Bojovky

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 - Naruto Shippuuden:Ultimate ninja storm 2 (27)

• Cubas
    Cubas...

Zdravím, je tu někdo, kdo by mi pomohl s získáním "Title", kde mám vyhrát 50 zápasů online ? + zároveň trofej za vyhrání určitého počtu zápasů ?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Samozrejme [s14]

• Deshien
    Deshien

Chtel bych vedet zda je ve hre i Japonsky dabing ?????

• horis
    horis

Zdravim shanim ceske hrace na pareni a na trenink V Narutovi. PSN nick je picinka tak se ozvete :)

• nesquik
    nesquikBAZINGA

Kdo mi bude chtít nakopat a zároveň pomoct s trofejema ať si mě přidá nick: cz_nesquik23

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Na Xboxu 360 je to jedna z nejrychleji nainstalovaných her na HDD (cca. 5 minutek), což je oproti takovýmu Metru 2033 solidní speed-up! :D

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak díky bohu dneska hra došla :) Teď instaluju (Instalačka má neuvěřitelných 4 gb což je skoro stejně jako u prvního dílu) a hra se instaluje děsně dlouho :/

• Till
    TillPonies

shánim tuhle hru...jestli je tu někdo kdo ji prodává tak ať mi pošle zprávu do pm...nějak se dohodnem.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

uz to mam od patku a fakt bomba. I kdyz single je vcelku nudnej, tak se rychle dostanete do takovych tech epickych scen, ktery sou fakt suprovy (pr. Sage Jiraya vs. Pain)... Doporucuju pro fandy Naruta !

• Anonyme
    Anonyme

Je to bomba [s6] uz sem to projel a ted delam trofeje.

• Lamps
    LampsLamps

Tak asi nejsem fanoušek ^^

• Lamps
    LampsLamps

Co? Je jasný, že Japonci tomu daj víc..

• nesquik
    nesquikBAZINGA

Raiden_cz: Já objednával dneska, ale mám to na osobní odběr. Takže předpokládám, že to bude zítra doma :D

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Nesquik: Já taky ale ti hajzli to během dne vyprodali :D Hold sem měl objednávat dřív, teď si ještě týden počkám

• nesquik
    nesquikBAZINGA

Už mám objednáno zítra to bude doma :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

link IGN udělilo 8

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Takže recenze od Famistu 39/40 to je vic neš slušne nevim kolikata je to recenze...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak už mám objednáno :) Příští týden už se bude pařit :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Už jste asi viděli tenhle pěkný trailer link :) Když už nic tak nám hra alespoň vynahradí souboj Naruta s Painem, kterej stál v anime za prd

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Na JPN Store je demo

EDIT: Seznam trofejí link :)

• Kubackin
    KubackinLightning

konečně i na xbox to bude mazec [s14]

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Jojo mazec online budu vas trtit super:D

• Lamps
    LampsLamps

Těšim se jako blázen.. konečně Shippuuden!

• Blackstar_259
    Blackstar_259

PARÁDA, na Naruta se těším jak sviň(pro mě, jako fanouška Anime, který vidí deně minimálně 5 dílů jakéhokoliv Anime, je to modla :P) a c se týče jedničky, tak tu sem si užil na 110%, taky parádní hra [s1] .

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jj online sem u jednicky hodne obrecel, ja sem prave nasel ten trailer az ted pac sem o tom dlouho nic neslysel tak sem stoural :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Ten Trailer je tam pěkně dlouho už :D [s14] Dušoval jsem Kachla, aby hned napsal newsku, každopádně se na to nejspíš vysral [s8] Ale vypadá neskutečně parádně, pro mě jasná koupě. Trofeje, konečně multák. A taky příběh ze Shippuudenu. [s1]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak je to tady. Prvni trailer link pro me jasna koupe

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.