Akční FPS

Medal of Honor (381)

• STRIKERcz89
    STRIKERcz89

kdyz tak pridejte nick STRIKERcz89

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Minule som si chcel dat clan tag, a ked som ho dal vzdy mi v tabulke ukazuje Lee_NR [***]. Nevie mi niekto poradit co s tym robit?

• kana92
    kana92

Me taky nic, uz se nemuzu dockat :D

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

mam tier1 edition s pozvankou na betu bbc3. v onlajnu sem byl, ale online pass sem nezadaval. je jeste cas ho zadat, ze bych dostal pozvanku? teda ja ne, spis nekdo z vas...

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

nevíte náhodou někdo zdali se dá koupit online pass abych mohl mít taky betu BBC 3

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

me to tky delalo ze me to hazelo do her kde sem byl jenom ja ale je to internet, ale nevim proc kdyz je nekdo online nebo ofline tak se to sekne

• zrudik
    zrudik

zdravim, mam takovej problem s MP, uz treti den me to hazi na prazdny servery, nevite nekdo co s tim?? dik

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

Dneska jsem si vsim, ze se to uz v MP nesekne kdyz se nekdo z friends prohlasi ci odhlasi

• lukas1135
    lukas1135

Rob to co ti tam vypisuje alebo co ti tam hovoria a musis to spravit

link

• Maxyking
    MaxykingResistance

Hrajete jeste nekdo tuhle gamesu?

• Fíla8
    Fíla8PS3 :)*

Prosím pomoc jde to aby sme hrali ja a bratranec v multaku proti sobe ? jde to nejak nastavit ???? prosim o radu ()

• koudelt
    koudeltPS5

Pacco: tak na SKILL jsem nekoukal, ale když jsem přejel na jinou záložku nahoře ... na ty statistiky mezi příteli a najednou se mi dole v tom žlutém řádku načetly moje statistiky ... tak super, už to šlape :)

• Pacco
    Pacco

Divas se na SKILL(ten je jeste asi maly) zkus sipkou prepnout na SCORE a melo by ti to hodit pozici kde jsi. Mel jsem stejny problem.

• koudelt
    koudeltPS5

Ahoj, chtěl bych se zeptat ... fungují vám statistiky ??? Já když se podívám do "leaderboards" tak mám stále u všeho nuly i u času, kde mám mít už cca přes 8 hodin ...

• Fíla8

Prosím pomoc jde to aby sme hrali ja a bratranec v multaku proti sobe ? jde to nejak nastavit ???? prosim o radu (:))

• Fíla8

tak pojdte hrat snama muj PSN nick je : fíla_8

• Pacco
    Pacco

Jo jde to.Me to zase pro zmenu s kamosem hazi po kazde proti sobe.Jen jednou sme hrali spolu xD

• Fíla8

Zdravím .. chěl bych se zeptat jestli je možno hrat se svým kamarádem proti sobe v rozdílnem týmu.pokáždé když jsme to zkoušeli hodilo nás to na stejnou stranu :// prosím o radu)

• Fíla8

Zdravím .. chěl bych se zeptat jestli je možno hrat se svým kamarádem proti sobe v rozdílnem týmu.pokáždé když jsme to zkoušeli hodilo nás to na stejnou stranu :// prosím o radu :))

• thenardier
    thenardierCR

multak ti pujde i bez kodu,ten kod ti dava jen par zbrani navic

• JardaBoss
    JardaBoss

Budeš si muset koupit ten kod za 270 ten online pass.A to ty kody ještě nikdo nepoužil?

• Vysko
    Vysko

jo jenže já tu hru nemám a chtěl bych tier edici a koupit ji z bazaru se všema kodama ale chci vědět jestli mi půjde i multák

• JardaBoss
    JardaBoss

Je to napsané na té kartičce jestli myslíš tenhle kod.

• Vysko
    Vysko

můžu se zeptat jestli ty kody k medalu jsou nějak časově omezené nebo ne

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Nevim, kod jsem nepouzil a normalne hral. u FIFY 11 jsem treba kod pouzil a pokud bych ho nedal, tak slo hrat 7denni trial, ale tady mi nic takoveho nepsal. Myslim, ze kod zde slouzi pouze pro ziskani bonusovych zbrani a map (vlastne je to zezadu napsano i na krabicce).

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

přístup k online multiplayeru

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Pro ty co si koupili třeba hru z bazaru a kód u hry už byl použit. K čemu tem kód ale je, to nevim.

• hopa26
    hopa26

Můžu mít dotaz?K čemu je dobrý ten klíč za 270KČ ,který je ke stažení na PS Store?Má ho už někdo koupený? Díky.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Maxy u mě je to taky tak :)

Jinak stáhnul sem si soundtrack k Medal of Honor a je to parádní poslech. Doporučuju :)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak do vydani CoD si to urco nekolikrat zahraju a potom to pujde z domu:)hold porad shanim fps strilecku,ktera me podobne chytne jako Resi1,tak z kupuju a testuju co se da..ted bude na rade CoD,tak uvidime..:)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Maxy ty to neprodáváš? koukám, že měl zrádce zase ty svoje kecací chvilky :D

• Maxyking
    MaxykingResistance

MoH je dobrej akorat to zamrzani nasere kdyz strilite do typka,zasek a vy potom lezite dead..to je potom k nasrani:)..jinak kdo ma headset a rad keca,nadava..atd.pri hrani,tak at si me prida..psn id: MaXyKinG

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

King_K.: Tak to necti ne?? Kdyz me bavi hra no tak ji hraju a muze si kazdej kecat svoje a rikat, ze ta hra je humus a vselijaky sracicky, ale hlavni je to, ze bavi tebe...Me je uplne sumak, kdo rika, ze je to sracka atd. bavi me to, no tak to hraju... ( MLCETI ZLATO ) :)

• King_K.
    King_K.

tak tady picujte nez z nebes sejde cod a vsechny vas spasi.. MoH ma asi jen fanousky rejpaly tak nezbyva nez to tady prestat cist

• Banan
    Banan

no, vono není problém přez celou mapu někoho zabít s jakoukoliv zbraní, trošku omyl tento Medal. Pak se mi několikrát stalo, jakoby těžkej kulomet neměl takovej dostřel, prostě někdy se na větší vzdálenost trefím a jindy vůbec

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak sem si všimnul, že MP zamrzá vždy kyž zrovna někdo z friendu pustí/ vypne PS3 a ukáže to v rohu ten nápis. to je k nas... . [s15]

• Offon
    OffonClose it.

Jako ja to nehral,jenom jsme videl z videii...:D Ale co jsem videl tak myslim M4 nebo nejaka jina varianta teto zbrane,nekope vubec...ale ze jo,ja to nehral,tak se vam do toho nebudu srat :D

EDIT:Ze nejsem zticha...:D

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Tak to já mám jinou zkušenost. Mimo těžké kulomety třeba ákáčko kope pěkně.

• Offon
    OffonClose it.

Ale co jsem videl z videii,zbrane v MoH skoro vubec nekopou...

• King_K.
    King_K.

BF ma teda vic bugu nez MoH ... a treba co se strelby na vetsi vzdalenost tyka , MoH je na tom mnohem lip ..

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Díky

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Jen u limitované a tier edici

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Chci se zeptat jestli, je kód do bety Battlefieldu 3 u každé verze hry.

• sova655
    sova655gabrda_9

a ted vyjde Vietnam [s14]

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

A co když to pánové z DICE podělali naschvál? Aby se přeběhlíci vrátili zpátky k BBC2 ... sice to zní jako blbost, ale mě se to zdá velmi pravděpodobné.

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Já se u Medala taky bavil, ale je to podle mě hra tak na víkend (max. týden), jinak je to furt dokola. Nejsem ten co by se rýpal v chybách, ale každá nová hra by měla přinést něco nového a Medal nepřinesl vůbec nic. Když DICE udělali tak skvěle BBC2, tak nechápu, jak mohli udělat takový krok zpět.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Nemá cenu tuto hru srovnávat s jinýma a chtít po ní, aby měla věci, co mají jiné hry. Na vozidla je tu BBC2 a to se asi nezmění do vydání Battlefieldu 3. Nikde nebylo psáno, že zde bude hodně techniky. Mě osobně to vyhovovalo, ale MP pro mě podělala spousta nedodělaných věcí. Škoda, hodně sem tý hře věřil. Nechápu jak to mohli pánové z DICE takhle zvorat, když se jim BBC2 tak povedl. [s13]

• Speirs44
    Speirs44

adis1604: no jestly máš rád vozidla a desrukci objektů tak si s CoD moc nepomůžeš :)

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Kdybych se mel rypat a hledat jen chyby ve hre, moc bych si asi nezahral...Je me ukradeny jestli hraju BBC2, Medala, MAG, CoD, KZ2...Nerikam, ze u toho nerapluju nekdy, taky nervim a ne zrovna malo :D, ale kdyz sem totalne vytocenej, radeji to vypnu a zahraju az vychladnu...A vubec neresim vyhody a nevyhody stran, a kdo je lepsi a ten zase horsi, protoze s tym stejne hovno nadelam, proto mi to je ukradeny, takze asi tak...

• adis1604
    adis1604SUMPERK

A ještě jedna věc mi u MP vadila. Na každé mapě jsem našel nějaké místo, kde byla zvýhodněna jedna strana (obránci nebo útočníci) a jelikož někteří borci dělají pořád to samé, tak tam stačilo jen stát,čekat a zabíjet jednoho za druhým. A to mě fakt nebaví [s4] Za druhé tam je hrozně málo vozidel. V tomhle byl BBC2 nepřekonatelnej. A co se týče destrukce objektů, tak BBC2 byl bezkonkurenční. S Medalem zítra končím a těším se na CoD [s9]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.