Cena už otolik nespadne a na PS4 slim si ještě pěkně počká[s6] na podzim by to bylo ideální, to už pár skvělých her bude a ty co jsou tet, tak budou jako bazarový za pár stovek[s14]
Rozhodne počkať. Cena spadne a bude čo hrať. Teraz si ju kúpiš za 399€ a nie je tam po pravde úprimne čo hrať - málo titulov. Treba to kúpiť ekonomicky - PS 4 Slim verziu už konečne s kvalitnými exkluzivitami.
to nemůžeš ani myslet vážně takovouhle otázku a čekat, že ti na ní někdo odpoví a rozhodne za tebe jenom podle tvýho nicku. Nechápu, proč se na takovouhle věc vůbec někdo ptá, .. snad máš svojí hlavu, aby sis tohle dokázal rozhodnout.
Koupě či nikoli (15)
Ok díky lidi. :D
Kup, ale PS3 si zatím ponechej [s6]
Cena už otolik nespadne a na PS4 slim si ještě pěkně počká[s6] na podzim by to bylo ideální, to už pár skvělých her bude a ty co jsou tet, tak budou jako bazarový za pár stovek[s14]
Rozhodne počkať. Cena spadne a bude čo hrať. Teraz si ju kúpiš za 399€ a nie je tam po pravde úprimne čo hrať - málo titulov. Treba to kúpiť ekonomicky - PS 4 Slim verziu už konečne s kvalitnými exkluzivitami.
Já mám a jsem rád. Hry co jsou teďkom jsou o dost hezčí a ty budoucí na staré konzoly nebudou. Jestli máš love tak kup.
Osobně bych počkal na další generaci.
Příští vánoce na 100%.
Ja osobne mam v planu koupit ps4 v lednu-unoru az si dohraju nejaky restiky co mam ještě na ps3
Ten byl dobrej [s6][s6][s6]
Priroda je krasna v Tomb Raider: definitive edition...:D, nevahaj a kupuj
Ok díky moc.
Az vies co na tom budes v lete smazit a mas na nu prachy, nevidim dovod, preco cakat. :D
Je to jen otázka peněz. Konzole není mléko ani salám, kde si musíš hlídat datum spotřeby. Navíc levnější už o moc taky nebude.
Podívej se na seznam vydaných, a v brzké době plánovaných her, a nech rozhodnout vlastní touhu. Na cizí názory nehleď.
to nemůžeš ani myslet vážně takovouhle otázku a čekat, že ti na ní někdo odpoví a rozhodne za tebe jenom podle tvýho nicku. Nechápu, proč se na takovouhle věc vůbec někdo ptá, .. snad máš svojí hlavu, aby sis tohle dokázal rozhodnout.
Čau lidi mám takovou otázku mám si ps4 koupit v létě a smažit na tom už teďkom nebo počkat 2-3 roky co mi doporučíte ?
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.