Playstation 3

HDMI kabel (62)

• kobolCZ
    kobolCZ

Kabely kupuju skoro pouze od uGreen link K PS5 jsem potřeboval 3m a vzal jsem link Z Číny by vyšel levněji, ale z německého Amazonu byl za 3 dny doma.

• Shoky
    Shoky

Já kupoval tento ale nakonec jsem ho nevyužil a stačil ten co byl v balení s ps5.

link

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Dokupoval nekdo z vas nejakej delsi hdmi kabel k ps5? Jakej a proc zrovna ten? Ty ceny jsou docela rozdilny. Potrebuju 3m

• M4-R4
    M4-R4

Zdravím. Mohl by mi někdo doporučit nějaký konkrétní 10m HDMI kabel, který zvládá v pohodě táhnout na tuto vzdálenost Full HD a 3D? :)

Díky moc

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

link opraven link

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Chlapi, já jsem v tomhle ohledu úplně mimo a potřeboval bych se něco zeptat, tak na mně hned neječte.Stala se mi taková věc. Mám televizi ledku Samsung, vzadu je HDMI přípojka a pak přípojky HDMI 1,2,3.Když jsem měl PS3, tak originální kabel jsem měl připojený v té přípojce HDMI a roky to šlapalo bez problémů.Když jsem přinesl PS4, rozbalil, tak jsem vypojil PS3 a do té přípojky jsem zapojil PS4, s tím, že PS3 si dám třeba HDMI 1.Zapnu, obraz naskočil, jenže zrnil.Tak jsem PS4 strčil do HDMI 1 a obraz šel výborně.Dobrá, tak jsem strčil PS3 do té původní, hlavní a nic, potmě.Tak jsem PS3 zapnul HDMI 2 a šla.Nechápu. Jo a asi zhruba měsíc mi u PS4 po zapnutí nenaskakoval obraz, musel jsem se dycky zlehka dotknout kabelu a pak najednou obraz šel. Teď už to dva měsíce neudělalo.A řek bych že to tam mám zasunutý nadoraz.Je možný že mi dali vadný kabel, nebo je přípojka u kabelu od PS4 o nějaké setinky širší a dojebal jsem si ty "zásuvky".?

• Pan T
    Pan TDrifter
    21

Prostě jsem měl roky zapojený kvalitní kabel, a při přechodu na levný u kterého jsem čekal stejné vlastnosti jsem pocítil slabší obraz a mdlý zvuk (zobrazovač za 60k). Čím to je, to nechám na vás, já se jen chtěl podělit o zkušenost. Za to jsem pochytil že jsem hlupák, a nebo že jsem si rozdíl vsugeroval. Takže děkuji dále už beze mě.

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    1

Pan T: To můžes sledovat u TV vysílání. Začne ti to kostkovat Jinak lepší stínění má u HDMI v čem lepší smysl? To ti nebude dělat duchy jak u analogového scartu..

• Pan T
    Pan TDrifter
    11

A když občas nějaká jednička nedorazí, stene se co?

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-
    21

Digitalni signal bud funguje a nebo nefunguje. Kvalitni kabel ma smysl pouze pro prenos na dlouhe vzdalenosti jak uz tady bylo receno. Kvalitni kabel byl treba u scartu coz byl analog. Tady je to fuk...

• el-pedro
    el-pedro
    11

Připlatit si za HDMI kabel má smysl pouze tehdy, kdy přenáším data na více než 3m, pokud je v místě užívání silné rušení ostatních zdrojů a nebo pokud často kabel odpojuji/připojuji (dražší kabely mají zpravidla kvalitněji zpracované konektory). Jinak absolutně není důvod si za kabel připlácet, protože lepší obraz opravdu neudělá. Je to stejné jako s USB či UTP kabely- pokud nepřenáším data na velké vzdálenosti, tak kvalitu kabelu nikdo reřeší.

• Pan T
    Pan TDrifter
    11

soky: Ten digitální signál není dopis který pošle přehrávač televizi, která si ho u kávy přečte, ale elektrický impuls putující po kabelu. Takže zvlášť pokud máš víc přístrojů, a za stolkem kabelové klubka hadů, které můžou rušit, má lepší provedení a stínění smysl. Pro kluky co mají doma jen monitor a jednu krabičku, stačí co jim kdo dá. Když nemají s čím porovnat, budou chytří a happy.

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    11

Sice jsem tu nic nečet, ale jedničky a nuly snad cestují pořád stejně, ne? Lepší HDMI a horší HDMI neexistuje, pouze asi v materiálu a provedení. Data proudí pořád stejně je to DIGITÁLNÍ přenos..

• FreeGoro
    FreeGoroM1TV ytube
  • Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

FreeGoro: A tohle není HDMI kabel od Sony ? link Mitsu: Odpověď pro tebe.

• Predator
    Predator

Děkuji Vám všem za veškeré poznatky a informace týkající se HDMI kabelů.

• DaveHaja
    DaveHajaDaveHaja

Tvuj předposlední příspěvek naznačuje jedno.Nic o to nevíš.

Citace z webu profigold.cz"Chcete zvýšit kvalitu zvuku i obrazu, ale máte také zájem o snadnou

instalaci kabelů. Všechny konektory Profigold vám nabízejí to nejlepší

z obojího tím, že používají flexibilní integrované uvolnění napětí

s označením směru signálu.Pro zajištění vysoce kvalitního spojení vždy instalujte propojovací

kabel směrem od zdroje k obrazovce nebo zesilovači. Správné připojení,

které zajistí, že hlavní signály budou plynout ze zdroje do obrazovky,

je důležité, a to i pro digitální a obousměrné signály, jako je HDMI."

Nezapomeň.Podle šipky Goro,podle šipky.

• FreeGoro
    FreeGoroM1TV ytube
    1

Davehaja....tady nejde o marketing ani o tvou debilni poznámku na moji adresu .Mam prakticke zkusenosti a to s vicero kabelazi......tady neteoretizuji s kusu papiru

SONY hdmi ? Ty umi prevadet fulld obraz jen pomoci kablu na 4 k :....tady dukaz link

• DaveHaja
    DaveHajaDaveHaja
    11

Teda Goro,tebe ten marketing solidně semlel.Viš jistě že ten super kus drátu dokážeš sám a správně zapojit?

• FreeGoro
    FreeGoroM1TV ytube

Ze je kabel jen metrovy neznama ze bude prenos obrazu stejne dobry jako u kablu za 1000kc ...třeba.Sice delka ma vliv nejaky minimalni ale to nesmaze ten velky rozdil v kvalite kablu.Rozdil mezi drazsim kablem hlavne ten,ze tam je opravdu kvalitni materiál toho kablu Hrubsi,nekorodujici a proste takovy který funguje ...plus skvele odstineni po cele delce kablu a taky odstinene a neoxidujici konektory.Plus urcite sirsi barevne spektrum,prenos vice dat a co ja vim ještě.Proste koupim profigold oxypure a basta

• Pan T
    Pan TDrifter
    3

Ani ho nemusíš kupovat, ustřihni si kousek drátu někde z plotu.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    22

Drake: ano jeden rozdiel tam je - v cene.

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Vím že dnes je standart zlatý high speed HDMI kabel. Ptám se zda je nějaký rozdíl mezi kabelem za 200kč nebo za 2000kč ? Asi ano ale jaký ?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

To si investoval mudro. link

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    32

Ako uz bolo povedane, aj najlacnejsi kabel odvedie rovnaku pracu ako kabel za 200 ecok. Pokial mate cisty obraz bez kosticiek alebo vypadkov dostavate dokonaly obraz. Uz na to bolo robenych nespocet testov a vzdy sa najdu hlupaci co vyhadzuju prachy. No nic, stale sa najdu aj ludia co si myslia ze Zem je plocha doska.

• Seth123
    Seth123

na 1-2 metry něco mezi 100-200 kč, na delší vzdálenosti nemám zkušenosti. I ten nejlevnější kabel ti dá službu, obraz bude, budeš s ním dost pravděpodobně spokojený.

Jenom malé přirovnání - dokud posloucháš zvuk z televize a nemáš možnost přímého porovnání s nějakým 2.0 repro, ten zvuk ti příjde taky "dobrý"(běžným lidem, audiofil je jiný případ)

• Munky
    Munky

Já tomu nerozumim, takže v jaký cenový relaci a kvalitě je HDMI kabel přibalenej k ps4?

• Seth123
    Seth123
    3

dobrej kec jak se každý ohání, je to digitální signál, jenom jedničky a nuly :D. Na jeden možná ještě 2 metry je to jedno ale na delší vzdálenosti už ne, je to stejnosměrné napětí, takže pokles napětí tam je, stav 1 a 0 jsou pouze a jenom hodnoty napětí, existuje ještě třetí stav zakázaný stav, digitální signál není krásný rovný jak se všude prezentuje, bohužel. Středový průběh link . Takže nekvalita kontaktu(levnější materiál = vyšší odpor), délka kabelu, nekvalitní stínění, může ovlivnit výsledný obraz.

• Pan T
    Pan TDrifter
    11

DaveHaja: Jako že jsem si koupil nový kabel v novější verzi, a chtěl jsem si vsugerovat aby byl horší než ten starší? To nedává smysl ne? chtít vyhodit peníze. Prostě stejně jako u scartu, cinchů, reprokabelů, je i u hdmi z vlastní zkušenosti v kvalitě vidět/slyšet rozdíl. Ale je mi to fuk, pokud někdo dá desítky tisíc za zobrazovač, receiver atd, a pak škudlí pár kaček na kabeláži, tak prosím. Každého věc.

• DaveHaja
    DaveHajaDaveHaja
    2

To Pan T

Myslím že jsi rozdíl chtěl vidět...Hádat se nebudu a tvůj názor ti taky neberu,ač si myslím něco jiného.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.