Ty minis hry jsou, 1.Velocity, 2.Breakquest, 3.Canabalt a 4.Wizorb první 3 se mi podařilo stáhnout ale tu poslední hru Wizorb se mi stáhnout nepodařilo.
Ja to zkusil na vice komplech a ruzny zeme i maily ale je to vzdy nefunkcni.[s16]
{"email":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"},"name":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"},"user_id":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"}}
Tohle se tam po vyplneni pokazdy zobrazi a samozrejme zadnej voucher mi mailem nedojde.
Mně to nejde, dal jsem like a mám tam vypsáno, že už mám jeden dárek, ale musim kliknout na "získat herní kupon", jenže mě to pořád vyhazuje nahoru. A ty ostatní odkazy taky nedělají nic, sdílet na fcb klinu a nic, vyplnit formulář dám a nic...
Minis hry zdarma na Vitu (27)
Ahoj, máte ještě něco xD
Dekuji
Jedou mi tři, ale ta čtvrtá ne :-D
Dekuji [s12] ,jdu to hned prubnout
Snazil som sa aby mal kazdy nieco :)
Unholyu, ty mas vsetky okrem Velocity
Shadow ty mas vsetky okrem Canabalt
a J.T. honza ty mas Canabalt
Tak už se to chytlo, změnil jsem prohlížeč a hotovo. A světe div se, byla to stará dobrá mozilla...
Zajímal by mě jen ten Cannabalt, pošle mi někdo kód do PM, please? [s14]
To mě to taky ukazuje všechny 4 kody ale kod pro Wizorb mi PSN nebere.
zobrazily se mi vsechny 4 kody ve firefoxu
Lee_NR to by slo? pokud ano ,taky bych taky pozadal o ne .
Kdybych te mohl pozadat
Kto by chcel tak mozem poslat kody :)
Jedu v googlu a nic.
Jede to ale nesmite pouzit prohlizec Firefox... Pres internet explorer to slape![s15][s6]
Mě se povedly všechny čtyři...ale nevím jak,jelikož jsem byl v rumovém opojení... [s16]
žádnej mail nepřijde,všechny kody se mi zobrazily na tý stránce.
Ty minis hry jsou, 1.Velocity, 2.Breakquest, 3.Canabalt a 4.Wizorb první 3 se mi podařilo stáhnout ale tu poslední hru Wizorb se mi stáhnout nepodařilo.
Ja to zkusil na vice komplech a ruzny zeme i maily ale je to vzdy nefunkcni.[s16]
{"email":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"},"name":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"},"user_id":{"isEmpty":"Value is required and can't be empty"}}
Tohle se tam po vyplneni pokazdy zobrazi a samozrejme zadnej voucher mi mailem nedojde.
Canabalt je třetí. UK jsem zkoušel taky a nic. Vyzkoušel jsem všechny možné [s16]
dal jsem země uk a vpohodě.čtvrtá je myslim canabalt
A co je tedy ten čtvrtý?
funguje
Co tam jako vyplnite, kdyz tam ceska republika neni v tech zemich, tudiz to nebere data z myho FB? [s6][s6][s6]
Mně to nejde, dal jsem like a mám tam vypsáno, že už mám jeden dárek, ale musim kliknout na "získat herní kupon", jenže mě to pořád vyhazuje nahoru. A ty ostatní odkazy taky nedělají nic, sdílet na fcb klinu a nic, vyplnit formulář dám a nic...
Jak na ten čtvrtý? Teda jestli stojí za to...
Ahojte ,
Kdo ma facebook zde je odkaz na aplikaci kde muzete ziskat par minis her od sony zdarma jako vanocni darek :-)
link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.