Volné forum

Hra z II.svetovy valky (17)

• manny
    mannyプレイステーション

CoD WaW je na otiznost veteran opravdu valecná bitva.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ja vedel ze nemam hned bezet pro cod. Jenze ted ste me vsichni navnadily a ja nevim co poridit driv. Z tohodle bude tezky vybirat

• Wasker74
    Wasker74

Zahraj si Sabotera,je to dobre.

• blondjoker
    blondjoker

tak si stahni medal of honor frontline a call of duty classic a dodelej si to na trofeje a mas postarano na velice dlouhou dobu[s14][s14]

• WarNex
    WarNex

Rozhodně CoD, CoD: United Offensive, CoD 2, CoD 3, CoD: WaW, RUSE ( Strategie, která vyšla i na PS3. ) Něco je jenom na PC, ale nevadí. A jinak, pochybuji, že by už vznikalo mnoho her na téma WWII v dnešní době. Totiž, těch mnoho her už dávno dávnoučko vzniklo a to téma už je někdy považováno za " vydojené ". A je to pravda....

• Red
    Red

No, myslím si, že nejlepší kousek jsi už hrál :) Brothers in Arms rulez! Každopádně to CoD World at War je taky kvalitní záležitost a rozhodně bych to doporučil.

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Nz[s14]Ale hodila se nějaká parádní hra z 2 světový[s8]Vůbec bych se nezlobil.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

To by mi nevadilo ze tam pobihaj zombici. Takovy zajimavy zpestreni :) Kazdopadne to zejtra zkouknu co za ni budou chtit a kdyz nebude stat full prize tak do ni pujdu. Diky

• EMILE

Ty zombícy to je jenom takovej bonus.Mód dalo by se říct.Do Kampaně jako příběhově to nemá nic společnýho takže můžeš být v klidu.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

A co ty zombici. Kdysy sem videl v gamepage video z nakyho bunkru kde pobihaly zombi

• ADHONOREM
    ADHONOREM

Battlefield 1943, Sniper Elite V2, Wolfenstein, The History Channel: Battle for the Pacific, Saboteur a City Interactive taky teď na něčem kutí. :)

• EMILE

Vlastně i v Evropě.Hraje se za Rusy.

• EMILE

Ne ne World at War je z 2 světový,ale v Pacificu[s14]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

To sou nejaky letadylka ne? Radsi bych strilecku ale kouknu se po tom. A ten world at war je z 2 svetovy? Ja myslel ze je to z vietnamu. Mam v tech cod nejakej bordel[s14]

• EMILE

Nebo Battlestations Pacific.Je to mix strategie a simulátoru.

• EMILE

Zrovna mě napadá CoD 3 nebo World at War,ale většinu her z 2 světový mám na PC a na konzolích už žádná moc není[s8]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Zdar lidi dneska sem konecne po 2 letech dohral Brothers in Arms a docela bych zaparil nejakou dalsi hru z druhy svetovy na ps3. Jenzevubec nevim jestli nejaka dalsi hra vubec je. Moh uz je ze soucasnosti a ty Codcka z psn nestahnu pac mam net jenom v telefonu. Poradite mi nejaky dalsi kousky ktery by staly za zahrani?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.