Pro pobavení

Jak jste přišly na vaší přezdívku na PSN/XBLA (72)

• jovidash
    jovidash

Tak na Playstationu jsem si nick zadával v době, kdy jsem se pokoušel o DJing - konkrétně jsem chtěl hrát Techno. Chodil jsem v Ostravě do tehdá nově založené MP4 DJ školy. Noa jako DJ jsem si chtěl říkat jovidash. jo jako josef - toť jméno mé a ten zbytek mě prostě napadl, protože to dobře znělo:-) (čte se to Džovidaš) Hlavně žádná čísla!! Když jsem pak k tomu přidal ještě Xbox tak tam jsem Cosmonaut cz, protože mám rád Sci-fi a jsem čech:-) Takže tak moji milí:-)

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Tak jsem jednou sedel z pantatou.A rikam potrebuji zalozit prezdivku na Psn.A furt me to psalo ze prezdivka existuje tak uz jsem nemel na to patrony.A on rika to je jednoduchy dej si haryvotruba.Tak me to rozesmalo a utkelo v pameti ze jsem to pak pouzil i zde

• Ceph Thunder
    Ceph ThunderPS4 Gamer
    2

Má přezdívka je složená s osobního a herního života. V dobách minulých jsem 10let závodně tančil electric boogie, v tomhle světě mi všichni říkali Thunder. A Ceph? Možná jste někdy někdo při hraní Crysis 2 narazili na bandu, která měla clan tag Ceph. Byl to klan složen z 20ti nejlepších hráčů světa(samozřejmě podle leaderboardu). Mé místo bylo sedmé. Později toho hráči začli zneužívat a všichni psali clan tag Ceph. Takže jste pravého člena poznali tak, že měl Ceph vepsáno přímo do gamertagu a byl na dnes již bohužel neexistující stránce Cephgaming.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

Podle prijmeni. S tim nickem dobrejch 30 let zpet prisel tata, ja kdyz si zakladal svuj PSN ucet, tak sem se rozhodoval mezi Konsty_ml a Konsty_jr, jsem rad, ze mi otcuv kamos rekl, ze to _ml je lepsi.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Hrajou furt, ale slo to do kopru.

• GulaginCZ
    GulaginCZNa...t

Ti byli skvělí. Už nehrajou?

• GulaginCZ
    GulaginCZNa...t

Riot nejmenovala se ta kapela Blink 182?

• tatulda89sk
    tatulda89skps4 ,ps5
    2

Tatulda89sk lebo som hrdý tatulda dvoch borcov

• RAJO
    RAJOVAJO
    2

Pekna tema 🖒Kto bol na vojne pozna co je to robit rajonJa som si svoju pracu odviedol vzdy na 100peroTak ma trosku premenoval jeden gumak(lampasak) a bol som zrazu RAJO A tak mi to zostalo aj po vojne.Ked som si zakladal PSN ucet tak som zistil ze RAJO-v je viac prdol som tam este 84 co je rocnik. V spanielcine je RAJO zas len Rajon tak ze tak...✌

• FatyCZ
    FatyCZ
    2

Psal se rok 2000 a u kamaráda jsem si zakládal email a účet na Alik.cz :D :D Po dlouhé debatě kámoš říká tak se jmenuješ Fat.... (příjmení) tak co Faty, jooo super :D Ještě tenkrát to bylo FatyOne. S příchodem PS3 a PSN jsem si dal FatyCZ (asi rok 2006). Bohužel docela často si JŮESEJ a v podstatě každej kdo ovladá English myslí že je to od slova Fat :D do tlustocha mám hodně daleko ani postel nepomůže, poslední dobou zase hodně mladejch z ČR píše že jsem opička, že FattyPillow. :D BTW: to CZ tam mám aby bylo poznat hned že jsem z ČR, občas dobrý když se zapne třeba BF1 a tam vidíš další co maj CZ hned víš.

• GulaginCZ
    GulaginCZNa...t
    3

Neboj angličtina není zatím povinná.

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    2

já při registraci spěchal a protože dávám většinou všude jiný heslo, tak jsem chtěl něco co se bude dobře pamatovat...bohužel moje angličtina není žádná sláva a tak jsem do nicku zadal heslo co jsem chtěl...tak vznikl úžasný nick jedna2honzajde :D

• miomao
    miomaoP + V
    1

Oblíbený seriál ve studiu Kamarád 😀 Nedávno "Čáryfuk" zemřel...Já "tačmůd" říkám dotykové ploše na DS4😀

• touchmud
    touchmudmade4game
    2

Svoji přezdívku Touchmud používám na webu už hodně dlouho a vlastně jsem asi ani jinou neměl. Možná znáte starý britský seriál Čáryfuk (Catweazle) a tenhle stejnojmenný kouzelník měl svou ropuchu, která říkal Tačmud, nebo tak nějak a můj bratr mi tak s oblibou začal také říkat. No a když jsem si pak po dlouhých letech zakládal účet někde na webu a měl si zvolit přezdívku, napadl mě právě Tačmud. Jenže napsat jsem to chtěl pochopitelně anglicky. Tak si říkám, jak se tak asi ta žába mohla jmenovat: "touch" – dotek, to je jasný a pak asi "mud" - bláto. To přece dává smysl, aby se ropucha jmenovala blátivý dotek. A tak se ze mě stal Touchmud. Až po několika letech jsem zjistil, že to byl Touchwood. Ale to mi rozhodně nevadilo, protože jsem získal přezdívku, kterou nikdo nemá, angličtina tohle slovo nezná a já tak nikdy neměl sebemenší problém si ji registrovat. A tímto se také vysvětluje, proč z ikonky na vás kouká ten žabák. Mimochodem mám ho ještě z doby, když jsem chodil do diskusí na Okounu, takže možná už 13 let. Takže ho omluvte, že není v highres kvalitě, ale já už jsem si na kluka zelenýho nějak zvyknul a nemám důvod ho měnit.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Very nice, i like.

• Roman Heri  VR MORFEUS
    Roman Heri VR MORFEUSBORATcz30

Ja jmenovat BORATcz30 to byt moc fajne😂

• miomao
    miomaoP + V

Fakt mooc hezký téma 👍 ... Zase jednou...

• rak59
    rak59
    2

rak = složenina jména a příjmení, 59 ročník narození. Někde to bylo už obsazené, tak teď používám "old rak" . Na PSN mám civil2012. V tom roce jsem svlékl uniformu a stal se ze mě rentiér

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

No...podle jednoho nejmenovaného savce:)

• pitrs
    pitrs

Já z Chrudimi :) Přes Uhersko jsem jezdil dřív vlakem za přítelkyní, teď už tě objíždim (:D) jen ve svym fárku, vlakem už nejezdim :)

• HorcaCZ
    HorcaCZHorcaCZ

pitrs a ty jsi odkud přesně? Já jsem kousek od tebe - Uhersko :D

• pitrs
    pitrs
    1

Ultimate7th nejsi nahodou z Dolní nebo Horní Rovně? :D Já jen že tam maj ulice pojmenovaný jako kolikátý jsou v pořadí :)

Můj nick mi vlastně vymyslela moje učitelka dějepisu na základce (čupr kost mimochodem;)když mě vždycky vyvolávala pítrs místo aby mě oslovovala mym regulernim křestnim jménem. A jelikož jsem nikdy žádnou jinou přezdívku neměl tak nejsem ji použil. Dnes už mi jinak z přátel nikdo neřekne.

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5
    1

Mě začali říkat kámoši Lumene, když jsem si nechal udělat v 17 melíry. To už je mrtě dlouhých 17 let. Teď tak možná vyleštit plešku [s6]

• 426kahemi
    426kahemi
    2

já jakožto petrolhead a magor do všeho co má kola a motor, tak svý přezdívce vděčím jedné z legend automobilového světa. Kdo ví tak ví :)

Občas dostávám otázku proč je tam to „ka“. Je to jednoduché: Pojem 426 HEMI totiž budete číst „čtyři-dva-šestKA-hemi“ ;)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    1

Maverick jakožto Maverick z top gunu .. dá se říct, že tenhle nick mám až od doby, kdy po mně chtěl nick playstation a mám jej proto, protože životní motto bylo hodně podobný tomuhle řízkovi jakožto filmovýmu charakteru. Hrana hrana a ještě kousek za ní :o) žádnej respekt k realitě a k tomu, že každej máme jenom jeden život a žádnej restart nefunguje.. naštěstí mě z toho nedostal žádnej pád na hubu, kterym to většinou končí, ale dospívání... ač né tak docela ;o) a CZ proto, aby byl v motorstormu cizák nakrklej, že mu někdo dal českou školu :o))

• jariolly
    jariolly
    1

chtel jsem nick olly tu to prezdivku mam uz hodne dlouho.jenze jako u vetsiny byla uz zabrana.pak jsem si vzpomnel na jednoho finskeho hokejistu jmenem jariolli nebo ollijari:) moje jmeno je jarek takze mi to prislo docela dobry.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ
    2

No tak já si tam říkám EifelCZ proto, pač nejstarší brácha mi řiká doma Eifel.. Jsem nejvyšší z naší rodiny, tak mě napadlo, že když si k tomu přidám obligátní CZ, tak to spojení bude vypadat velice hezky a taky že jo. Do dneška se mi to moc líbí. [s6] [s1]

• Phlips
    PhlipsK
    5

Já jsem na to přišel úplně náhodou. Žádnou mou přezdívku to nechtělo vzít, tak jsem se naštval a naťukal tam nějakou hovadinu.[s6] No a z toho vznikl "mjuj". Do teď se mi smějou, že to zní jak hnůj nebo hňup,[s6] ale já to beru s humorem a nijak zvlášť mi to nevadí. Přezdívky neřeším. Důležitý je jakej člověk opravdu je.[s14]

• Jiriczech
    Jiriczech
    1

tak muj nick asi vysvetlovat nemusim akorat na PSN mam jeste smf, protoze sem gensta ze Smichoffa :-D

• krikavkaCZ
    krikavkaCZ..2Pac..
    1

Před hodně dlouhou dobou mi taťka zřizoval moji první e-mailovou schránku a já jsem byl natěšenej, že budu mít: jmeno.prijmeni@seznam. Ale bylo to zabraný, tak mi taťka ze srandy dal: d.krikavka a já jsem se toho chytl a držím se toho dodnes. Toť jest můj stručný příběh :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.