Akční TPS

Ghost Recon Future Soldier - GRFC odemikání věcí (10)

• Fitt
    Fitt

Zdar chlapáci,hraje někdo ještě mulťas či guerilu?Nebo nevíte o nějakém CZ-SK klanu?

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Jo už to dostávám do ruky chce to jen trénovat[s14] jedu to postupně začal jsem za enginera a zatím ten Lv. stoupá docela rychle bavím se, ale z těch statistik jsem absolutně zklamán neuvěřitelně to odflákli.Jeden nějaký levelový stromeček postupu kde vidíž kdy se ti co odemkne a to je vše[s8] Jak mám třeba zjistit,kdy se mi odemkne lepší optika na zbraň u zbraní je napsaný alespoň level kterého musím dosáhnout, ale u optiky a dalších dílu zbraní je kladka a napis že musím získat nějaké body či co nechápu.

• sladpa
    sladpa
    1

No asi takhle. Ono postupem času ty zbraně nebudou o nic lepší.

Třeba takový ACR 6.8 je základní zbraní a stejně sním všichni hrají i na 50lvl.Já třeba do nedávna hrál jen s ACR a nebyl prakticky vůbec vylepšený a celkem to šlo.

Ale pokud chceš opravdu zbraň ,která vůbec nekope hraj za Snipera a vem si MP7 stejný případ jako v MW3 totální OP zbraň ,kterou když dostaneš do ruky tak se budeš divit jak ti to de.

• JohnDoe82CzKONDAR

jo a pokud někdo hrajete MP a máte fleka rád bych se přidal mám za sebou 2 hry a jsem mletý jak žito no jo no to je daň nováčku a základních zbraní které kopou jak muly [s6][s6]

• JohnDoe82CzKONDAR

Ta guerilla je v klidu jen to časové omezení je docela kruté. Hraju s kamarádem který sice tu hru hrál poprvé, ale i tak se do toho rychle dostal na začátku vždy rozházím senzory ale stejně mi pokažde 1 nebo 2 nepřátelé zbydou litame po mapě hledáme kde jsou zašití a zatím vyprší čas[s8]kdybych aspoň měl to magnetické modré vidění mám od začátku noční vidění zelené a jelikož hraju mapu ve dne je mi uplně na hovno[s6] je to na každé mapě stejné nebo na každé dostanu něco jiného?Hraju zatím jen jednu a myslím že tu nejméně přehlednou same baráčky křaky stromy a to jsem teprve v 7 vlně z 50 a už se nervuji[s6][s6]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Ve splitu muzes hrat jenom guerillu. Taky me to sere ze nejde i kampan

• JohnDoe82CzKONDAR

Aha tak to je v prdeli i tak dík[s13]

• lidr13
    lidr13

kampaň nemá splitscreen... je tam jen nějakej mod co ho má

• JohnDoe82CzKONDAR

Zdar ve spolek můžete mi někdo poradit kdo hral RECONA jak mám zapnout příběhovou kampaň ve split screenu.V menu to nemůžu najít a když zapnu kampaň tak jsem tam pořád sám mačkám na druhem ovladači start select a nic se neděje.

• Johny353
    Johny353HIMYM

Cs, hraju multáč a po pár levlech se mi ukážou 2 věci k odemčení, ale můžu si vybrat jen jednu, dá se pak nějak odemknout ta druhá věc, nebo tu už nikdy do ruky nedostanu?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.