Závodní

Forza Motorsport 4 - Forza MotorSport 4 (100)

• marveral
    marveral

Ahoj, dá se vyhledat u hry pro 2 na rozdělené obrazovce a ve Volné jízdě dráha s kuželkama a s barelama? Nebo jsou pouze v kariéře?

• Deshien
    Deshien
    2

Chevy auta jsou na marketplace samozrejmne a nebo primo ve hre kde je giganticka polozka TRH a take neustale reklamy a pripominky v centru zprav (nekdy az otravne) ze jsou nove balicky .. prehlednout je to temer nemozne

• skinner78
    skinner78

tak nové dlc je už stáhnuté a je zajímavé,že permanentka vypršela v dubnu,ale dlc jsem stáhl grátis??!!A to se vyplatí

• Deshien
    Deshien

Myslim ze to je uplne jina liga nez T500 RS

• bf333
    bf333Ravens

Ale ty si nepsal o Elite,treba 500eu ok...porad to neni vic nez prumerny plat v CR... Ale jinak me to je burt,pokud je kvalitni jako TS500,tak proc ne...

• Deshien
    Deshien

2BF333:pokud se neco nezmenilo tak pedaly a radici paky se prodavaji take zvlast a to mas dalsich 250 euro .jeden drzacek,jeden par kabelu + jeste sada na urdzbu a hned tam mas dalsich 150 [s6][s6]

• bf333
    bf333Ravens

Tak ty si dobry demagog, Fanatec CSR stoji cca 250eu a podle tebe je to vic nez prumerny plat v CR,mozna vic nez tvuj[s16]

• Deshien
    Deshien

2jupik: Fanatec CSR je takova hracka ktera stoji vice nez cesky prumerny plat..

Jinak se docela tesim na toho Transita.Vice podobnejch aut do forzy.. hlavne nejake blaznive concepty jako v GT by to chtelo

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Tak komplet seznam aut odhalenej, Viper bude zvlášť a zdarma:

2012 Hennessey Venom GT

1977 AMC Pacer-X

2011 Ford Transit SuperSportVan

2012 Jeep Wrangler Rubicon

1966 Lotus Cortina

1992 Mitsubishi Galant VR-4

2012 Smart ForTwo

1990 Subary Legacy RS

2012 Chrysler 300 SRT-8

1965 Austin-Healey 3000 MkIII

• jupi
    jupi

deshi,mitsu..vidite dobre hosi?kde je v mojom prispevku pisane o nejakom youtube videu? nepiste nieco mne o com som ani ja nepisal..a tiez tam aj pisem ze tu nic neporovnavam ani nehodnotim..mitsu,s cim hras forzu?ak smiem vediet?

• Deshien
    Deshien

Jupi videl video na YT jak jeho kamos dostava od jednoho chlapka kazani ohledne forzy a ten chlapek to videl na jednom videu na YT o kterem se doslech od jednoho typa kterej to cetl nekde na netu

Jupi zacinas bejt jako malas... dokud nedohrajes kampan F4 nechod nam na oci pls

• jupi
    jupi

ja sa nechcem hadat ktore je lepsie..kazdemu co chuti..ale jednu vec iba..jeden hrac odtialto,nebudem menovat som pred par dnami cital ze on ma obidve hry,na gt ma volant ale na forzu nie..cize forzu hra na pade..ale tolko reci aky ma ff vyborny forza a ze je tam velmi dobra fyzyka..ale aj na jednej stranke sa jazdi forza aj gt..tiez tam jeden chalanisko pisal ze aka je tam dobra fyzika,ff lepsi ako na gt..a ked sa ho chalan opytal ze aky ma volant kedze to tak pise,a on ze nemam volant hram na pade,ale pocul som od chalanov na nejakom fore..este raz,neporovnavam teraz hry ani nic,len fakt trefne reci poniektorych ktori iba poculi,ale hraju na padoch.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Krom Porsche rozšíření se Forza začátkem května dočká i Top Gear DLC balíčku, jehož obsah zatím nebyl oznámenej, ale jistý je, že se v něm objeví SRT Viper 2013 a Hennessey Venom GT, narvanej Lotus Exige s ohromným výkonem. Odhalení přijde brzy.

• bf333
    bf333Ravens

Zaver at si udela kazdy sam? Na to neni potreba tvych videi a zmazanych fotek,aby kazdy videl,ze GT5 je NEJ a F pekna arkadicka s nalepkama pro deti jako ty... :)

• Deshien
    Deshien

Jupi ji ma doma a poradne ji vytaci takze ten zvuk poradne zna.... ps odkaz na YT davat nemusis nepodivam se [s16]

• jupi
    jupi

ta mazda 787 tak jak v gt aj vo foerze je krasna,ale tentokrat sa zvukom absolutne netrafili..skoro formulovy zvuk.

• Munky
    Munky

Tak bez toho Pola bych se obešel ale jak píše Maverick tak ta Audi S1 to je letadlo [s14] joo hold se v týhle legendě asi neprojedem [s8]

• jupi
    jupi

pekne auta chlapi,ja osobne by som prial to polo gti..no neviem ci nam ho kazo da tiez do gt kedze nam uz dal nedavno golfa a sciroco.

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

copak toho Bentleyho, ale ta S1 Audi? .. taky se mi líbí, že jsou tam ty obyč evropský!! auta... Bude pěkný porovnávat tu Mazdu 787čku.. v GT je opravdu neskutečně vymazlená.

• Munky
    Munky

Noo..jako majitel a fanoušek Gran turisma se musim přiznat že vám ty DLC auta docela závidim [s8] některý jsou fakt luxusní..co bych dal za to importovat toho Bentleyho do GT5 [s14]

• Deshien
    Deshien

ja si dam na auto tohle link [s6]

Apsidal tohle link

no a plejkari tohle link

• Danielsan7878
    Danielsan7878

deshien: ok souhlas,ve hre to asi slouzi k odliseni,ale nic to nemeni na mym nazoru,co si o takovym "tuningu" myslim.......nedokazu si predstavit,ze bych si polepil auto samolepkama

• jupi
    jupi

ja som nenapisal ze si debil,len si tam napisal ze kridlo nema ziadnu funkciu,len nato som reagoval.

• Deshien
    Deshien

Jupiku neboj se nejsem takovej debil.... bavime se o realnem tuningu a ten se dela na auta ktera to kridlo skutecne v 99% procentech nepotrebujou ..

• jupi
    jupi

takze ta nalepka ma stejnou funkci ako kridlo na kufru,tedy zadnou..no kridlo ma vyznamnu funkciu v racingu..ide o pritlak auta..takze ked vo forze das kridlo na auto tak vlastne na okrasu...paraada..nekamenujte ma,ale aspon tak som to z tej vety pochopil.alebo asi deshien este nevie ze kridla sa nedavaju na okrasu auta.alebo to deshien zle napisal.

• Deshien
    Deshien

Daniel je to forma tuningu ktera slouzi k odliseni a podpore individualismu.ma stejnou funkci jako kridlo na kufru,tedy zadnou.narozdil od Kridla ale jeste ve spouste pripadu splnuje i umelecky dojem.. Ve forze jsou nektere potisky opravdu uzasne link .. To nejsou nalepky jako v need for speed.. kazdej je delanej rucne z malejch cverecku a jsou za tim hodiny a dny prace.. Proto je take aukcni sin u Forzy jedna z nejlepsich veci na Forze

• Danielsan7878
    Danielsan7878

Mitsu: Danielsan7878: A jakou barvu si nejčastěji vybíráš v GT? Modrou, zelenou nebo černou?

to nemela byt narazka na Forzu ani nejaky srovnavani s GT ,ale jen holy konstatovani,ze samolepky povazuju za Tesco nebo jsetli chces vesnickej tuning,respektive nepovazuju za formu tuningu

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Ahoj.X-Box nemám ale včera jsem si zapařil u kamaráda novou Forzu ( jen Démo) a hra vypadá a i hraje se opravdu parádně a musím říct že mě to donutilo popřemýšlet zda nekoupím kvůli téhle hře X-ko. Ale chci se zeptat. Všimnul jsem si, že před startem ,když se odpočítává tak na ,,1sec" zčerná obrazovka a rozsvítí se přímo do startu. To je normální ???. Nikdy jsem nic podobného na startu v závodní hře neviděl a při důležitém startu je to docela rušivé. Nedělá to jen démo ?.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Jo jo tak ta tam není :-D ale tuším že jsem ji měl v GT5(určitě jsem ji tam měl) ono se mi tak všechno nějak míchá:-D jak to furt strídám . Minule jsem se divil že jsem ve Forze nemohl najít High speed ring:-D jo a lidi pokud někdo hrajete MP tak dejte vědět muj nick je TiRu1001:-D

• Deshien
    Deshien

Prodavat xboxy bez hardisku nebo jenom s 4 gig je nejvetsi fail MS vetsi fail je uz pak jenom hrat hry bez instalace .. to bych fakt dneska uz nedal,mit o polovinu mensi rychlost nahravani a desetkrat vetsi tocky v mechanice

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.