Volné forum

game.co.uk (11)

• FatyCZ
    FatyCZ

Ale patřilo teda :D aspoň mám novější info díky :) tak i tak je to to samé jako v ČR s jrc. Ceny na netu jiné než v obchodech atd...

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Zavvi/hut su suverenne najlacnejsie, dalsim obrovskym plusom je posta zadarmo. Hacik je v tom, ze niekedy posielaju z Guernsey a teda je teoreticky mozne ze ti to chytia colnici. :D

• Yaromil
    Yaromil

Mě naposledy game.co.uk zklamal a víc už nemají mojí důvěru. Místo nové hry mi přišla bazarovka.

Nejvíce nakupuji na zavvi.com, thehut.com (stejný majitel) a shopto.net. Desítky objednávek a žádný problém.

Slevy se vyplatí sledovat na hotukdeals.com

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

FatyCZ_ to máš poněkud staré informace, JRC pod GAME už 2 roky nepatří [s1]

• FatyCZ
    FatyCZ

Montana podle informacích které mám tak jrc patří pod GAME GROUP PLC což je GAME v UK. Ten styl obchodů game je stejný jako v jrc a bazarovkam v cr taky říkají preowned. Já nakupuju tady link ale nevím jestli posílají do ČR protože bydlim v uk a chodím osobně.

• jarda90
    jarda90JK90

Pouze pozitivní zkušenosti. Teď koukám do profilu a objednával jsem 15x, jedinkrát nedošlo k problému. Doba doručení je různá, někdy do týdne, jindy mi hra přišla až po třech týdnech. S balíčkem občas přišel i bonus v podobě voucheru na ps+ na měsíc zdarma. Mají tam i klasický systém sbírání bodů, které lze potom využít ke slevě (bioshock infinite jsem měl takto zadarmo). Určitě doporučuji.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

No mam csob banku. A kod zadavam pri kazde platbe na internetu treba pres payU tam vyskoci okno do ktereho kod napisu. Tak jestli to funguje i zde.

A to zavvi je z anglie ? Taky kvalitni eshop ?

Edit: je to overovaci kod ktery prijde sms

• Seth123
    Seth123

sisa jestli mas na mysli potvrzeni od ceske sporitelny, sms dojde uplne normalne po zadani udaju karty. Objednavka dojde do +-14 dni

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

kupoval jsem tam ted Just Dance 2015 ve sleve za 20£ pro dceru a mam kamosku v Anglii takze ta mito preposle zadarmo.jinak bych rekl ze to je jako cesky JRC.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Uplne standardny eshop, jedine postu maju trochu drahsiu ako konkurencia. Na GAME uz casto nenakupujem, teda okrem obcasnej exkluzivnej limitky alebo steelbooku, cenovo je vyhodnejsie zavvi a bonusy ma vacsinou lepsie amazon.

Normalne zadas data kreditky, oni si zarezervuju prachy a hru ti poslu. Ten kod mas len pre IB nie? Pri platbach priamo ho od teba nepyta.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Ahoj chtěl bych se zeptat jaký máte zkušenosti s tímto obchodem. Mají tam pěkné ceny, tak bych rád něco objednal. Koukal sem že si tam musím přidat kreditku pri nakupování se to pak automaticky ztrhne ? Co když mi chodí sms kod pro potvrzení platby.

Díky za nazory a rady

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.