Akční FPS

Killzone 3 (155)

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    1

hodně dobrý, zatim nejlepší co jsem viděl :)

• Alias
    Alias
    1

Povedeny fan video od tvurcu "Beyond black messa" link [s14]

• sova655
    sova655gabrda_9

asi to že nebude třeba další kvalitní KZ hra. známe Lykana.[s1]

• Gippal
    Gippal
    1

Lykantrop: A co tě na tom tak těší?

• Lykantrop-one
    Lykantrop-oneLykantrop

Autor Killzone serie Arjan Brussee odchazi z Guerilla Games [s14]

• jack210
    jack210PS5

Sony a Guerilla Games se rozhodli vydat (už) příští týden na PSN free-to-play verzi multiplayeru hry Killzone 3. Hrát zdarma můžete jak bude libo, omezeni budete pouze maximálním dosažitelným (blíže nespecifikovaným) levelem.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

ne

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

Chci se zeptat má K3 online pass?

• Till
    TillPonies

ať ti někdo pošle invite do týmu...se na něj připoj. aspoň mě to takhle naskočilo...snad to vyjde.

• Martas12
    Martas12Martas1283

Ok, pridam si te. Moje PSN je Martas1283.

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Já to hraju pořád, kdo si chce zahrát ať si mě přidá. PSN nick poutnik36[s16]

• PCZ75
    PCZ75

Také smažím náhodně warzone. Jinou střílečku ani nehraju, KILLZONE je nejjjjj.

• Martas12
    Martas12Martas1283

Hrajete to porad nekdo? Rad bych zahral s nekym. Hraji to akorat nahodne - nejcasteji warzone.

• Offon
    OffonClose it.

Tohle jsem našel u jednoho videa na YouTube. Je to hezky napsaný. :D

My people... Sons and daughters of SONY... This much I vow. The history of these days will be written in blood. By crushing the armies of Microsoft, by seizing the games they thought to turn against us, we were fighting for our very exclusives. But if there are those who would deny us peace, refuse us our rightful place in the Gaming Industry, then...we will unleash such TERRIBLE VENGEANCE, THAT GENERATIONS OF SYSTEMS YET UNBORN, WILL CRY OUT IN ANGUISH!

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Najde se tu nekdo kdo se nebude baat si s nama zahrat [s1][s6] nabor do clanu pokracuje neni tak tezke se sejit a zahrat [s6] [s1] co tak dat hromadny sraz

• Michfa
    Michfa

Koblizek do klanu běž k OG_LOC_cz, on tady nabírá do klanu.

• Michfa
    Michfa

Ahoj chci se zeptat jestli všechny věci v multiplayeru odemknu za ty unlock points až budu maximální hodnost

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Zdarek kazdy kdo me poslal zadost o invite do clanu a jeste nebyl pridan necht ad me informuje bylo vas dost a uz si nepamatuju vsechny PSN a hledat v PSN seznamu kazdyho je peklo pripomente se na mojem PSN diik a muzem v sobotu nebo v nedelu dat sraz a zaradit [s1] [s6]

• Banan
    Banan

Zatím hraju pouze singl, ale mám dojem, že Uncharted 2 byl po vizuální stránce pokořen. Oproti KZ2, trojka žije do hloubky. Každej šutr je detajlní, parádní nasvícení...

• marek25
    marek25marek25

tak jsem si zahrál tuhle hru ve 3d v sony centru a můžu říct že se mi to fakt líbilo.

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Presne MP Killzone3 je podle me o par veci lepsi a vice me bavi nez druhy dil. Takovehle krasne a vypilovane jatka jsem jeste nikde nehral nechapu porad to stezovani vzdyt o tomhle se nam kdysi mohlo jenom zdat,a kdyz to tady mame szira nas nespokojenost.

• PCZ75
    PCZ75

Každý hledá nějakou chybu. Pořád někdo kuňká. Tak hraj třeba SIMS. Tam je ta mapa velká dost a ještě je to pomalé. To by tě mohlo vyhovovat [s16][s16][s4]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Heh dobrej vtip prej asi se vratim k KZ2 raci joo [s6] tam aspon je na p...u ovladani neni tam dech berouci interact prostredi map jako treba v warzone reactor EPIC... na kazde mape jsou jine hracky jako jetpack mech robot atd... A to prirovnani k COD [s6][s6][s6]

• the_edge
    the_edgedave3345

tak jsem si i ja poridil killzone 3. osobne jsem povazoval killzone 2 multak za jeden z nejlepsich a tak jsem byl zvedav na treti dil po zhruba 15 odehranych hrach musim bohuzel konstatovat ze se zhorsil a o vic jak trochu.vsechno se o dost zrychlilo a diky tomu mne to trosku zacalo pripominat serii cod(kterou nemam rad),dal mne pripada ze i mapy se zmensili a taky postradam moznost zvolit si kolika hraci chci hrat a vzdy musim jen s maximalnim poctem(v K2 ta moznost byla a ja skoro vzdy hraval tak max z 20 hraci)diky tomuto vsemu jsou mapy precpane a na kazdem rohu potkate nepritele a ztava se z toho tupa bezmyslenkovyta strilecka jako je COD .

takze zatim je pro mne killzone 3 zklamani a zda se ze se spis vratim ke killzone 2.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

tullvan

Ok v 7 budu na PSN a hned poslu.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Takze kdo chce zalozil sem new clan s nazvem Czech Lion [s6] podle toho co mame ve znaku[s6] [s1]

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Zdravim moc rad bych take skusil hrat v klanu,ale jeste jsem to nikdy nezkousel jak to funguje prosim poradite me? Nejak nerozumim tem nickum kdyz si mam nekoho pridat abych ho potom nasel ve hre. Kdyby mel nekdo zajem se mnou hrat tak mam cas vetsinou o vikendu,ale preci jenom bych se rad s nekym predem domluvil.Kdyztak diky predem a vsem preji super den. PS:Vedle Killzonu vypada CoD jak Pat a Mat v Koline:[s14]

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

og locu můj přítely,nevim zda li tě mám stále v přátelích pkuď ano tak mi pošli invite pokud ne tak si mě přidej JVlasy ...Čekám na svěho vojína Killzona 3"Helghasta" Ryana Edišna [s6] bud tendle nebo příští výkend mě ho musí bratr přivést [s8]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Jasne [s6]

• Wickett
    WickettSorted

Ahoj, smim se tez pridat?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.