Bojovky

Mortal Kombat X - skiny z mobile verze (7)

• MaraTFSI
    MaraTFSI

Neprijde mi ze by to byla hra ktera by tahala z lidi extra prachy. Hraju tu hru max 2 mesice a mam koupeny vsechny bronzovy a stribrny karty na max a zlatejch mam okolo triceti. To vsechno pouhym hranim a to neni spatny kdyz jedna zlata karta vyjde v prepoctu na 10 eur. To jestli je to pro nekoho blbost nebo ne nema cenu resit... me prijde jako pekna kravina clash of clans atd a jak si jejich vyvojari masti kapsy.

Jinak ten glitch s tema skinama u ps4 verze mi fungoval i pred tydnem takze se domnivam ze update ho neodstranil...

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Xdante nechapu jak te to muze bavit. Je to totalni ale totalni sracka, ktera urazi vsechny hrace od 5let nahoru tim jak je stupidni a za ukol ma jen tahat z lidi penize...jediny co je dobry je ta grafika. O to smutnejsi je ze neudelaji port ale jen takovy sranec.

• Super Tofik
    Super TofikDark Souls

Já tu mobilní verzi hrál, ale je to nic. Jenom bojujete mačkáník a postavy si musíte kupovat a navíc ještě je Batman arhkam origin na tablety a mobily, když obě hry porovnáte tak je to úplně to stejné.(Jenom že tam je Batman a není tam fatality)[s6]

• pishin
    pishinPikhoved!

Na mobilech je MKX mobile... když to hrajes a docilis určitých uspechu a propojis si to s konzolovou verzi odemkne ti to 5 exkluzivnich kostymu pro postavy :)

• Loser
    Loser

Jaká mobilní verze? O co tu jde ;-)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Ta mobilni verze je dobra sracka. To nekdo fakt hraje kvuli obleckum do velke verze?

• pishin
    pishinPikhoved!

Ahoj vsem...

Pred updatem fungoval trik kdy pri nacteni zebricku v online hrace co mel skiny z mobilni verze odemknuli se vam ve hre.

Slo o

Mima Johnyho

Injustice Scorpion

farmer Jax

Milena

Kitana

Povedlo se to nekomu z Vas?

aktualne funguje ze pokud nekdo ty skiny ma a zapujci Vam na login svuj WBplay odemknou se vam.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.