Volné forum

KartonTV - Youtube kanál o světě her (7)

• Karton
    Karton
    2

Já to ani osobně nevzal :-), ale určitě děkuju moc :-) S tím googlem nejsi první, kdo mi to říká, říkal mi to i kamarád, že by s tímhle mohl být problém. Pravděpodobně to budu muset nějakým způsobem odlišit, v tomhle máš pravdu a souhlasím s tím :-). Zkusím to nějakým způsobem změnit, abych se objevoval na vyšších příčkách :-). A pro mě osobně je tolik diváků momentálně úspěch, protože jsem se právě začal tomu trochu více věnovat a "propagovat," snad se to časem zvýší :-). Před půl rokem se mi o tom ani nesnilo :-))

• matewr84
    matewr84
    1

Nemyslel jsem to osobně, jen mi prostě přijde, že tenhle název moc vyskakovat v popředí při hledání nebude. Navíc je spoustu duplicitních názvů jako máš ty, takže když jsem se pokoušel dohledat tvůj kanál na youtube, bylo to skoro nemožné až do té chvíle, co jsem přidal koncovku CZ. Je škoda, že máš tak málo diváků a myslím si, že název by sledovanost zvýšil :-)

• Karton
    Karton
    2

Ahoj, hodně jsi mě potěšil, děkuju :-). Snad se ti to bude líbit i nadále.

Díky za tip, každopádně měnit název zatím nehodlám, jelikož je tomu přizpůsobené logo, je to od mládí má přezdívka, atd. Ale co není, může být :-).

• matewr84
    matewr84
    1

bezvadné, řekl bych až poloprofesionální... v každém příápadě bych možná zvolil lepší název...

• Karton
    Karton

Díky moc :-)

• el-pedro
    el-pedro
    3

Skvělá práce!

• Karton
    Karton
    5

Ahoj,

rád bych Vás pozval na můj nový youtube kanál, KartonTV.

Začal jsem si plnit své životní cíle a sny, jedním z nich bylo mít vlastní pořad o tom, co mě baví, čili taky o hrách, a celkově o počítačovém světě a světě geeků, výsledkem toho je KartonTV.

Pořad se bude časem vyvíjet, budou přibývat zajímavé rozhovory, historie - jak konzolí, tak i herních sérií, recenze, atd. Teprve začínám, takže prosím omluvte případné mouchy, určitě na tom budu ještě pracovat. :-)

Jestli se Vám bude kanál líbit, budu moc rád, pokud se přidáte k odběratelům a budete můj kanál lajkovat a sdílet.

Děkuju Vám moc a už se na Vás těším :-)

link na youtube: link

link na twitter: link

link na facebook: link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.