Akční FPS

Metro 2033 Redux (PS4) (74)

• Mird@
    Mird@

@haryvotruba: zkus znova a lépe :D

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

@Mird@: no tak že jsem to dohrál tak jak jsem zřejmě nechtěl.Teď mě moc Exodus navazovat nebude

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

@Mird@: ještě nejsem na konci A Exodus si dám hned potom kterej jsem samozřejmě taky nedohrál.

• Mird@
    Mird@

@haryvotruba: a jak si dopadl tentokrát na konci? :D

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Chan nezklamal ani ve dvojce božská hra to je

• Lucius
    LuciusPan Masu
    1

@haryvotruba: Ne, docela mě bavil. Ale jsou tam pasáže s baterkou které na mě byly dost scary a už bych to asi podruhé nedal.

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

@Lucius: jak to myslíš co by jsi nedal v Exodu? Jako že tě nebavili?

• Lucius
    LuciusPan Masu

Tak ono ten Ranger ending je podle knihy, že jo. Další konec je spíš spekulace. Jinak já je taky smahl, v té poslední sekci jak jsi v tom snu jsem měl strašně nasráno ve sluchátkách :DJinak v Exodu je taky pár pasáží co bych si už znova nedal :D

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

@Mird@: no odpálil už ji zrovna hraju

• Mird@
    Mird@

@haryvotruba: hned rozehraj dvojku a dozvíš se :D že tys je na konci odpálil? :D

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ano ty mimozemský

• Mird@
    Mird@

@haryvotruba: počky koho myslíš? Ty mimozemský? Pokračování se dozvíš ve dvojce! A konej dobrý skutky ;) konec tě odmění

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Aha to jsem nevěděl no a ty temný bytosti jsou kdo přesně zač?

• Mird@
    Mird@

@haryvotruba: oba díly maj dva konce pane!!! Záleží jak se chováš v průběhu hry :)

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Tak 2033 dohráno neskutečnej jsem ze hry měl zážitek tohle by si zasloužilo remake.No půjdu teď postupně Last light a nakonec dohraju Exodus kterej mě tak neoslovil. Otázka :Dozvím se nějak později co znamenají ty vidiny co má Arťom a Chán tak ví která bije zatím mě furt nedošlo o co přesně jde. Že by ta zkáza otevřela nějaký jiný portály nebo?

• Mird@
    Mird@

@Marsam89CZE: první dva díly byly jedny nejlepších fps svoji doby no.... I teď po letech je to furt super, čekal sem na exodus jak děcko, ale velký špatný.... Starý metro je pryč

• Marsam89CZE
    Marsam89CZETLOU II ❤️
    1

@Mird@: Exodus byl pro mě v top 3 hrách roku, ale musím říct, že první díl mile překvapil a byl o dost lepší jak Last Light.

• Mird@
    Mird@
    2

@SteveHood: starý metra sou pecka a platiny cinkly kdysi dávno.... Novej díl mě ale nějak fakt nenadchl no :/

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Právě včera jsem s Khanem prolejzal a bylo to opravdu boží jo beru zpět hra jede normálně

• SteveHood
    SteveHoodPS5
    3

Ta část s Khanem je boží. :) "Než něco odsoudíš, pokus se to lépe pochopit".

Redux metra běží v 60 furt mám pocit, ale pravda že gameplay je trošku nevhodnej na fps. Mít to ovládání Titanfallu nebo COD tak paráda. A poslední díl běží na konzoli strašně. Velká deadzone, mizerných 30fps, a stejné ovládání jako předchozí díly. Škoda, ale platina padla hned po vydání. Podle PSNprofiles jsem byl tuším do 200. 151 to bylo. :)

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Už jsem zvykl na to ovládání a teď už je to teda úplně jiný žrádlo ta hra má neskutečnou atmosféru. Koupil jsem tu kolekci a 2033 si myslím že je nejlepší díl.Hlavně celej ten žánr je vlastně Top A jestli byl nějakej update na PS4 pro tak zrovna ty tunely jsou úplně kulervoucí.Moje chyba byla že jsem hrál 1 až ten poslední díl teď už vím o co přesně jde. Ten kulovej blesk mě fascinuje

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda
    1

Metro má těžkopádné ovládání. Ale 60 fps to běží. link

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Jak vám běžel nebo běží 1 díl nepřijde mi že by to běželo 60 fps a i to ovládání mě přijde kostrbatý.

• rak59
    rak59
    2

Do 13.6.2019 na PS Store za 189 Kč. Jdu do toho

• Jiří Šmídek
    Jiří ŠmídekCrusoer

Dík

• Allinek
    AllinekDROŽKAŘ

@Jiří Šmídek: jo stačí, já to taky koupil. Jak říkám, jsou to oba díly pohromadě.

• Jiří Šmídek
    Jiří ŠmídekCrusoer

matou mě data vydaní na ps store metro redux je rok 2014, ostatni pozdeji .. stačí tedy toto?

link

• Allinek
    AllinekDROŽKAŘ

@Jiří Šmídek: Metro redux je komplet edice Metro 2033 a last light.

• Jiří Šmídek
    Jiří ŠmídekCrusoer

Zdar! Pls o radu. Pokud chci hrát Metro Redux, musím dokoupit Metro 2033 Redux a Metro: Last Light Redux ...

• Draken
    Draken
    1

Metro Redux je pecka, a Metro Exodus bude naprostá šupa

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    2

Metro redux je náhodou moc fajn. Určitě né shit.

• JimmyTulipan
    JimmyTulipanDIVIZE_2
    42

Presne. Je to hroznej shit. Zvlast strelba je prazvlastni.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy
    2

Hry jsou to za hubičku,tak je klidně pořiď,ale nepatřím mezi ty kteří by ti to doporučili...osobně mi to vůbec nesedlo a to ani napotřetí.A němý Arťom jako hlavní postava zážitku zrovna nepřidá upřímně.

• Luciferka
    Luciferka
    2

@MichaelV: Rozhodně koupit .... Parádní hra ... A ano je to v kompletu ;) Fakt doporučuji :)

• PETE_CZE
    PETE_CZEPrettyBird
    1

Mrkni na recenze, videa.. Za mě jedna z nejlepších her.. A v popisu na storu je napsany ze to obsahuje oba díly a všechno co vyšlo

• MichaelV
    MichaelVŠumava

juu děkuju za info... takže mám zakoupit ??

Metro Redux v linku (která obsahuje hru REMASTER Last Light + hru 2033) a budu to mít kompletní ??

Díky za info PETE_CZE :-) (info o knize příběhu jsem si právě přečetl nejlepší literární debut pro rok 2007)

• PETE_CZE
    PETE_CZEPrettyBird
    1

Příběhovka podle knihy.. Napřed bylo metro 2033 pak metro last light.. Pak vysel remaster metro 2033 redux a last light redux.. Kolekce dvou remasteru se jmenuje metro redux :) vynikající hra a ted na store skoro zadarmo a v češtině link

• MichaelV
    MichaelVŠumava

PORADITE ?? NAPÍŠETE MI KRÁTKÉ INFO??? DíííKY ... chi zakoupit METRO a nějak jsem zatím nedokázal pochopit nalézt jak to jde za sebou... Každý díl je jinej ?? jedná se o příběhovku ????

Metro Redux (rok v. 2014)

Metro: Last Light Redux

Metro 2033 Redux

PS: Typ DOOM mne zklamal příběhem páč animace video příběhu NULA... Jen

čistá střílečka vykropit PEKLO odpojit portál a možná se dostanu i na

tento týden do konce.... rychlé těžké hezký masakr A dost bloudění než najdu kudy kam

• deadspace
    deadspacePS12345
    1

Jo je Redux i LL

• RedSeaDiver70
    RedSeaDiver70PS5! ✌😎

Zdravím nevíte někdo jestli hra Metro Redux na PS Store obsahuje CZ titulky?? Díky za info! ;-)

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

jirka023: Moc děkuji, půjdu to vyzkoušet

• jirka023
    jirka023

link

Musíš udělat všechny rozhovory, věnovat náboje, atd. Dělal jsem to podle toho videa. Musí se vždy jakoby blýsknout.Tak poznáš že jsi to udělal

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Ahoj, nevíte někdo, jak mám udělat Trofej Enlightened? Má to být dobrý konec, ale co jsem četl, tak všude se píše něco jiného, jak se má udělat Nemáte někdo zkušenost? Předem moc děkuji za info.

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo
  • Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇
    2

No mám z obou dílů platinovku a na polici mi leží 3 knihy Metro :D. Takže já hru mohu jen doporučit bavil jsem se neskutečně od začátku až do konce :). Mě naopak přišel druhý díl lepší :.

• nomad-cz
    nomad-cz

Na ps3 se mi to nelíbilo,tam jsem to ani nedohrál,tam mě snad ujebali psy a já neměl náboje a celkem,no a znova se mi to hrát nechtělo(grafika nic moc).Na ps4 je to jiný kafe,první díl bych řekl,že je nejlepší.Druhý díl je taky dobrej,hlavně souboje.Kdo přemýšlí nad koupí,tak by měl pořídit,je do skvělá hra.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Dokončit hru na survival ( přežití ) obtížnost

• peter SK
    peter SK:o)

Čau vie mi niekto poradiť ako na Survivor 2033 trofej dik

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake
    2

Myslím si že když to někdo koupí a nebude se mu to líbit, tak to za ty prachy tak nebude bolet, to jsou 2 krabičky cigaret....

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee
    1

Ano jsou. Jednička se vcelku drží knížky a příběh je tedy dost dobrý. Druhou knížku jsem čet jen asi 100 stran tak tam moc nevím, ale Last light má taky dobrý příběh. Pro mě to byl s atmosférou hlavní motor hraní, jelikož pocit střelby není top jako třeba v Wolfensteinovi, ale není zase nějak vyloženě špatnej. Jen co mě docela štvalo na tý hře, že Arťom neřekne za celou dobu ani slovo. Což mi příjde jako blbost, jelikož se tak s postavou méně vžijete.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.