Lykan chodi na fakehrej a snazi se tam vystupovat jako rozumny diskuter, skoro se mu to i dari. :-) Tady na konzolista.cz i nadale zaklada multaky a pise pouze sracky.
Lykan je tajný agent konzolisty pro zvýšení návštěvnosti webu.[s6] Nebo psychicky nevyrovnaný a sociálně slabý jedinec který si svoje komplexi méněcennosti vylévá na sony, a fanoušcích playstation konzoly.
Kaslete uz na to.Stekno-timto ho jen provokujes.Uz sem dlouho necet od Lykana nejakou kritiku na SONY,tak proc ho porad nekdo drazdi?Dej mu pokoj a kdyz znovu zacne,tak klidne si do nej rip,ale ted nevydim zadnej duvod a nebo ho vazne milujes?
Kdo je sakra Likan? (132)
vazne 6 stranek o lykanovy?
Lykan ma znaminko velikosti mexickeho dolaru , uz jsem ho tu zahlidl i u jinych
Lykan chodi na fakehrej a snazi se tam vystupovat jako rozumny diskuter, skoro se mu to i dari. :-) Tady na konzolista.cz i nadale zaklada multaky a pise pouze sracky.
Droga je Nová doba, ale to Lykane moc dobře víš
Je tu stále, i s tím dementním hordou.. 😃😃
Drogba je stále přítomen :-)
Nějak nechápu co tu řešíte, vždyť ten člověk byl aktivní naposled: 27.08.2014 17:20. Takže tomu trošku nerozumím.
Jo nebo ne?
A já tu dostanu za mulťáka zámeček, taky neskutečné :D To je parodie tohle.. nešlo by s tím opravdu něco udělat? Smazat mu účet, nebo tak něco. Ne?
dalsi tyden a dalsi zamecek pro sokyho u pejtrixe to take trvalo dlouho ale sel kdo si pocka ten se docka
To je neskutečný, on si tady ještě založil fórum, aby předstíral, že to není on...
Nespojujte mne s tim vypatlancem, ja jsem ho jen vzdycky ostreloval v diskuzich a srovnaval do late. Byl nemocny..
Tata byl lykan,brácha byl lykan a tata jeho taty byl taky lykan.
Já myslím, že to byl někdo z admnu tohoto webu.
Tak když už tady končím tak se přiznám že celou dobu jsem byl lykan já. Celou dobu si z vas dělám srandu.
lykan byl sokyho alter ego, nez se zacaly mazat multi ucty
Možná jsi to právě ty!
Komentář byl uzamčen
Příspěvek porušuje pravidla komunity.
myslíš asi tohoto
link
Zavorka: To je pro lykana tak to neber jako pokus o flame.
Lykane: link [s16][s16][s16][s16][s16] link
Lykan je tajný agent konzolisty pro zvýšení návštěvnosti webu.[s6] Nebo psychicky nevyrovnaný a sociálně slabý jedinec který si svoje komplexi méněcennosti vylévá na sony, a fanoušcích playstation konzoly.
Ne, nebere, protože miluje zde neváženého pana Lykana :)
Mitsu: Pane KoKote berete si zde pritomnou slecnu šteknu ..... [s1]
Co se škádlívá rádo se mývá. Tak vidítš Lykane, aspoň někdo tě má rád. [s6][s6]
[s6] Clovek sem par dni nekoukne a zije to tu slusne. Samy srdicka a pusinky.
Kaslete uz na to.Stekno-timto ho jen provokujes.Uz sem dlouho necet od Lykana nejakou kritiku na SONY,tak proc ho porad nekdo drazdi?Dej mu pokoj a kdyz znovu zacne,tak klidne si do nej rip,ale ted nevydim zadnej duvod a nebo ho vazne milujes?
na to meli myslet tvoji rodiče:)
Já vím, je mi to tááák líto... Ale přeju vám to.... Tobě, lykanovi a Deshienovi... Jste skvělá trojka [s2]