Akční FPS

Medal of Honor (381)

• STRIKERcz89
    STRIKERcz89

kdyz tak pridejte nick STRIKERcz89

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Minule som si chcel dat clan tag, a ked som ho dal vzdy mi v tabulke ukazuje Lee_NR [***]. Nevie mi niekto poradit co s tym robit?

• kana92
    kana92

Me taky nic, uz se nemuzu dockat :D

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

mam tier1 edition s pozvankou na betu bbc3. v onlajnu sem byl, ale online pass sem nezadaval. je jeste cas ho zadat, ze bych dostal pozvanku? teda ja ne, spis nekdo z vas...

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

nevíte náhodou někdo zdali se dá koupit online pass abych mohl mít taky betu BBC 3

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

me to tky delalo ze me to hazelo do her kde sem byl jenom ja ale je to internet, ale nevim proc kdyz je nekdo online nebo ofline tak se to sekne

• zrudik
    zrudik

zdravim, mam takovej problem s MP, uz treti den me to hazi na prazdny servery, nevite nekdo co s tim?? dik

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

Dneska jsem si vsim, ze se to uz v MP nesekne kdyz se nekdo z friends prohlasi ci odhlasi

• lukas1135
    lukas1135

Rob to co ti tam vypisuje alebo co ti tam hovoria a musis to spravit

link

• Maxyking
    MaxykingResistance

Hrajete jeste nekdo tuhle gamesu?

• Fíla8
    Fíla8PS3 :)*

Prosím pomoc jde to aby sme hrali ja a bratranec v multaku proti sobe ? jde to nejak nastavit ???? prosim o radu ()

• koudelt
    koudeltPS5

Pacco: tak na SKILL jsem nekoukal, ale když jsem přejel na jinou záložku nahoře ... na ty statistiky mezi příteli a najednou se mi dole v tom žlutém řádku načetly moje statistiky ... tak super, už to šlape :)

• Pacco
    Pacco

Divas se na SKILL(ten je jeste asi maly) zkus sipkou prepnout na SCORE a melo by ti to hodit pozici kde jsi. Mel jsem stejny problem.

• koudelt
    koudeltPS5

Ahoj, chtěl bych se zeptat ... fungují vám statistiky ??? Já když se podívám do "leaderboards" tak mám stále u všeho nuly i u času, kde mám mít už cca přes 8 hodin ...

• Fíla8

Prosím pomoc jde to aby sme hrali ja a bratranec v multaku proti sobe ? jde to nejak nastavit ???? prosim o radu (:))

• Fíla8

tak pojdte hrat snama muj PSN nick je : fíla_8

• Pacco
    Pacco

Jo jde to.Me to zase pro zmenu s kamosem hazi po kazde proti sobe.Jen jednou sme hrali spolu xD

• Fíla8

Zdravím .. chěl bych se zeptat jestli je možno hrat se svým kamarádem proti sobe v rozdílnem týmu.pokáždé když jsme to zkoušeli hodilo nás to na stejnou stranu :// prosím o radu)

• Fíla8

Zdravím .. chěl bych se zeptat jestli je možno hrat se svým kamarádem proti sobe v rozdílnem týmu.pokáždé když jsme to zkoušeli hodilo nás to na stejnou stranu :// prosím o radu :))

• thenardier
    thenardierCR

multak ti pujde i bez kodu,ten kod ti dava jen par zbrani navic

• JardaBoss
    JardaBoss

Budeš si muset koupit ten kod za 270 ten online pass.A to ty kody ještě nikdo nepoužil?

• Vysko
    Vysko

jo jenže já tu hru nemám a chtěl bych tier edici a koupit ji z bazaru se všema kodama ale chci vědět jestli mi půjde i multák

• JardaBoss
    JardaBoss

Je to napsané na té kartičce jestli myslíš tenhle kod.

• Vysko
    Vysko

můžu se zeptat jestli ty kody k medalu jsou nějak časově omezené nebo ne

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Nevim, kod jsem nepouzil a normalne hral. u FIFY 11 jsem treba kod pouzil a pokud bych ho nedal, tak slo hrat 7denni trial, ale tady mi nic takoveho nepsal. Myslim, ze kod zde slouzi pouze pro ziskani bonusovych zbrani a map (vlastne je to zezadu napsano i na krabicce).

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

přístup k online multiplayeru

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Pro ty co si koupili třeba hru z bazaru a kód u hry už byl použit. K čemu tem kód ale je, to nevim.

• hopa26
    hopa26

Můžu mít dotaz?K čemu je dobrý ten klíč za 270KČ ,který je ke stažení na PS Store?Má ho už někdo koupený? Díky.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Maxy u mě je to taky tak :)

Jinak stáhnul sem si soundtrack k Medal of Honor a je to parádní poslech. Doporučuju :)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak do vydani CoD si to urco nekolikrat zahraju a potom to pujde z domu:)hold porad shanim fps strilecku,ktera me podobne chytne jako Resi1,tak z kupuju a testuju co se da..ted bude na rade CoD,tak uvidime..:)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.