PS Vita

On-line hraní (21)

• senator
    senator

Kdo by chtěl zahrát co-op Zombie Army Trilogy tak pište na nick Jarda--Pardubice, můžem dát kampaň i hordu, super hra!![s6]

• Dhomin
    Dhomin

Nově Mortal Kombat, Borderlands

• Dhomin
    Dhomin

Dal bych s nekym neco po netu mate n3kdo dungeon hunter alliance mam jinak hodne her a ted stahuju helldivers add me nick Dhomin

• NeeoSanders
    NeeoSanders

Hledám člověka z Plzně na AdHOC hry (trofeje), momentálně No Heroes Alowed, ale klidně i jiné.

• ondryskuba
    ondryskubaNFS fan

Shaním někoho na WRC 4 (jestli to vůbec někdo hraje), hlavně na trofeje.

Nick: ondryskuba

• Skystoure
    Skystoure

Zdravim sháním někoho na Fifu 13 NFS MW hry s PS + Vitu mám krátce tak zatím moc her nemám :) Samozřejmě plánuju hry dokupovat Přidávejte: Skystoure

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

caute shanim nekoho na co-op v Rocketbirds hardboiled chicken [s14]

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Zhanim lidi na Tomb Raider (PS3)multak.

NICK jiridvorak122.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ja Dead Nation mam a kdo by chtel tak muzem dat, jen to budu muset zase stahnout, kdo bude mit zajem tak mi napiste, nick Punk-_56

• czman123
    czman123SpoonyCz

dal bych s nekym i DEAD NATION coop na ps3

• norbish
    norbish
    1

Myslis snadDead Nation ne [s6] to s tebou urco dam na Vitě, a i MotoGP, jedu to na platinu a online trofeje mi chybí, ale popravdě online u toho spíše nefunguje než jo, tak nevím zda se nám to podaří rozjet

• Spilif
    Spilif

A tak mě napadlo budete někdo hrát Dead Nation na PSV? [s1] Já to včera stáhnul :-D a klidně bych dal i Moto GP 13 ;)

Norbish: myslím že já se do KZ docela solidně dostal tak bych ti nějaký kill mohl uštědřit ;)

• czman123
    czman123SpoonyCz

BORDERLANDS 2 mám už delší dobu a taky bych uvítal kdybych si to z někym mohl zahrát...[s12]

PSN nick : SpoonyCz123

• chasmi
    chasmichasmi

Ja Borderlands2 psv verzi na 80%snad poridim.Na Vite ted budu porizovat Sly Trilogy.KZ MP jsem hral jen betu v kuse 14dni a pak kdyz jsem si koupil hru tak jsem to hral jen 10min ptz me nasralo to pripojovani a od te doby jsem to nezapnul:)Oprasit bych to ale s Vami mohl.Nick:Chasmi

• norbish
    norbish

To je fakt, teď jsem se KZ delší dobu nevěnoval[s13]o to lepší šance pro vás získat pár počátečních killů než se do toho dostanu[s6]

Noo jinak Borderlands 2 v plánu mám, ale asi ne hned na launch, teď bych to nestíhal moc...no, uvidíme ještě[s14]

• Lucius
    LuciusPan Masu

Borderlands 2 je jasná volba, doufám, že to někdo z vás pořídí ať bude s kým hrát.

• Spilif
    Spilif

Jo to by jsme fakt mohli ale koukal jsem taky si se v poslední době zaneprazdňoval jinak na PSV než KZ ;)

• norbish
    norbish

Já vás sice už oba v přátelích mám, ale ten Killzone bychom už konečně někdy dát mohli jako [s6]

• Spilif
    Spilif

Tak na tu terrarii se podívám, ale KZ u mě vede tak nějak zatím stále jsem zvědavej na Borderland 2 :-). Přidal jsem si tě takže určitě někdy můžem zahrát ;)

• Lucius
    LuciusPan Masu

No prý Terraria ma dobrý MP, já zatím hrál jen singl. Jinak KZ bych klidně někdy dal, Modnation má jen local MP tuším.

A frienda jsem ti dneska už poslal (Masu-Luca)

• Spilif
    Spilif

Ahoj tak dalo by se říct že jsem si doplnil rodinu od Sony posledním kouskem co chyběl a zeptám se hraje někdo na Vitě online? Jestli ano pište mi nicky přidám si vás a můžem někdy zahrát. Mám Killzone pro mě jedna z hlavních her a pak Modnation Racers mám i jiné hry a budu doplňovat ale myslím že tyhle mají multiplayer. Klidně si nechám i doporučit.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.