Pro pobavení

Nejhorší hry,které jste kdy hrály (149)

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Ja se vetsinou napalil exkluzivitami nebo ruzdnymi filmovymi hrami.Treba u Tomb Raider Darkness Angel,cekal jsem Tomb Raider z Psone s mnoha moznostma a dostanu tatolni blbost.Ted po temer 12 letech bych dal max 5/10.Bohuzel jsem se na ten titul tesil tak jak nyni na MSG V a to zklamani bylo obrovske.Treba Mario 64 me tak neuveritelne prekvapilo,ze jsem temer rok nehral nic jineho, o to horsi bylo zklamani kdyz jsem s GameCube kupoval Mario Sunshine,ktere jsem dodnes nedohral.protoze me nebavi.Bohuzel Mario Sunshine me tak zklamalo,ze jsem prakticky kupoval jen hry s 8/10 hodnocenim a vzdy az s tri mesice od premiery.O to horsi pak byly multaky,kdy jsem chtel mit aspon jeden dil na kazde konzoly.Needy a Fifa na GameCupe je hruza.

• Koza
    Koza

White Knight Chronicles mě nějak nesedl ale to bude můj vlastní problém. U toho AC1 to je jinak. Prostě nudná blbost. Na celé hřebyl fajn začátek a konec. Jinak furt dokola to stejný. A jak jsem už psal. Blbosti jsem nekupoval, proto ani nehrál Dukena, a proto to pro mě není blbá hra.

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^
    1

Ty jo, mě White Knight Chronicles bavil dost, jednička i dvojka, ale já mám hodně rád podobný hry a určitě to nesedne každému. Ale ještě jsem si vzpomněl na Duke Nukem Forever, to byla taková sra*ka, že nechápu, jak něco takového mohlo vzniknout a přitom to na PC byla taková kultovka :D

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Cau Kozo ja s tebounesouhlasim.Na PS3 je o mnoho horsich her.Star Trek The Games,RISE OF HELL.White Knight Chlonicles od Level 5 neni sice hit jak se puvodne pocitalo,ale 7/10 si zaslouziAssassins Creed 1 je hnozna predelavka na X360 je lepsi,ale nejhorsi hra to rozhodne neni.Me sere,ze PS3 verze je nejhorsi a tehdy 15fps bylo malo,Asi nejhorsi cast hry je v tom kruhu,kdy se hra neustale seka.Taky jsem byl tenkrat zklamany,ale 6/10 si urcite zaslouzi.Kdybys hral teba Jumpera na X360 to bys teprve koukal co je sekani a i grafika ala PS2 s takovymi chybami,ze to povazuji za nejhorsi hru na X360.Na PS3 se koukni na Vampire Rain,exkluzivni titul,ktery by ani na PS2 nebyl bobry co se tyce technicke stranky.Navic na PS3 vypadavaji textury doskakuje pozadi atd.

• Koza
    Koza

Na PS3 asi White Knight Chronicles a Assassin's Creed ( 1 ) . Další si už moc nepamatuju. Když to byla blbost, tak se to rychle prodalo a NEBO se to vůbec nekupovalo.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

každý ma jiny vkus, za me třeba je Syphon Filter Omega Strain nejlepší z této serie, poridila jsem si ho i na ps3, jinak nejhorsi hra kterou jsem hrala na ps3 je Knights Contract, plno chyb a grafika jak z ps2, ve videích to mělo grafiku paradni ale v realu to bylo nekde jinde

• Filk96
    Filk96

najhoršie hry čo som hral bola ride to hell retribution a dark void . to boly strašne chujoviny.

• SmitheAgent
    SmitheAgentSasuke Kun

Nejhorší hra, kterou jsem kdy na konzoli hrál? Bylo jich víc, ale pomyslnému trůnu vládne jeden z terminátorů podle filmu, který se objevil na PlayStation 2. Myslím že to byl Terminator 3: Rise of the Machine

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    1

U Terminatora 2 je to hrozna hra.Kdyz srovnam PC a Saturn verzi tak mega-Drive katastrofa.To same je i Virtua Fightera 2,kde na Mega-Dvivu je ve 2D avsak totalne zmrseny.Pokud si hral Mortal Kombat 3 (nejlepsi bojovka 16-bitove ery) tak je to hruza.S Italia Job mas pravdu,ale jeste horsi je F1 Grand Prix a naprosto zkufrvene Dukati World z Dreamcast.Co se tyce Myst tak myslim jak kliknes na sipku a ten pohyb kamery.U Segy Saturn to jde temer plynule u PSP snikovani kolem 10-15 fps,coz s HW PS2 je k breku.Co se tyce pameti tak vsechny konzole mam dodnes fungujici a i zasoba her co vlastnim je 7304 her.Neni to o pameti,ale o mych sesitech,kdyz u kazde konzole mam seznam her .Dale strucnou recenzi (2 A4 strany a ruzdne potrehy).Napr. Terminator 2 na pistol je totalni blbost,hra ma hodne chyb a stanese ze hra zamrzne.Nevim jak je to u SNES,ale u MD hra nejde ani ulozit na cartrige.Duna na SNES je opravdu hruza,kdyz si vezmem treba Sin City nebo Theme Park tak tohle je hruza.Hra na MD nevisla a ani se nedivim.Na SNES se mi libil Daffy Dack a Donald,ktere byly dustojnym konkurentem Maria.Eatworm Jim 1,2 prvni mam na MD druhy zas na SNES a dokonce vysel i na Sega Saturn a Sony PSX v roce 1996,ale jsem spise zastance her ktere uz na jine platforme mit nemusim.Playstation 2 ty hry jsem vyjmenoval schvalne ponevac na Playstation byly tahonem znacky Playstation navic ocekavany velky titul.Sypthon Filter se prestehoval na PSP a bylo to o necem jinem.V roce 2007 se udelal port i na Playstation 2.

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Tupaccz: Terminator 2 na SNES jsem hral taky, vlastne dva, jeden byl railroad shooter a druhej byl od LJN, musim se priznat ze me bavili oba, urcite vic nez T2 co byl na NES. Je tezky v tom bejt objektivni, tenkrat jsem z toho byl vyprdlej, ale mel sem taky trochu jiny naroky. Toho od LJN jsem nedavno videl v AVN a celkem si ho vychutnal, ja si ho budu asi muset znova zahrat abych se dobral pravdy :D

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

jiridvorak515 Já ti nevím není nejhorší hra jako nejhorší hra záleží v jaké době jsi je hrál . Třeba takový Terminátor 2 byl ve své době naprostá pecka a je vlastně jedno jestli jsi ho hrál na SNES ,Megadrivu nebo Gameboy (za mě nejlepší verze jelikož byla na cesty:-).Dune byla ve své době jediná Strategje(co jsem znal) jak na SNESU tak Megadrivu a byla to taky celkem našlapaná hra.Nevím podle čeho čerpáš ale já tu dobu také zažil a těch špatných her bylo hodně ale ani jedna s těch co píšeš rozhodně k odpadu nepatří , teda až na Dino 3 a Haze.Trochu mě zaujala tvá věta že se ti seká Myst? to jako myslíš vážně? Myst je klikací Adventura klterá funguje na principu měnění před renderovaných obrázků s pár animacemi, by mě zajímalo co se ti na tom seká.

Jinak za mě po dlouhém přemýšlení když nepočítám Actua sporty od Gremlin interactivu tak je to asi Italian Job na Psx. Ta stupidní hudba a celkově fakt špatná hra i ve své době mi nějak utkvěla v paměti

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jiridvorak515 mas hodne dobrou pamet a pritom jsi herni veteran, to moc k sobe nejde

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    31

Ja toho uz mam za sebou hodne tak bych zde mohl napsat platformu a k ni nejhorsi hru.Sega Mega-Drive jedna z nejhorsich her je Batman,ale uplne nejhorsi je Terminator 2.Nintendo SNES asi nikoho neprekvapi,kdyz zde napisi DuneSega Saturn uplne nejhorsi hra je Virtua Hedline,ktera na zacatku zivota ani nemela vyjit.Sony Playstation,ikdyz si uchovava hry kolem 5,6/10 najdou se zde i hry,ktere vysly ke sklonku zivota.Ale asi nejhorsi je Virtua Goal a Lego Scarcer,ktere z dnesnimi hrama nena nic spolecneho.Nintendo 64 je bezesporu Daikatana 64Sega Dreamcast je nejhorsi Lost Fighter Sony Playstation 2 me nejvic zklamal Tomb Raider Dark Angel,ale i Sypthon Filter Omega Sain nebo Atlantis X Box nejhorsi hra je Dino Crissis 3Nintendo GameCupe predelavky vsech multaku jsou zde nejhorsi z generaci.Mario Sunshine me totalne dostali do kolen.Sony Playstation Portable hra Myst,ktera je sita prilus rychle,kdyz si uvedomim,ze hru mam na Sega Saturn bez zadneho sekani tak se mi chce brecet.Sony Playstation 3 nejhorsi hru povazuji Vampire Rain,ale i Haze me zklamalo.X360 i kdyz uz tuhle konzoly nemam,tak zde musim rict,ze i zde exkluzivni titul dopadl katastrofou.Jumper povazuji za nejhorsi hru.Playstation Vita zde nastesti je hodne blbosti v indie hrach nedavno treba z Playstation Plus

• Rikardo
    RikardoPS4
    1

Pro mě nejhorší byl Outland, dohrál jsem to jen kvůli kamošovi v co-opu, ale vůbec mě to nebavilo.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Facebreaker bez debat.ETho mam na didaktiku a nebyla to až taková srajda.I když průjmíček to byl slušnej

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10
    3

Hral jsem E.T.ho na atari, takze je to asi jasny Dneska je to neco jinyho, vsude jsou recenze a kvalita her je taky nekde jinde, ale v dobach kdy na jedny MC kazete bylo asi sto her se to perlama jako byl E.T. jenom hemzilo. Aktualne jsou nejhorsi hry vetsinou ty ktery doprovazi nejakej megafilm a od tech davam ruce pryc.

• Temp27
    Temp27^ *,.,* ^

Hunted: The Demon's Forge, to byla chujovina plná bugů. Miluju RPG/ JRPG, ale třeba hry jako Sacred 3, Risen 3, Cross Edge,Last Rebellion, nebo Kingdom of Amalur už fakt nikdy víc. Ještě teď je mi z toho šoufl .

• mik5cz
    mik5cz11.1 sound
    21

Brutal legend

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Pabelik_Ajchy Lone Survivor a MGS? si děláš prdel .

• deepthr04t
    deepthr04t

Pokud nepočítám některé odpady z PS+ tak určitě AC Unity. Far Cry 2 v těsném závěsu a bronzovou medaili bych udělil Uncharted 3 (singl, mulťák docela ušel).

• Garfi99
    Garfi99Návody
    1

Nejhorší hry, které jsem hrál jsou tyto:Devil May Cry 2- Po ultimátni jedničce, to byla sprcha ledovou vodou. DMC:DMC - Vnímám to jako urážku všech pravověrných fanoušků série. Bídné komba a boss fighty a nic moc zpracovaná persona náctiletého hlavního hrdiny. Darksiders 2- Tam kde jednička začínala být na rychlo spíchnuty, uměle natahovaný, prázdný svět. Tam začíná dvojka. Final Fantasy XIII - Úvod do Fabula Nova Crystalis se vůbec nevvedl. Tak moc jsem se na to těšil. Dokud člověk nemá zkušenost s předchozími díly, tak cestu na Grand Pulse možná protrpí a pak to je ke konci FF, jak ho znám.

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Chvíľu som musel spomínať, ale najhoršia hra akú som hral bol jednoznačne Need For Speed: The Run v Nintendo 3DS verzii. Tá malá konzolka totiž nemá žiadne reálne závody tak som to skúsil... Uf, pozrite si gameplay videá na YouTube, ale na tej hre je všetko zlé. Ovládanie, kamera, grafika, lacné prestrihové scény v komixovom štýle, dabing, hlúpe využitie dotykovej obrazovky atď.

• Deadmeat*CZ
    Deadmeat*CZ

Za mne jednoznačně tohle.PS1 a Batman Forever.Milion barevnech fleků v TV a čekáte že to nějak dopadne :) link

• Pabelik_Ajchy
    Pabelik_Ajchy

Tak u mně je to na PS3 CSI: Fatal Conspiracy a Dragon Age: Origins a protože si platím PS Plus a zkouším dost her, tak na Vitu je to pro mně Blazblue Continuum Shift Extend, Lone Survivor, Metal Gear Solid HD Collection, Olli Olli 2, PixelJunk Monsters Ultimate, Proteus a Rogue Legacy.Zdar

• Sojka
    SojkaPlaywalker
    2

Objevil jsem ve sklepě hru na ps3 jménem Haze.Myslím že sem patří.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    5

Lidi, víte co mi přijde? Že nejsnáz člověk naletí, když je do něčeho fanda. Já jsem fanda přes napoleonský války a pamatuju, jak ještě v době PS1 , jsem v obchodě uviděl krabičku s hezkým obrázkem napoleonských vojáků. Prý strategie. Tak jsem po tom šel bez vyzkoušení a doma mě málem šlehlo, protože to byla nějaká úplně trapná deskovka. Ale šílená. Ještě teď, když si na to vzpomenu, tak se orosím a ten název jsem radši úplně vytěsnil z paměti.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Romantes: já to stáhl asi za stovku a dohrál, páč jsem neměl zrovna co nového hrát a fakt děs, celou dobu jsem si říkal, to je hra dobrá ještě tak na PS2, vůbec jsem nepochopil, proč to vlastně dělali, dát za to plnou palbu tak snad spáchám harakiri.Za ty prachy jsem to teda dojel, ale jak říkám, možná by to obstálo na PS2.Edit: taky jsem to koupil kvůli druhé světové.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    2

Munky: já jsem člověk zvídavý, tak jsem si ten název zadal do vyhledávače a málem mě kleplo.

• Munky
    Munky
    1

Tak třeba teď koukám do friend listu kdo je online a někdo zrovna hraje Germany's Next Topmodel 2010 To mluví za vše a ani jsem to nemusel hrát. Jinak nejhorší hra pro mě určitě Conan na ps3,kterou jsem na chvíli zkusil u kámoše. Jinak jsem taky nehrál vyloženě odpady,prostě vim co vybrat

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    8

Tak je zde napsáno nejhorsi hry, ktere jste kdy hráli a nekdo ma treba dobry vkus a umi si hru vybrat, takovej clovek pak treba nema zkusenost s uplnyma odpady a je pro nej nejhorsi hrou ta, ktera je treba jinak vseobecne povazovana za dobrou, ale jemu v jeho vyberu prisla nejhorsi.Kazdy nema tolik casu aby ho travil u konin jako je Hanna Montana. :-)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.