Chtěl bych se informovat, jak to vůbec s hrou vypadá, jestli vůbec bude na PS3 nebo ji tedy nakonec zrušili. Přijde mi to zkrátka zvláštní, když hra vyšla již, snad před 6 měsíci na X360. Kdyby měl někdo náhodou nějaké zprávy, byl bych rád.[s14] Kachlo, ty by jsi třeba něco mohl vědět?
Ví se už jestli to bude i na ps3, nebo už si xbox musí zajišťovat i takový exkluzivity aby něco prodal? [s6] Vim že o nic nejde,je to stará hra, ale i tak bych si to rád zahrál a proto nechápu proč to nevyšlo na obě konzole zároveň.
Grand Theft Auto: San Andreas (9)
Na San Andreas nepotřebuješ žádný plusko. Na co? Pokud nemyslíš GTA V, tam na online hraní plusko samozřejmě mít musíš.
Nevi nekdo jestli na tuhle hru potrebuju na ps4 ps+ ?
Něco mi říká že se toho ani nedočkáme [s8]
Chtěl bych se informovat, jak to vůbec s hrou vypadá, jestli vůbec bude na PS3 nebo ji tedy nakonec zrušili. Přijde mi to zkrátka zvláštní, když hra vyšla již, snad před 6 měsíci na X360. Kdyby měl někdo náhodou nějaké zprávy, byl bych rád.[s14] Kachlo, ty by jsi třeba něco mohl vědět?
Munky zatím se nic neví, ale vyjít by to mělo dřív nebo později.
Ví se už jestli to bude i na ps3, nebo už si xbox musí zajišťovat i takový exkluzivity aby něco prodal? [s6] Vim že o nic nejde,je to stará hra, ale i tak bych si to rád zahrál a proto nechápu proč to nevyšlo na obě konzole zároveň.
tupaccz to by bylo jen a jen dobře. A koupil bych to raději na Vitu, než na PS3.
Další video z X360 verze link
začínám mít takové tušení že hra se objeví i na PS vita, říká mi to můj vnitřní hlas:-)
Jedno z prvních videí na GTA: San Andreas link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.