Plošinovky

LittleBigPlanet 3 (20)

• adusa
    adusa

Ďakujem

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Ano, musis.

• adusa
    adusa

Ahojte, chcem sa opýtať, keď chcem hrať vytvorené leveli od ostatných hracov, či musím mať aktivované plusko.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

Ale jenom trošičku [s6] moje nejoblibenejsi link [s7]

• adusa
    adusa

Janinka este ze si neporovnala aj grafiku aj tam Atari asi zaostava :)

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

Tak zalezelo na typu atari stroje,ja mam porad svoje milovany Atari 800 XE s kazetakem a tam prumerna hra trva tak 3 minuty ikdyz ma clovek turbo 2000 [s6][s6][s6]

• Janinka
    Janinka

Adusa - zase tak hrozné to není, teď, co jsem hru začala víc hrát, mi přijde, že načítání se tak nějak samo zkrátilo :). Třeba takové Atarko, to prý byly loadingy! :D

Jinak žádné jiné problémy se hrou jsem nezaznamenala.

• adusa
    adusa
    1

Janinka tak to ma dosť odrádza od kúpi tejto hry, plus čo čítam tuná aké problémy sú tak si ju zatiaľ nekúpim.Ale ďakujem za iinfo.

• Janinka
    Janinka
    1

Adusa, hra mi zase tak těžká nepřijde, i když jednička je proti tomu máslíčko. Ale s těmi loadingy to pravda je, v tomhle díle jsou naprosto neskutečný. Ale zase! Můžeš se jít vyčůrat, ohřát vystydlou kávu a posvačit, aniž bys měla jakékoliv výčitky z promrhaného herního času [s6].

• Pabelik_Ajchy
    Pabelik_Ajchy

Díky za odpovědi.

Pan T: mrknu na ten update. Právě ten most mi tam chybí. Mám dohranej příběh a chtěl jsem si dosbírat zbytek apod. a ten most tam v Book 1 není a v Book 2 a 3 taky chybí nějaké části. Jo a ještě obchod v Book 1 taky blbne, budˇse zasekne nebo nevypadnou žádný "koule".

Každopádně dík za rady. Budeme to muset s manželkou odehrát celý znovu [s6]

• Pan T
    Pan TDrifter
    2

Pabelik_Ajchy: Když z menu najedeš na hru, a dáš options, máš tam položku update history, kde vidíš aktuální verzi, a taky seznam toho co ty patche opravují/upravují.

Jinak já ve hře narazil na nepříjemnou chybu, kdy mi v jednom z levelů chyběl kus mostu, přes který se musí přejít k dalšímu pokračování. Byl to ten level kde je ten herec co vypadá jak Elvis. Nepomohlo ani vypnout zapnout hru, ani rozehrát level odznova. Musel jsem nakonec smazat patch a save data, a začít úplně znovu. Naštěstí podruhé už tam ten most byl. Takové chyby dokážou být dost frustrující. (Nahlásil jsem vývojářům, tak snad to čtou.)

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Tak včera jsem hrál a sekání/škubání už se nedělo, tak nevím. Bylo to plynulé, hrál jsem pouze režim offline.

Nahrávací časy se mi nezdají nějak dlouhé. Žádné chybějící části jsem nezaregistroval.

Divné.....

• Pabelik_Ajchy
    Pabelik_Ajchy

Zdar, objevují se vám taky chyby ve hře?

- v jednotlivých světech, ze kterých se jde do levelů mi chybí některé části

- vše se strašně dlouho nahrává oproti lbp 1 a 2

- bugy v jednotlivých levelech (zasekávání apod)

Je toho dost a je pro mně strašně frustrující to hrát, tak nevím jestli je to jen u mně (např. poškození save dat) nebo to má více lidí.

A ještě mám dotaz: Kde najdu jaká je to verze hry? Dočetl jsem se, že vyšel patch (myslím, že to bylo 1.03), ale nikde jsem nemohl najít jakou mám verzi.

Normálně se patche automaticky stahují, ale napadlo mně, že se mi z nějakýho důvodu třeba nestáhl.

Díky za odpovědi a klidně si mně přidejte taky.

PSN: Pabelik_Ajchy

• jejkobson1
    jejkobson1SNA

PSN : jejkobson1 přidávejte taky rád s někým zahraju

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Tak jsem si některé z vás dovolil přidat, ne všichni potvrdili. Teďka se hodlám na tuto hru vrhnout tak bych to nerad hrál sám ;)

• dejv12
    dejv12

Ahoj lidi,schanim spoluhrace na LittleBigPlanet 3 pro PS3 a i PS4 verzi (mam obe),jsem Dejv_CZ . Hral jsem 1. a i 2. dil a nepripada mi,ze by trojka byla tezka ani nahravaci casy nejsou oproti predchozim dilum dlouhe.Je to skvela zabava.

• adusa
    adusa

Ja mam tiez otazku, je pravda ze sa jjednotluve levely dlho nacitavaju a ze ta hra je pri niektorich ulohach dost tazka. Pytam sa preto lebo som na PS3 hrala jednotku a dvojku a bola skvela.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Zdar, stává se vám, že hra neběží plynule? Včera jsem hrál a po intervalech asi 5 sekund se hra škubla, jako by pořád načítal Bluray. Bylo to dost frustrující. Máte podobnou zkušenost?

Taky si mě klidně přidejte. PSN: Swarm23

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Klidně se přidám PSN: ChuligaN_cz

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Hraje někdo? :) pořídil jsem, dohrál jsem a rád bych zahrál s někým aspoň...

btw.: přijde Vám to taky tak krátké? já nevím proč, ale dohrál jsem to poměrně rychle a dle mě asi nejslabší díl ze série zvlášť co se příběhové části týče.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.