Konzolista.cz

Knihy (400)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
TheBigfoot
TheBigfoot #Maringot
👍1

Teď jsem dočetl 'Parker: Lovec' a jsem z toho opravdu nadšenej. Přestože to na mě z obrázků působilo všelijak, tak ve chvíli, kdy jsem držel knihu v ruce, uhranula mě svým provedením, kombinací barev, zvoleným papírem a kresbou. Příběh je vystavěný výborně a každá hláška dopadla tvrdě, jako Parkerova pěst!

JAKO7771

@gostas: Nečetl. Nemohu soudit.

gostas

Četl už někdo Zaklínače? Jak se cítíte?

JAKO7771

Horajdinho: Souhlasím, musíš se "prokousat" prvním dílem.

Horajdinho
Horajdinho #PS5/PC/St. Deck
👍1

Dako7421: Serie Temna vez je docela fajn, ale nektere dily se ctou i hur, nez prvni dil. Pokud Ti nesedne prvni, dost mozna se Ti nebude libit i par dalsich. Pribeh zajimavy, ale neni to cteni pro vsechny.

AlfaSmelly

@JAKO7771: Celkově je to poměrně nuda, taková opravdu jen fantasy pohádka, ale když není nic jinýho po ruce, tak fajn.

Jinak pro fantasy nerdy doporučuju tohle :link , moc jsem nečekal a nakonec to byla hromada jednoduchý zábavy.

AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

@JAKO7771: tim to tak nejak zacina. Svedecky vypovedi vsech moznych proverenych lidi. Fakt husty

Dako7421

Ja mam docela Kinga rad. Nedávno sem koupil celou sérii Temná věž a měl sem co dělat, abych dočetl 1.dil 🤦🏻‍♂️ zlepši se to nebo sem vyhodil peníze?

JAKO7771

Četl tady někdo Pohádku od Stephena Kinga? Anebo jakou jeho novější knihu byste mi doporučili si přečíst?

JAKO7771

@AlbertA-CZ: Je tam i o Roswellu?

Jizva
Jizva #ŽIJTE!

@Kainé: No, možná to půjde sehnat, ale když tak koukám třeba na čtvrtý díl, tak ho nejlevněji seženeš za dvojku a né zrovna v parádním stavu. Já četl svého času dost přes Kindle, ale pak jsem ho poslal dál s tím, že mám nový iPad Pro a budu číst z něho. No, ve finále přemýšlím o nějaké nové nadupané čtečce zase, protože ten elektronický inkoust je přeci jen na to čtení jiná liga. Ale ano, pro mě jsou knihy taky strop. Některá vydání musím mít kompletní už jenom kvůli tomu, jak vypadají. Například nové vydání Hyperionu od Arga člověk musí mít v knihovně, i kdyby to nečetl! :D A hlavně vydali všechny 4 díly najednou! link

AlbertA-CZ
AlbertA-CZ #Jihlava

Ja ctu tohle, a docela sila. link

Kainé
Kainé #A2

@Jizva: tak re-četba je u Malazu povinnost, ta série je podruhé lepší, já některé díly dal i třikrát. Člověk nemá šanci pochytit vše na první čtení.

No, čtečku ti nezávidím na Malaz, já obecně jsem klasik a knihy už jenom v klasické podobě, pár knih jsem četl přes čtečku a není to můj styl. Či zkusit bazar nebo specializované knihkupectví bez webových stránek, jestli by se tam daly sehnat. V Brně máme Arrakis.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!

@Kainé: Zatím jsem přečetl jen první dva díly, ale chci si je dát znovu. Plánoval jsem to spojit s vydáním třetího dílu... Stejně je mi jasné, že to stejně budu muset dočíst ve čtečce, protože druhý příchod Krista nastane nejspíš dřív než vydání Chromého boha.

Kainé
Kainé #A2

Nečetl jsem lepší fantasy a to jsem to přečetl docela dost fantasy od Cooka přes Abercrombieho až po Sandersona a jeho Bouřnou záři. Malaz má několik vrcholů. Vlastně je to třetí kniha, pátá kniha, šestá kniha, sedmá kniha, osmá kniha a dá se říci, že i devátá a desátá. :D

Moje topka je Daň pro ohaře a Půlnoční vlny.

BTW Vzpomínky ledu až 12.9. Co v té Planetě 9 dělají?! To moje dcera půjde dříve k maturitě, než vyjde desátý dil takovým tempem.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!

@JAKO7771: jednička je divočina. Dvojka je z uplně jiného kontinentu #ColtaineIsFuckingHero a od trojky to údajně začíná být jedno z nejlepších fantasy děl vůbec :D ale pročti se k tomu, že jo :D

JAKO7771

@Jizva: Malaz jsem nedal ani první díl. Postav a lidí v něm jako srač*k.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!
😁1

@G: Digi je k dostání zdarma, to je pravda. Řekl bych, že v podstatě většina děl od Rothbarda. Já jí tenkrát koupil v Praze, kdesi v knihkupectví a připomíná mi to, jak jsem už starej :D

G
G #🏮いただきます🏮

Já ji kupoval za cca 900 v nějakým čase, z druhý ruky a dle toho co mi tehdy ukázal Google, tak zřejmě toho času jedinej kus. Sem tam vykoukne asi, nebo se válí nekde v neinzerovanym antikvariatu. Nevím. Každopádně škoda. Sice pořád to snad je ofiko digi, ale já to nemám rád.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!
😁1

@G: Já jí pár let zpátky střelil asi za 600 :D

G
G #🏮いただきます🏮

link

Výtečný počin a zároveň investiční příležitost. Nechápu, že to za cca 20 let nikdo nedotisk. Konspirace vítány😁

Jizva
Jizva #ŽIJTE!
👍1

@Wertus: Kolega z práce, co ty GB přímo píše říkal, že Drákula je nejlepší GB, který za poslední roky hrál. Navíc tam můžeš hrát za 4 různé postavy, takže je znovu hratelnost velmi solidní. A ti Metal Heroes jsou dobrá prdel, já navíc miluju metal, takže jsem doma :D

Wertus
Wertus #United!!!
😁1

@Jizva: Tak Ti pekne dekuju 😁! Porad , ze nebudu utracet a ted tohle. No nic ,Metal heroes + Drakula skoncili v kosiku, tak to mam s predplacenym Conanem na Comics centru zase pomalu za 5k kua 😁

Jizva
Jizva #ŽIJTE!
👍2

Jinak po dvaceti letech se vracím k mé dávné lásce! Vzal jsem hned několik kousků:

link

link

link

link

a tenhle týpek dělá o pár kanceláří vedle, takže mi věnoval vše i podepsané a dělá na dalším kousku :D

link

Kainé
Kainé #A2

@Jizva: myslím si, že nepřeloží vše, protože je na to navázaný ICE a myslím si, že ICE je už hodně okrajová záležitost, že se jim to nevyplatí. Nejsem si jistý ani Charkanas, to je taky místy spíše filozofie než fantasy, takže tam taky nemám vysoké očekávaní. Jejich tempem budeme rádi, když do deseti let dostaneme celou MKP. Mám doma naštěstí vše od Talpressu včetně ICEho a Charkanas.

Vzpomínky ledu měly dojít asi někdy před měsícem, Alza na poslední chvíli měnila datum, snad už tento měsíc budou doma, pokud dojdou ve folii, tak nebudu ani rozbalovat :D.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!

@Kainé: Škoda, že třetí díl zase o pár dní posunuli :D Už ho chci mít doma, modlím se, aby přeložili a vydali všechno. Je to asi nejhezčí vydání z fantastiky v současné době, i když nové vydání Hyperionu tomu šlape velmi výrazně na paty.

Kainé
Kainé #A2

@Jizva: já si udělal radost a začal je kupovat znovu od Planety 9, mají ty vázané edice fakt krásné, nevím, jestli to budu potřetí číst, ale chci je mít v knihovně :D.

Jizva
Jizva #ŽIJTE!

@JAKO7771: ten první díl je docela šílenej, druhej mi příjde o dost lepší a zajímavější. Ta jednička je jen povídání příběhů.

Jinak k tomu čtu Dunu, chci se znovu vrhnout do Malazské knihy padlých a rozjíždím nějaké zajímavé gamebooky :D

JAKO7771

Čtete tu někdo humornou fantasy jako Kedrigern?

JAKO7771

@Jizva: Hyperion jsem zkoušel několikrát a moc jsem toho nenačetl.