Nezařazené

Hra roku 2021 (22)

• debilorf
    debilorfcz titulky

Pro mě hra roku je Ratchet a Clank: Rift ,the medium, the gunk.

• mazar
    mazarPS remasterrace

Pro mě Subnautica: Below Zero. Ale já toho odehrál minimum letos.

• esoLister
    esoListerlegendMKII

Jednoznačně Returnal a za ním pak Psychonauts 2, bavil jsem se královsky a nemohl se odtrhnout jako zamlada. Her jsem hrál víc, ale na žádnou jinou si nevzpomínám

• robinhocz
    robinhoczKupPlaystation

Letos volím tuhle trojici.

Deathloop,Returnal,Griftlands.

U Deathloopu mě mrzí defakto pouze to, že tam není moc důvod ke znovu hratelnosti.Je škoda,, že tam třeba nedali nějaké týdenní výzvy typu sejmout určitý lidi určitým způsobem a nebýt u toho třeba viděn atak. Přitom to k tomu přímo vybízí.

Returnal to je bez debat hratelností král. Housemarque se tím vyšvihly opravdu mezi elitu.Tady vytknu jen málo bossů a zatím žádný DLC

A Griftlands pro hráče co mají rádi karetní souboje a deck building povinnost.Neskutečně promakana hra, kdy se za každou postavu hraje úplně jinak. Moc moc super.Naprosto nechápu, že to třeba nebylo v nominaci,ale takový 12minutes jo. Divný.

• Acemax67
    Acemax67VYDIS
    1

Ja budu asi jako kazdy rok hlasovat pro Solitaire. Ta hra nestarne, hrat se da skoro vsude, trenuje mozek a ma nadherny kaskadovy efekt kdyz vyhrajete. Grafika se od vydani dost posunula, jsou tam achievmenty, scoreboard, nekolik variant her a pri poslednim updatu dokonce lze zvolit, aby meli karty grafiku z Forzy!! Za me jasny adept na GOTY, tezko se hleda konkurent.

• Cardys
    CardysSvině

Manic miner

• razzorr1
    razzorr1
    2

Moja hra roku tiež Returnal. Možno nie pre každého ale pre mňa nezabudnuteľná intenzita. Priklincovaný na sedačku celý run. Spracovanie vizuál, 3d audio a haptikaNasleduje nádherný Ratchet a Rif Apart . Ten nemal chybu. 100% zábava ale Retrunal cením viac. Ghost of Tsuchima Director cut dávam na 3 miesto.

• Kainé
    KainéA2
    1

Replicant.

• Orgasmic
    OrgasmicPS5 + GP

@TimeSplitter: Mohu se zeptat, co tě bude držet u Halo MP, když tam není žádný pořádný progress z dlouhodobého hlediska a točit dokola stejné mapy?

• GKONDAR
    G🏮いただきます🏮

It takes two- takova patlanice skvělých nápadů, že dokud nezahrajete, nevíte. Nintendovská hravost od Nenintenda

• ΛNĐ3RLΛ
    ΛNĐ3RLΛBLOOD RAIN
    3

Shin Megami Tensei V, Returnal a NieR Replicant.

• Insertcoin
    Insertcoin👌

Asi Reident Evil Village, to byla parada.

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Diablo 2 ressurected a pak asi Ratchet. Problém je, že Diablo 2 je dvacet let stará hra, takže nevím, jestli se dá úplně počítat. Žádná nadhra typu TLOU2, RDR2 nebo God of war 2018 bohužel letos nevyšla.

• MarcusChef
    MarcusChefTeam PS/XB
    1

Asi bych se rozhodoval mezi Returnalem, it Takes Two nebo Deathloopem, ale skvělý byl i Psychonauts 2, Ratchet a Forza. Jako chyběla mi letos nějaká fakt výjimečná hra, ale těch kvalitních nakonec taky bylo docela dost.

Mám pocit, že příští rok bude daleko nabušenější - Horizon, God of War, Elden Ring, možná nová Zelda. Všechno hry, které budou určitě bojovat o GOTY.

• Shoky
    Shoky
    2

Já musím vybrat dva kousky a to je Returnal, který pro mě byl jak svěží vítr a potom pro někoho kontroverzní Death Stranding Directors Cut, jelikož jsem se k tomu dostal až letos poprvé a příběh, zejména dvouhodinový závěr ve mně zůstane asi už napořád.

• Oig1
    Oig1

Guardians of the galaxy, Deathloop, Psychonauts 2, Forza Horizon 5 a Ratchet. Moje top 5 letos.

• David Němeček
    David NěmečekPS5

Returnal. Jinak takovej docela slabej rok bych rekl, nic me poradne nenadchlo, krom toto jiz zminovanyho Returnalu. Pristi rok snad bude veselejsi :) je tam ten Horizon, Gran Turismo, snad klapne i ten GoW a doufejme, ze nas neco novyho zase prekvapi

• LGT
    LGT
    1

Returnal

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC
    1

Pro me osobne Halo.Z nejakeho objektivniho hodnoticiho hlediska bych ho nevybral, protoze nedostatky ma a neni jich malo. Ale kdyz to vezmu ciste z pohledu hrace/fanouska, tak je to hra, ve ktere jsem nechal a jeste dlouhe roky budu nechavat nejvic hodin a co se tyce ciste gameplaye/zabavy, tak me proste bavi nejvic. Hraje se paradne a je to prvni Halo od 343, na ktere nemusim nadavat, ze tu znacku przni, ale ba naopak stavi a inovuje na zakladech od Bungie. Proste to vypada, hraje se a i smrdi jak Halo, jen novejsi, modernejsi, uhlazenejsi.

• michal tokarr
    michal tokarr
    1

pre mna hra roka Returnal

• touchmud
    touchmudmade4game
    4

Letos mě nejvíc bavili Psychonauts 2 a Returnal. Ale s přihlédnutím k tomu, že Returnal je nová IP, volil bych jej.

• AsuraCZech
    AsuraCZechOverLord

Po úvaze Kena, malá hra s velkým srdcem.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.