Carljack - ti piráti vás budou určitě bavit, u nás se jedou lego hry poctivě už třetím rokem a nejvíce euforie bylo asi u Jurassic Parku a Lego Super Heroes, (teď se zrovna drží Lego Avengers) převážně to valí žena s dcerkou a vzpomínám si, že zrovna u Indyho byla jednička ještě s bugy a dost špatným ukládáním, ty jsi to neregistroval, že máš vyšší hodnocení u té jedničky?
Lego hry (8)
Nikde nic jsem nenašel
YouTube
Nevíte někdo jak najít všechny Dark Wizard v Lego Harry Potter 5-7 chybí mi dva a nemám šanci je najít .Ani s detektorem.Dark Times Ahead
Odemkněte každého zlého kouzelníka (Single Player)
Ještě bych chtěl dodat, že velké emoce a zážitky nám přinesly Lego Movie a ta Indy2
Tak ja zrovna pred par dny zplatinoval Hobita,ale reknu vam,takovy srani s tim jsem teda necekal...ty questy uz byly kolikrat celkem otravny...
U me vede Harry Potter zrovinka jsem znovu poridil kompletni edici na ps4 a je to proste super
Carljack - ti piráti vás budou určitě bavit, u nás se jedou lego hry poctivě už třetím rokem a nejvíce euforie bylo asi u Jurassic Parku a Lego Super Heroes, (teď se zrovna drží Lego Avengers) převážně to valí žena s dcerkou a vzpomínám si, že zrovna u Indyho byla jednička ještě s bugy a dost špatným ukládáním, ty jsi to neregistroval, že máš vyšší hodnocení u té jedničky?
Ahoj, nehraje někdo LEGO WORLDS? Potřebuji radu, díky