Playstation 4

Koupě či nikoli (15)

• Kolovrat
    Kolovrat-
    1

Ok díky lidi. :D

• RAbdul
    RAbdul
    3

Kup, ale PS3 si zatím ponechej [s6]

• Tunings
    TuningsPS5+Switch+SD

Cena už otolik nespadne a na PS4 slim si ještě pěkně počká[s6] na podzim by to bylo ideální, to už pár skvělých her bude a ty co jsou tet, tak budou jako bazarový za pár stovek[s14]

• MARTASLJ
    MARTASLJ

Rozhodne počkať. Cena spadne a bude čo hrať. Teraz si ju kúpiš za 399€ a nie je tam po pravde úprimne čo hrať - málo titulov. Treba to kúpiť ekonomicky - PS 4 Slim verziu už konečne s kvalitnými exkluzivitami.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    3

Já mám a jsem rád. Hry co jsou teďkom jsou o dost hezčí a ty budoucí na staré konzoly nebudou. Jestli máš love tak kup.

• fila23
    fila23
    1

Osobně bych počkal na další generaci.

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})

Příští vánoce na 100%.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

Ja osobne mam v planu koupit ps4 v lednu-unoru az si dohraju nejaky restiky co mam ještě na ps3

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC
    21

Ten byl dobrej [s6][s6][s6]

• mmmacko37
    mmmacko37
    4

Priroda je krasna v Tomb Raider: definitive edition...:D, nevahaj a kupuj

• Kolovrat
    Kolovrat-
    1

Ok díky moc.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

Az vies co na tom budes v lete smazit a mas na nu prachy, nevidim dovod, preco cakat. :D

• Pan T
    Pan TDrifter
    7

Je to jen otázka peněz. Konzole není mléko ani salám, kde si musíš hlídat datum spotřeby. Navíc levnější už o moc taky nebude.

Podívej se na seznam vydaných, a v brzké době plánovaných her, a nech rozhodnout vlastní touhu. Na cizí názory nehleď.

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    71

to nemůžeš ani myslet vážně takovouhle otázku a čekat, že ti na ní někdo odpoví a rozhodne za tebe jenom podle tvýho nicku. Nechápu, proč se na takovouhle věc vůbec někdo ptá, .. snad máš svojí hlavu, aby sis tohle dokázal rozhodnout.

• Kolovrat
    Kolovrat-
    1

Čau lidi mám takovou otázku mám si ps4 koupit v létě a smažit na tom už teďkom nebo počkat 2-3 roky co mi doporučíte ?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.