Závodní

Formula One Championship Edition (35)

• Ezio Auditore
    Ezio Auditore

Zdravim..hraje tuto pecku jeste nekdo?mohli by jsme zajezdit :-)

• jack210
    jack210PS5

Kdo obcas jzdi F1 at si me klidne prida .jezdim jeste s Hulkinson_czech ...kdyz nas bude vic dame

• duxik
    duxikClint

sakra,tak jak me to kdysi bavilo hledat nastaveni auta tak uz me to ted nebavi,je tam toho zbytecne moc a hledat optimum je na dlouho,zase se na krabicku bude prasit.....

• Anze11-cze
    Anze11-cze

Single race sem nikdy nejezdil ale u sampionatu jsem si nastavil LAP - 20% pravidla on,veskerou asistenci off, fuel/tyres - scaled .. Nastaveni vozu se dela pri practice ( treninku ). Najit optimalni nastaveni neni problem oproti starym EA formulim .. vsak si to zkus a uvidis . Nasleduje kvalifikace - po zkonceni kval. vyzkoci tabulka se strategii pro zavod a mas tam Pit Stop napr 6/12 .. znamena to ze do boxu musis zajet v polovine zavodu . Pokud do nich potrebujes zajet driv musis to ohlasit mechanikum (SELECT) .. je to jednoduchy . Kdyz sme u tech trati me jde super Bahrain , Monza , Silverstone , Brazilie .. Monako jsem se nikdy nenaucil .Trenoval jsem to snad i nekolik hodin,odjel sem vsechny treninky,kvalifikaci tak kolem cca 10 mista (obtiznost Hard) prisel zavod a hodne rychle zkoncil [s1]

Jinak Druppi dik za vymenu Saints Row bavi [s6]

• Druppi
    Druppi

Ty kontrolky taky nechapu, odpoledne zajezdime??Skoda, ze nejdou HS

• roly30
    roly30

Druppi: ja nwm proste dmavam pitstop on a vždy když mi svítí že mi benzín vydrží 1 kolo tka tam zajedu :) a vše si musim sám vyměnit :)

• Druppi
    Druppi

Pockej, ale ja chci treba i vymenit gumy a tak.Proc nemuzu do boxu zajed, kdy chcu?

Jo a kde si v lobyb pred zaviodem nastavim vuz??Pneumatiky a tak?Protoze v Bahrainu me to pekne vynaselo a furt klouzalo.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

to není jak v singlu,že se musíš do boxu ohlásit?

• roly30
    roly30

Druppi do boxu jed kdyz ti sviti benzin na 1 :) tam dole v levo

• Druppi
    Druppi

jj neslo mi to, taky "znam" zatim jen 2 trate- Bahrain a Malajsii. Hele ja sem ten druhej zavod jezdil do boxu, ale nic sem si nemohl vymenit, takze ztrata casu.

• roly30
    roly30

tak ted jsem jezdil s druppim :D ale moc mu to nešlo

• duxik
    duxikClint

prave australie je u me na poslednim miste,tak trenujte a nekdy zajezdime :)

• roly30
    roly30

já mám rád Austrálii nwm jak se jmenuje ale ta trat mi sedí je taková dost rychlá :) i když Suzuka tam se na té rovince před cílem jede fakt dost rychle :) ale Austrálie je fakt povedená

• duxik
    duxikClint

Monaco? dobra trat

Ma oblibena :)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

Monaco sem se nikdy nenaučil a nejspíš nikdy nenaučím [s6] [s6]

• jack210
    jack210PS5

nj Roly ... Monaco neni pro kazdeho ..kazda chyba se tresta ..ale zas my jezdime bez vsech pomocnych asistenci krome cary a automatiky ...tahle trat chce jen trenink

• roly30
    roly30

Tak bylo to fakt super ten první 5 kolovej závod v Bahrainu ty wole 2 zatáčky před koncem a dostávám se na první místo a v poslední mě jack trochu dojel a měl rychlejší výjezd a na rovince mě jen tka tak předjel o 0.084 sekundy :D Ta suzuka byla dobrá jako dost mi tam ujížděla prdel ale 2 místo taky dobrý a to mi ještě došel asi 500m před cílem benzín tka jsem čekal na respawn :D Jinak Monaco ty wole :D to je síla když jste mě začali všichni předjíždět o kolo tak jsem to vpynul na to jsem neměl :D

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

F1 jsem nehral ani nepamatuju , ale kdyby byl o me zajem muj nick znate :)

• roly30
    roly30

ok vsechny si vas pridam do friendu :)

• jack210
    jack210PS5

ja tedy jezdim s penalty a pitstopem .... kolize jsou vypnute .....dost tezko se da druhemu vyhnout a hned ma zkazeny zavod kdyz do nej stricte ..lepsi jsou duchove pri projizdeni souperu

• roly30
    roly30

no super vsechny si vas pridam dnes mi to prislo nebojte jezdim hezky podle pravidel nejsem prase co boura a zkracuje trat ale ze zacatku asi potrva nez se to naucim

• jack210
    jack210PS5

Taky mam a jezdim obcas s Hulkinson_czech ... online je skvelej nejlepe ale private jinak se to seka kdyz tam ekdo leze behem zavodu ..hedsety nejdou preci jen stara hra .jen text chat v lobby [s14]

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

F1 mam od vydani.Kdo bude chtit zaparit,rad zajezdim s cechama se smysluplnym zavodenim.Uvital bych penalizace a poskozeni.Bohuzel mam volno az pristi tyden.Takze pokud si me bude chtit nekdo pridat do friendu,tak pisnete.Ja si vas pristi tyden pridam.Kazdopadne jde zalozit mistnost pod heslem myslim.Jednou jsem to uz asi zrejme delal,takze locked nebude problem.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

ja se přidam k onlinu taky:-D

• roly30
    roly30

Tak dementní pošta mi ještě nic nedoručila :(

• Druppi
    Druppi

Tak co?Nikdo nic?

• Druppi
    Druppi

Cau, hru mam od vcerejska a musim rict, ze bomba.Akorat to jeste vubec neumim.Nevim jak si mam vuz nastavit a vubec vsechny tyhle propriety.Poradi nekdo?...

Jinak online sampionat cechu a slovaku bych dal.Da se u toho kecat?

Co takhle si dat dneska nejakej zavod??

• roly30
    roly30

:) tak to jo u GT5 me stvalo ze to tam par lidi vzdy zavod kurvilo ale nebudu to umet a nastaveni vozu uz vubec ne :) jako zkousim vzdy jezdit ve stope ale v zatacce si nekdy blbe najedu a ke konci vylitnu aspon v demu

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Jo to jo. Ale jen doufám že zavodit se bude poctivě.Žádný burnouty,crashe ani blbosti na trati - mluvím tu o skutečným plnohodnotným závodění. F1 miluji a parádně si zajezdit s piloty je super ale chce to značnou dávku tréniku a sebeovládání,znalosti tratě i nastavení vozů.Ono jezdit za někým a nesestřelit ho v první zatáčce ,jízda ve vyrovnaném čase na kolo atd. Tak jak nás bude dostatek tak dejte termín a čas tréniku a pojezdíme pár tratí. Těším se. [s14]

• roly30
    roly30

no super :) ja myslim ze i v 5 by to byla prdel :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.