Tak ono ten Ranger ending je podle knihy, že jo. Další konec je spíš spekulace. Jinak já je taky smahl, v té poslední sekci jak jsi v tom snu jsem měl strašně nasráno ve sluchátkách :DJinak v Exodu je taky pár pasáží co bych si už znova nedal :D
Tak 2033 dohráno neskutečnej jsem ze hry měl zážitek tohle by si zasloužilo remake.No půjdu teď postupně Last light a nakonec dohraju Exodus kterej mě tak neoslovil. Otázka :Dozvím se nějak později co znamenají ty vidiny co má Arťom a Chán tak ví která bije zatím mě furt nedošlo o co přesně jde. Že by ta zkáza otevřela nějaký jiný portály nebo?
@Marsam89CZE: první dva díly byly jedny nejlepších fps svoji doby no.... I teď po letech je to furt super, čekal sem na exodus jak děcko, ale velký špatný.... Starý metro je pryč
Ta část s Khanem je boží. :) "Než něco odsoudíš, pokus se to lépe pochopit".
Redux metra běží v 60 furt mám pocit, ale pravda že gameplay je trošku nevhodnej na fps. Mít to ovládání Titanfallu nebo COD tak paráda. A poslední díl běží na konzoli strašně. Velká deadzone, mizerných 30fps, a stejné ovládání jako předchozí díly. Škoda, ale platina padla hned po vydání. Podle PSNprofiles jsem byl tuším do 200. 151 to bylo. :)
Už jsem zvykl na to ovládání a teď už je to teda úplně jiný žrádlo ta hra má neskutečnou atmosféru. Koupil jsem tu kolekci a 2033 si myslím že je nejlepší díl.Hlavně celej ten žánr je vlastně Top A jestli byl nějakej update na PS4 pro tak zrovna ty tunely jsou úplně kulervoucí.Moje chyba byla že jsem hrál 1 až ten poslední díl teď už vím o co přesně jde. Ten kulovej blesk mě fascinuje
Metro 2033 Redux (PS4) (74)
@haryvotruba: zkus znova a lépe :D
@Mird@: no tak že jsem to dohrál tak jak jsem zřejmě nechtěl.Teď mě moc Exodus navazovat nebude
@Mird@: ještě nejsem na konci A Exodus si dám hned potom kterej jsem samozřejmě taky nedohrál.
@haryvotruba: a jak si dopadl tentokrát na konci? :D
Chan nezklamal ani ve dvojce božská hra to je
@haryvotruba: Ne, docela mě bavil. Ale jsou tam pasáže s baterkou které na mě byly dost scary a už bych to asi podruhé nedal.
@Lucius: jak to myslíš co by jsi nedal v Exodu? Jako že tě nebavili?
Tak ono ten Ranger ending je podle knihy, že jo. Další konec je spíš spekulace. Jinak já je taky smahl, v té poslední sekci jak jsi v tom snu jsem měl strašně nasráno ve sluchátkách :DJinak v Exodu je taky pár pasáží co bych si už znova nedal :D
@Mird@: no odpálil už ji zrovna hraju
@haryvotruba: hned rozehraj dvojku a dozvíš se :D že tys je na konci odpálil? :D
Ano ty mimozemský
@haryvotruba: počky koho myslíš? Ty mimozemský? Pokračování se dozvíš ve dvojce! A konej dobrý skutky ;) konec tě odmění
Aha to jsem nevěděl no a ty temný bytosti jsou kdo přesně zač?
@haryvotruba: oba díly maj dva konce pane!!! Záleží jak se chováš v průběhu hry :)
Tak 2033 dohráno neskutečnej jsem ze hry měl zážitek tohle by si zasloužilo remake.No půjdu teď postupně Last light a nakonec dohraju Exodus kterej mě tak neoslovil. Otázka :Dozvím se nějak později co znamenají ty vidiny co má Arťom a Chán tak ví která bije zatím mě furt nedošlo o co přesně jde. Že by ta zkáza otevřela nějaký jiný portály nebo?
@Marsam89CZE: první dva díly byly jedny nejlepších fps svoji doby no.... I teď po letech je to furt super, čekal sem na exodus jak děcko, ale velký špatný.... Starý metro je pryč
@Mird@: Exodus byl pro mě v top 3 hrách roku, ale musím říct, že první díl mile překvapil a byl o dost lepší jak Last Light.
@SteveHood: starý metra sou pecka a platiny cinkly kdysi dávno.... Novej díl mě ale nějak fakt nenadchl no :/
Právě včera jsem s Khanem prolejzal a bylo to opravdu boží jo beru zpět hra jede normálně
Ta část s Khanem je boží. :) "Než něco odsoudíš, pokus se to lépe pochopit".
Redux metra běží v 60 furt mám pocit, ale pravda že gameplay je trošku nevhodnej na fps. Mít to ovládání Titanfallu nebo COD tak paráda. A poslední díl běží na konzoli strašně. Velká deadzone, mizerných 30fps, a stejné ovládání jako předchozí díly. Škoda, ale platina padla hned po vydání. Podle PSNprofiles jsem byl tuším do 200. 151 to bylo. :)
Už jsem zvykl na to ovládání a teď už je to teda úplně jiný žrádlo ta hra má neskutečnou atmosféru. Koupil jsem tu kolekci a 2033 si myslím že je nejlepší díl.Hlavně celej ten žánr je vlastně Top A jestli byl nějakej update na PS4 pro tak zrovna ty tunely jsou úplně kulervoucí.Moje chyba byla že jsem hrál 1 až ten poslední díl teď už vím o co přesně jde. Ten kulovej blesk mě fascinuje
Metro má těžkopádné ovládání. Ale 60 fps to běží. link
Jak vám běžel nebo běží 1 díl nepřijde mi že by to běželo 60 fps a i to ovládání mě přijde kostrbatý.
Do 13.6.2019 na PS Store za 189 Kč. Jdu do toho
Dík
@Jiří Šmídek: jo stačí, já to taky koupil. Jak říkám, jsou to oba díly pohromadě.
matou mě data vydaní na ps store metro redux je rok 2014, ostatni pozdeji .. stačí tedy toto?
link
@Jiří Šmídek: Metro redux je komplet edice Metro 2033 a last light.
Zdar! Pls o radu. Pokud chci hrát Metro Redux, musím dokoupit Metro 2033 Redux a Metro: Last Light Redux ...
Metro Redux je pecka, a Metro Exodus bude naprostá šupa
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.