Konzolista.cz

Nejde mi obraz u PS3 (15)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
evox

jj je to kabelem HDMI, je bezna vec ze kabel si za ty roky muze sednout v zahybu a pri zakrouceni v jinem smeru casem muze pres vypadavani obrazu nefungovat vubec, protoze se usadil v takovem uhlu ze ho proste zpet nevratis (at je to HDMI Bandridge za 800kc nebo Solid za 150kc). Daleko markantnejsi je to u optickyho kabelu(zvuk) staci aby kabel nekolik let byl zahlej a po presavbe nabytku ho tezko das zpet do stejnyho zakrouceni, zvuk se bude sekat nebo nehrat vubec. Jen ohledne ruseni TV signalu, pokud ma nekdo u televizniho signalu (kabelovka/pozemni anteni vysilani/satelitni) nestabilni ruseni je proto idealni galvanicky oddelovac (stoji 200 az 300kc) a oddeli okolni ruseni propojenim pres beznej 75 ohmovej koaxial.

Pedro_CZ

To vypada na nejake externi ruseni. Otazkou je, co je jeho zdrojem. Muze to byt treba TV signal, ale to byvalo v dobach analogoveho vysilani, u digitalniho by k tomu dochazet nemelo, nicmene pokud mas koaxialni kabel zapojeny do TV, zkus jej odpojit.

polok
polok #MGS4 10/10

Ahoj, problém s obrazem jsem u PS3 vyřešil tím, že jsem ji připojil pomocí komponentního kabelu. Jenže mám nový problém a to, že přes obraz přejíždí takový jakoby pruhy. Něco jako když jste měli špatný signál u TV (někdy je to výraznější a jindy to není skoro vidět). Nevíte čím by to mohlo být? Bojím se že je už moje PS3 na odpis...

romeno
👍1

Pri zapinani drzet dlouho tlacitko power , dokud konzole podruhe nepipne , to si myslim ze snad neni tak slozity , jak vidim pro nektere jedince ano .

Jeste tu popisu vstup do recovery menu , kdyz nenajede tohle menu v rezimu hdmi , ani pres av vstup tak je fakt konec konzole .

Pri zapinani drz tlacitko power dokud se znova nevypne . Znova zapni konzoli a drz tlacitko power dokud 3x nepipne . Najede recovery menu konzole kde muzete kompletne konzoli smazat a obnovit , popripade aktualizovat fw .

To polok , mrkni na aukro neco tam urcite bude , vybirej i v sekci ps2 , kabely jsou stejne zpetne kompatibilni .

krausik

tak už jsem rozjel po slepu díky youtube analog, ale restart konzole díky čudlíku vůbec nefunguje, mám konzoli 80 gb.

krausik

Ahoj všem, mám taky problém s obrazem u ps3, měl jsem to nastavený na hdmi a to nejde, zkoušel jsem to u kámošky tam mi to taky nešlo a její ps3 šla. Tak jsem doma zapojil analog a to taky nejde. Když držím ten spouštěcí čudlík tak to pípne a hned po tom se vypne konzole a obraz dále není. Tuším že hdmi odešel na věčnost, ale proč nejde i ten analog? Nevíte někdo kde se dá na netu najít postup nastavení obrazu krok za krokem, jednou jsem to už podle něj dělal po slepu a rozjel jsem to[s6]

polok
polok #MGS4 10/10

To romeno: Díky, kabel co jsem dostal k PS3 jsem, ale bohužel vyhodil. Nevíš kde se dá koupit nějakej levnej, abych zjistil jestli ten výstup funguje?

romeno

Zkusil bych av vystup jestli funguje , tak kdyz koupis componentni kabel , mas obraz taky v 1080p jako u hdmi .

Till
Till #Ponies

finačně lepší je koupit si novou

polok
polok #MGS4 10/10

Tak jsem zkusil jiný HDMI kabel a taky nejde :(. Problém teda asi bude v HDMI výstupu z PS3. Nevíte někdo kolik může stát oprava?

MELINATOR-CZ

fanda, no nevim teda ,kde jsi na to prisel,ze je to bezna vec,nikdy jsem neslisel ,ze by nekomu hdmi kabel prestal fungovat ja mam k tv 4 a taky bez problemu,kazdopadne u fat verze se stava ,ze odejde graficky cip ,potom je bud jenom cerna obrazovka,nebo zeleny pruhy,3-4 roky ps3 ,to by tak odpovidalo....

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

ahoj obcas se mi to stava taky pise mi to at zkontroluji kabel ktery je zapojeny jak ma byt mam na TV 3 HDMI vstupy tak to prehodim zapnu PS3 a ono se to rozjede pak to hodim na ten puvodni a slape to normalne.pokud to nepojede ani tak potom mas v prdeli ty koliky ve zdirce na HDMI v PS3 nebo v TV

polok
polok #MGS4 10/10

HDMI kabel jsem zkousel na pocitaci a funguje normalne. Analogovy kabel bohuzel nemam... chyba teda asi bude v HDMI vystupu. Pokusim se teda jeste nekde ten analog sehnat

VulcanR
VulcanR #Trogári

Skusal si iny HDMI kabel? Pripadne hned na zaciatok to skus zapojit cez analog (ten trojkabel dodavany standardne ku kazdej konzole) aby si hned vylucil chybu konzoly a mohol sa zamerat len na HDMI vystup.

polok
polok #MGS4 10/10

Ahoj mam playstation 3 asi 4 roky, s tim ze mi vzdy fungoval v poradku. Jenze posledni dobou se mi stavalo, ze kdyz sem hral hru, tak obcas vypadaval obraz. No a ted uz obraz nejde vubec. PS3 mam pripojeny k TV pres HDMI. Zkousel jsem podrzet dele talcitko Power ale televize na PS3 nereaguje. TV pise zadny obraz. Nevite nekdo co s tim?