filmy taktéž (na horory nekoukám) tak si hru stáhnu [s6]

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake
    1

Máte sevřenou prdel před otevřením každých dveří? [s6][s6][s6]Člověk už ví,že ho tam něco čeká a stejně se lekne [s3]

• boszeli
    boszeli
    5

:D :D Doporučuji se sluchátky :D První lekačka jsem zařval jak kráva,přítelkyně na mě čuměla jak na ocasa,od té doby hraju se zvukem na TV :D

• qbickcze
    qbickcze

Stazeno....ted uz jen cekam az bude venku uplna tma :)

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^
    4

uz tyden trenuju sverac,tak snad to dam[s6]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

no já to hrál jen chvíli a hned v úvodu sem se málem p*sral, tohle bude jeden velký lekací script :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER
    5

Mám plusko, ale nestáhnu...mám prášky na tlak a tohle bych nedal..

• Predator
    Predator

Rady? utíkej jak můžeš!:D

• boszeli
    boszeli

Tak já už hraju a mohu vám říct,že ta hra bude asi to poslední co udělám na infarkt jak dělané.Tady můžete psát své dojmy,rady atd

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.