PS Vita

Little big planet Vita (57)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jasně,domluvíme se.

• juraj1985
    juraj1985PS4 PS Vit

Budem sa tomu môcť venovať budúci týždeň ale rád by som potom pomohol aj ja tebe.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ty první dvě jsou glitchnutý a můžeš je udělat sám bez pomoci.Mindful vandalism uděláš tak že si v Jackpot city zahraješ minihru air-hockey a když jí dokončíš a vyhodí tě to před tou tabulkou výsledků tak tam okolo tebe budou stát boti.Stačí rychle otevřít popit,vybrat sticker a plesknout ho na toho bota a trofej ti naskočí.Pro trofej balancing act si zahraj tenhle level link a dostaneš jí.Mam to odzkoušený a s těma ostatníma ti klidně pomůžu páč sem se je taky párkrát snažil udělat ale nemam nervy ostatním hráčům dokola psát že potřebuju udělat ty části kde jsou potřeba 2 lidi.Vždycky běží dál nebo se odpojujou takže to taky ještě nemam hotový.

• juraj1985
    juraj1985PS4 PS Vit

S touto trofejou Mindful Vandalisms touto trofejou Balancing Acta s týmito Rising Star , Obsessive Collecting

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Každej den ale online jenom vyjímečně.S čim potřebuješ pomoct?

• juraj1985
    juraj1985PS4 PS Vit

Hrávate ešte niekto. Chcel by som pomôcť s nejakými trofejami.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nevíte jak se dá udělat aby emiter spawnoval 1 věc každých třeba 5000 bodů?Myslel sem že to jde nastavit ale spusti se to jenom jednou.Samozřejmě se na to dá napojit víc senzorů ale čim víc jich je u sebe,tim víc se ta hra trhá.Díky za rady

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jak funguje ten GOOD GRIEF?Včera se mi smazaly všechny levely z my moon a dneska se prozměnu nedostanu ani na LBP.ME Tak se mi zdá že mě někdo napráskal.Pár cákanců krve a něco málo pentagramů přece nemůže tolik pobuřovat[s13]

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

ahojte, potrebovala bych par hracu na vyhrati ctyrclenny hry, muzem si pomoct i s bublinama pro 2 hrace nebo jen tak zaparit, kdo je ochoten tak mi pisnete prosim, nick Punk-_56.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nemate nekdo potuchy o tom jak se dela multilevel?Mam 3 levely ktery bych potreboval spojit ale nemuzu nikde najit zadnej tutorial

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak profíci potřeboval bych další radu.To s tou krví už sem pořešil ale teď mam zase dilema s HUDem.Je to topdown rubačka a hud je za postavičkou (health,náboje atd.) ale vůbec se mi to nelíbí.Nebyl by nějakej nápad jak to uspořádat?Chťěl sem aby se to zobrazilo když se přepne na tu či onu zbraň ale protože je to zapojený na odpočítávání nábojů tak ten hud nejde přepínat a všechno to pořád svítí.Jo a když už sem u toho nevíte jaký zvuky namixovat na brokovnici?Chtěl bych nějakou agresivní šlupku aby bylo poznat že je schopná zbourat barák.Předem díky za jakejkoliv dobrej nápad :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nejlepsi je podle me hledat tutorialy primo ve hre.Ty logicky vychytavky nejsou zase tak komplikovany jak vypadaj.Chvily se s tim clovek patla a zkousi co to umi a pak uz to jde uplne samo.Treba na ps3 sem se v tom zasekal ale na vite semto vsechno chytl do ruky za par dnu a ted co me napadne hnedka udelam

• stahujutorrenty
    stahujutorrenty

lbp vita je skvela hra a v editoru je spousta moznosti, ale co se me tyce tak bych moc uvital nejakou hodne tlustou bichli pro editor, protoze na to kolik tam je moznosti mi ty navody primo ve hre moc nestaci a zbytek aby clovek studoval na youtube...a vim ze ne vsichni se mnou souhlasite ale ja bud nemam takovou trpelivost tam stravit spouty hodin jen zkousenim bez vysledku nebo nemam takovou fantazii...kazdopadne jestli nekdo vite o nejakem hodne dobrem "editor guide" tak sem dejte link...je jedno jestli cz verze nebo en a taky je jedno jestli tistena podoba nebo webovky :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    3

Ja teda vita verzi povazuju za nejlepsi dil a nejlepsi hru na vitu.Neutahne sice tolik veci jako na ps3 ale prave dotykovy vychytavky sou pecka.Story a po netu skoro vubec nehraju protoze porad neco kuchtim v editoru

• bf333
    bf333Ravens
    3

Ono na YT se celkove blbe hraje a to bude jeho problem:)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    3

joo a copak ti neslo??? zajimave ja mam v editoru nahranych tak 70h+ a nezaznamenal sem ze by neco oproti ps3 neslo a dotykove funkce v lbp na vite je vubec nejlepsi vyuziti dotykace u psv celkove ve hrach a sorry ale jestli si kvuli nim nedokazal hrat sp tak by ses mel vykaslat na hrani protoze na to asi nemas bunky.

• gtarules
    gtarulesGTA
    3

Věci, které jsem dělával na PS3, na Vitě nefungovaly. Je to prostě dost slabá verze. A singleplayer se nedal hrát kvůli dotykovému ovládání. Aneb jak zabít jednu z nejlepších značek.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    5

to si asi vykoukal z YT co :D protože větší blbost si už nemohl napsat

• gtarules
    gtarulesGTA
    3

Kdo je zvyklý na PS3 verzi, tak nebude Vita verzí vůbec ztrácet čas. Fyzika tam funguje dost jinak, samé dotykové ovládání všude atd.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Takže lbp vita je odpískaný vy měkoty?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Otazecka.Mam figurku ktera v sobe ma mikrochip a v nem emitter.Jde o to ze kdyz figurku znicim,emitter zacne plivat dalsi objekty (krev) ale problem je v tom ze ta krev zmizi v oblaku dymu takze ani neni videt.V nastaveni emitteru sem zkusil vsechny moznosti (fade,dissolve,explode atd.)a stejne to pokazdy zmizi v tom cernym dymu.Nevite nekdo co s tim?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nějaký další CZ levely by nebyly?Nebo sou všichni zalezlí u Killzone :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Já sem na LBP.ME každej den.Přes foun si odškrtám levely co vypadaj zajímavě a pak už jenom pařim

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

kdyžtak můžete vyzkoušet moje první je jakoby do stylu batmana s různými udělátky a i je trošku potřeba v jednom úseku zapřemýšlet - link pak sem ještě dělal takové demo s ovladatelným robotem co sem udělal, jenom na demonstraci jeho možností myslím že se celkem povedl =) link

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Koukám že lbp.me tu nepoužívá nikdo: link [s6]

• bf333
    bf333Ravens
    1

Jestli jsem to pochopil tak ,,Strasidelna pohadka CZ/SK,, Dneska to mozna prubnu:)

• Pan T
    Pan TDrifter

dejv12: A jaký je název toho levelu?

Jinak já tam mám level s názvem Kraken, ale je to jen takové nedokončené torzo. Prvotní velké ambice ze mě nějak vyprchali, tak jsem to nikdy nedokončil.

• dejv12
    dejv12
    1

Dokoncil jsem svuj level Strasidelna pohadka CZ / SK a byl bych moc rad,kdyby si ho nekdo zahral.Level obsahuje cesky dabing,vlastni nalepky a je i trochu strasidelny,takze osumnact plus :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nevíte jak nahrát vlastní zvuk aby se neobjevovala bublina s textem?Hrál sem Quake 3 level a pokaždý když sem přinesl vlajku ozval se zvuk z Quake 3 Arena a nikde žádná bublina která se musí odmáčknout.Nemůžu na to přijít jak to ten týpek udělal.Dělam si další střílečku a chci aby zlořádi pokřikovaly hlášky z Bloodu

• Juki
    JukiJuki

Zdravím, včera jsem začal hrát LBP na Vitě...kdyby si chtěl někdo se mnou zahrát můj nick je jukiss...Většinou jsem online od 17:30..Dík

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.