Problémy, připomínky a rady

"fucking camper" (73)

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Tak jsem koukal na youtube na nové mapy pro MW3 a móóc se těším na ten park. To se vyřádím.[s6]

• Mara988CZ
    Mara988CZ

Ehiq:cheater,tak tohle oslovní už ani neřeším[s6]

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Ehiq: Tak jsem na tom stejně, mně taky píší, že jsem cheater, ale já hraju CODa jedničku a hraju s PPSH. uznávám, že skóre 50:3 je divné, ale když to hraje samá lama, tak se nesměj divit... [s6]

• Ehiq
    Ehiq

já se snipou v mw2 běhám a místo campere mi říkají zas že jsem cheater... člověk si nevybere :))

• Gunfire
    Gunfire

[s6][s6][s6][s6]

• stahujutorrenty
    stahujutorrenty

bych se mohl vykaslat na tym, ja hraju za snipera vylozene abych zneprijemnil hrani ostatnim, takze kaslu i K/D a headshoty, proste co nejvic zasahu do tech pobihajcich kurat v hledacku

• Mara988CZ
    Mara988CZ

už jsem si v BF3 zvykl,že mě posílaj hráči do patřičných míst většinou jen napíšou fuck camper už jse mě to stalo 12krát,počítám si to[s6] a vubec na to neodpovídám,ale dneska se mě to stalo zas,ale takovou zprávu jsem ještě nezažil v každé druhé slovo bylo pěkně peprné,ještě jsem nebyl označen tolika sprostými slovy[s6] a konec zprávy bylo že jsi mám strčit svejch 5000 sniper killu do ženského přirození[s6]

• messie
    messieNeutrální

když si vzpomenu jak se hrálo za snipera v Bad Company 2, tak musím říct že právě takhle to má vypadat....... být co nejdál se spotem a mortarem a být maskován třásněmi. to co udělali se sniperem v bf3 je podle mě k ničemu a hoodně velká škoda promarněnýho potencionálu snipera.

• destrucTORR
    destrucTORR

To, že sniper leží i v reáluje pravda, ale tohle je hra, ne reál a hra se má co? Hrát. Neřikam, že je nutný běhat pořád, taky to pořád nejde a neni to někdy ani rozumný, zvlášť u beden při obraně, pořád je lepší se snažit být někde, kde to je užitečný a kde jsem schopný reagovat, pokud bednu někdo nastartuje, u vlajek pak obcházet zabraný, když mě nebaví chodit, tak zabrat jednu, ale zabrat tak, ať mohu něco dělat, i když mi přijde někdo odjinud, než kam vidim hledáčkem. Neni to o běhání, ale o tom být k něčemu a k něčemu jsem, pokud se pohybuju tam, kde mě je potřeba.

A pokud si někdo nevšiml, tak sniper má u sebe anténu na objevování a senzor(nic moc), který se značně hodí kde? Ano, tam kde se bojuje, ne na kopci někde na obzoru. Když už chci sniperovat pořád, tak si alespoň vybíram místa, kde se na mě můžou ostatní spawnovat a odkut to mam kousek k vlajce/bedně, ne 0,5km vzdálený houští apod. A pokud je třeba, tak běžim vlajku/bednu zabrat.

Neodsuzuju, když si někdo dá občas mapku, kde si zalehne a dá si pár dlouhých headshotů, pro mě za mě, když další hru zas začne hrát normálně. Pokud tak hraju pořád, jsem "f... c...", s tim neudělám, ať to okecávám sebevíc. Skill to neni, týmu to nepomáhá a zábava to být taky nemůže, to je jak mít 500-ti set koňový auto a nikdy s nim nejet víc jak 50km/h.

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Libi se mi ze kazdej ma SNIPERa za campera. Ono je to tak pro nektere hrace jednodussi, lezet a cekat kdo si vleze do zamovace pro smrt. Camperstvi mi prijde neuveritelne pomalej postup hrou. Vzdyt i s tou sniperkou se da behat! Opravdu neni tak tezka! Sam jsem ji nekolikrat pouzil v ohledu na situaci, ale v pohybu! Vsechno jde kdyz se chce! Ale uz to tu nekdo psal - kazdej mame svuj zpusob a pristup ke hre.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Popravde snipera jako class využívám ojediněle a sniperku jsem pouzil jen kvuli ukolum v b2k, chapu,ale že někoho baví celou hru lezet a kempit,já jsem presnej opak,kdyz jsem delal y úkoly ,tak.mě to nebavilo, chodil jsem bez optiky,

rovnou doprostred boje,fakt jde jen o to, co komu vyhovuje,samozrejme,ze kdyz zapnu mcom,ci zabiram vlajku,tak si lehnu na to nejlepsi místo a kempim,to mi ale nevafi,asi to ke tim, že zrovna pomaham týmu,nejlepší mix by stejne byl tak 2 kempaci, 3 podpory, 4 zenisti a 3 medici:)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Já bych to osobně viděl tak že většině lidí ty kempři vadí proto že nepomáhaj týmu a hrajou sami na sebe i když je jejich tým v nesnázích tak oni pořád někde leží místo aby šli pomoct, já si taky vjimečně zastřílím ze sniperkou ale když vidím že je můj tým v nesnázích tak se zvednu a jdu pomoct.

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

xDante1986 běhat po mapě umí každej kempa je frajer dobry asi se vrat k mario games

• max cavalera
    max cavalera

sniper camper? a jste idioti? asi si vezmu sniperku budu behat po mape a asi cekat zazrak ci co? sniper neni camper v zadne hre! to by o vas nerekla ani kacena na 8 bitech :-D

edite: za snipera jsem skoro nikdy nehral. nikdy jsem o protivnicich co hrali za snipera (ikdyz me srali) nerekl ze je camper! to muze rict jen zoufalec!

• bf333
    bf333Ravens

Ja bych nedaval verejne k/d a nechal to jak v BFBC2,verim ze by se kempovalo o neco mene... jinak osobne mam radeji "kempujici"snipery nez magory s brokarnou,kteri se jeste cpou do techniky... EDIT: a jinak je chapu,je to fakt dobry pocit davat 700m headshoty,ale ja za to hraju minimalne...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Bodů za to máš dost, máš body za obranu M-COMU při pokládání, i zneškodnění, máš dokonce body, ribbony i medaile za to, že ty sám aktivuješ nebo ochráníš M-COM, ale hráče to evidentně nezajímá.

• Alias
    Alias

V tomhle by mozna trochu pomohlo kdyby Dice pridali body za obranu, utok, nebo zniceni Mcomu atd. proste kdyz splnis nektery z hlavnich ukolu tak treba 2000 bodu. To by byla dostatecna motivace na zvednuti zadku z toho kere. :) Ale to nemuzem ocekavat, kdyz jim trva 3 mesice jednoducha oprava HS :D :/

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Mě osobně vadí ty hráči kteří támdle někde kempujou (ať už to je sniper nebo třeba assault) a naprosto nepomáhaj ve hře, třeba při rushi když se snažíš zapnout nějakou bednu ale nejde to protože útočí 4 lidi z 12 ostatní někde kempjej a nejdou pomoct protože by je někdo zabil a pokazilo by jim to K/D, jako sory ale takovýchdle hráčů si naprosto nevážím. V BFBC2 sem to dělal tak že když v mým týmu byli kempři kteří nepomáhali tak sem k nim přišel a jednoduše je zastřelil.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Fňukny link :D Uvědomte si laskavě, že všichni nebudou hrát s tím, co vyhovuje vám! Jednak má každej jiný preference, tak i jinej styl hraní. Pro vojáka bude sniper kemper, pro snipera bude voják běhna. Smiřte se s tím, nebo nehrajte. Mě to nechává naprosto chladným, protože nejsem tak úzkoprsej aby mě vadilo to, že mě z dálky sejme nějakej sniper. No co, tak se otřepu a jedu dál, nebo si doběhnu pro jeho známky. Naopak by lidi měli bejt vděční, protože už tak je sniper dost znevýhodněnej. M98B, kterej by vám v reálu udělal díru do břicha o velikosti tenisáku vás nedá ani na jednu ránu (ve většině případů, když se netrefíte do něčí šišky).

edit:* s tím rushem souhlasím, ale to je taky tým od týmu. Sniper je v Rushi hodně užitečnej, když brání bedny například, ale nemůže bejt sniper každej v týmu, nebo že kašle na bednu a odstřeluje jen protivníky. Nicméně hra nemůže za debilitu hráčů.

• dez1nd
    dez1nd

nebo nemaji možnost mít 2 hlavní zbraně jako tomu je u COD serie

• Martas12
    Martas12Martas1283

Budme radi, že snipeři nejsou neviditelní jak v KZ3..

• Danielsan7878
    Danielsan7878

chapu,ze vas serou kempri,me taky,kdyz me sejmou,ale nabidka tyhle valecny hry tohle "povolani" nabizi,tak je potreba to respektovat a nebo hrat jinou hru.i kdyz prislo by mi dost divny,kdyby v simulaci valky chybel sniper

• Mara988CZ
    Mara988CZ

squereenix:to je taky možnost[s6][s6]

hnusný,ale zasmál jsem se [s6]

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Tak tohle bylo hnusný :-)

• Mara988CZ
    Mara988CZ

squereenix:jasný chápu jako,prostě všici nemuže mít rádi to samé [s1],ale víš co většina prostě tu píše,jak campery nesnáší a nebo že snipeři jsou zas.raní kempeři beru to a chápu že je většina nemá ráda,ale nikdo mě ještě neobjasnil co má jinýho sniper dělat než kempit[s6]

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

kempa je lama co není schopná jít do akce tak se sková a čeka at je to sniper nebo jinej suchar

• bf333
    bf333Ravens

Martas12: pokud je to fakt dobry sniper,tak se na neho nozem nedostanes a na kazde mape takove mista jsou...

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

každý má na to jiný názor, můj názor je takový, že každý kdo se válí na zemi je buzna, hold nemá koule na to aby vstal a bojoval jako chlap, radši se valí na zemi jak náká holka a takových potkávám denně mraky... [s4]

a ted se nebavím jen o sniperech, ale o všech co se válí po zemi....

• Martas12
    Martas12Martas1283

Mě "snipeři" ve hře nevadí. Když mě sniper zabije, pokouším se zjistit odkud střílel, v BF3 je dobré že mi ukáže jeho "pozici" a pak si jdu pro něj z nožem v ruce. O to mám větší radost, když ho dostanu :-)

Jinak já za snipera nehraji, neboť mě nebaví čekat na místě až někdo se dostane k dostřelu a to důležité je potřeba se trefit a to mi nejde :-)

• Mara988CZ
    Mara988CZ

squereenix:jasný tvuj názor neberu[s1] ale od čeho je sniper?aby běhal po mapě jak nadrženej králík nebo co má dělat?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.