Rozhodně CoD, CoD: United Offensive, CoD 2, CoD 3, CoD: WaW, RUSE ( Strategie, která vyšla i na PS3. ) Něco je jenom na PC, ale nevadí. A jinak, pochybuji, že by už vznikalo mnoho her na téma WWII v dnešní době. Totiž, těch mnoho her už dávno dávnoučko vzniklo a to téma už je někdy považováno za " vydojené ". A je to pravda....
No, myslím si, že nejlepší kousek jsi už hrál :) Brothers in Arms rulez! Každopádně to CoD World at War je taky kvalitní záležitost a rozhodně bych to doporučil.
To by mi nevadilo ze tam pobihaj zombici. Takovy zajimavy zpestreni :) Kazdopadne to zejtra zkouknu co za ni budou chtit a kdyz nebude stat full prize tak do ni pujdu. Diky
To sou nejaky letadylka ne? Radsi bych strilecku ale kouknu se po tom. A ten world at war je z 2 svetovy? Ja myslel ze je to z vietnamu. Mam v tech cod nejakej bordel[s14]
Zdar lidi dneska sem konecne po 2 letech dohral Brothers in Arms a docela bych zaparil nejakou dalsi hru z druhy svetovy na ps3. Jenzevubec nevim jestli nejaka dalsi hra vubec je. Moh uz je ze soucasnosti a ty Codcka z psn nestahnu pac mam net jenom v telefonu. Poradite mi nejaky dalsi kousky ktery by staly za zahrani?
Hra z II.svetovy valky (17)
CoD WaW je na otiznost veteran opravdu valecná bitva.
Ja vedel ze nemam hned bezet pro cod. Jenze ted ste me vsichni navnadily a ja nevim co poridit driv. Z tohodle bude tezky vybirat
Zahraj si Sabotera,je to dobre.
tak si stahni medal of honor frontline a call of duty classic a dodelej si to na trofeje a mas postarano na velice dlouhou dobu[s14][s14]
Rozhodně CoD, CoD: United Offensive, CoD 2, CoD 3, CoD: WaW, RUSE ( Strategie, která vyšla i na PS3. ) Něco je jenom na PC, ale nevadí. A jinak, pochybuji, že by už vznikalo mnoho her na téma WWII v dnešní době. Totiž, těch mnoho her už dávno dávnoučko vzniklo a to téma už je někdy považováno za " vydojené ". A je to pravda....
No, myslím si, že nejlepší kousek jsi už hrál :) Brothers in Arms rulez! Každopádně to CoD World at War je taky kvalitní záležitost a rozhodně bych to doporučil.
Nz[s14]Ale hodila se nějaká parádní hra z 2 světový[s8]Vůbec bych se nezlobil.
To by mi nevadilo ze tam pobihaj zombici. Takovy zajimavy zpestreni :) Kazdopadne to zejtra zkouknu co za ni budou chtit a kdyz nebude stat full prize tak do ni pujdu. Diky
Ty zombícy to je jenom takovej bonus.Mód dalo by se říct.Do Kampaně jako příběhově to nemá nic společnýho takže můžeš být v klidu.
A co ty zombici. Kdysy sem videl v gamepage video z nakyho bunkru kde pobihaly zombi
Battlefield 1943, Sniper Elite V2, Wolfenstein, The History Channel: Battle for the Pacific, Saboteur a City Interactive taky teď na něčem kutí. :)
Vlastně i v Evropě.Hraje se za Rusy.
Ne ne World at War je z 2 světový,ale v Pacificu[s14]
To sou nejaky letadylka ne? Radsi bych strilecku ale kouknu se po tom. A ten world at war je z 2 svetovy? Ja myslel ze je to z vietnamu. Mam v tech cod nejakej bordel[s14]
Nebo Battlestations Pacific.Je to mix strategie a simulátoru.
Zrovna mě napadá CoD 3 nebo World at War,ale většinu her z 2 světový mám na PC a na konzolích už žádná moc není[s8]
Zdar lidi dneska sem konecne po 2 letech dohral Brothers in Arms a docela bych zaparil nejakou dalsi hru z druhy svetovy na ps3. Jenzevubec nevim jestli nejaka dalsi hra vubec je. Moh uz je ze soucasnosti a ty Codcka z psn nestahnu pac mam net jenom v telefonu. Poradite mi nejaky dalsi kousky ktery by staly za zahrani?
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.