Sportovní

FIFA 14 zklamání (69)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Mě taky drží už přes dva měsíce,úplně v poho...

• Offon
    OffonClose it.
    1

Já to fakt nechápu. Mám PS4 od launche, hraju víceméně denně, dost často BF4, takže občas i chytnu nervy, ale guma drží prostě perfektně.

A nevěřím tomu, že na to mám prostě štěstí.

• pastic
    pastic
    1

Mám 5 kusu DS4 a všechny gumičky jsou v prdeli.Hrajem na tom jen FIFU a to jednou za týden.Prostě to nevychytaly.Mužu doporučit:kupte si pryžove lepidlo oddělejte zbytek te gumy a nechte 24hodin zaschnout.Jedu stím už měsíc a drží se ještě lepe než ty skur... gumy.

• Conan80
    Conan80Conan80

Dam to reklamovat kupoval jsem ten ds4 v playcentrum.cz pres net tak doufam ze to dopadne

Ds3 a ds4 prt vydrzi a kdyz jsem hral z xboxovym tak snim muzete mlatit o zem a nic se mu nestane (vyzkouseno)[s14]

• boszeli
    boszeli
    1

No raději fakt konec diskuze :D hraju 15let na konzolích a nevím jak držet ovladač...

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    1

Nemuzu mit dobry kus kdyz ty gumy jsou vyrobne stejne.Ja mel taky vsechny konzole od sony a zadny problem jsem s gamepadama nemel.Dobrym kusem to asi nebude ze?Nesmite proste na to tolik palcem tlacit.V nicem jinem to opravdu neni.Mozna si to ani neuvedomujete kdyz parite,ale je to tak proste.Nerikam ze semnou musite souhlasit,ale ja vim ze netlacim a palec mam o analog jen opreny lehce.Vysledek...guma je porad stejna jako bych gamepad vybalil z krabice.To je vse,konec debaty o gamepadu na diskuzi o Fife.

• boszeli
    boszeli
    1

Dr.vopruz měl jsem PS1,PS2,PS3 a nikdy jsem problém s DS neměl tak jak je možné že teď u ps4 mi slezla guma,není normální abych za pár měsíců sjel dual..Prostě měl si štěstí na kus:) Ale vůbec mi to nevadí,hodím na reklamaci a dostanu nový voňavý :P

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    1

Tak ja mam prvni ovladac od launche ke konzoli a analogy a jine tlacitka uplne normalni a nic osoupaneho nemam.Verim ze ty gumy podle uzivatelu asi kvalitni nejsou,ale jsem toho nazoru ze to je chovanim kazdeho uzivatele.Pokud bych mel kazdy mesic kupovat novy gamepad tak bych ho nekupoval ale poradne s konzoli prastil o beton.

• MichalMHS
    MichalMHS

Conan80:ty davas kazdej mesic 1400 za ovladac?proc to nereklamujes?

Jinak ta Fifa 14 uz vam jde hrat na friendly online s kamosem? Nedavno jsme to zkouseli a neslo nam to.

• Conan80
    Conan80Conan80

Pridej si me do friendu dame par zapasu ok

MalkinCZE

Hodne me stve ten ds4 mam uz druhej a zase se me rozbil sedreny packy tu gumu tam uz zkoro nemam a tlacitko R2 mam taky rozbity,a stve me jeste ze nejde facbook a youtube a skype,normalne sem uz premyslel ze to prodam a pujdu do xbox one protoze davat kazdej mesic 1400kc za ovladace me uz sere,a to se k tomu chovam hodne dobre

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Na tele nehraju.Tusim ze na obranu zadny cudlik neni.Sipkama si menis ruznou strategii ale to je tak vse.

• Conan80
    Conan80Conan80

Ty máš přímo broadcast nebo tele broadcast?

A chtěl jsem se ješte zeptat co držíš v obraně aby napadaly?A musí tam bejt čudlík kterej zase dáš aby ti vyběhly rychle do utoku atd ne?Hele já nevím nic jsem amater ješte:)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Zkousej a hrej co ti vyhovuje pro oko.Ja mam broadcast.prvni posuvnik 0 a druhy 20.

• Conan80
    Conan80Conan80

Já hraju jedině online je to zážívnější než proti počítači,v obraně hořím jsem nováček tak že jsem ješte nikdy předtím fifu nehrál.

Hodně jsem pařil nhl to umím dobře:)Pořád měním kamery nevím z který to hrát:)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Ja broadcast.Hele ten rozhodci piska nejak divne ofsajdy a fauly.Nejvic odpiska na vasi strane a jak jsem sledoval prestupky na sve strane tak to neni nic co od rizeneho teamu pocitacem.Je tam hodne chyb.Se az divim jak ea na to vylozene sere a nevydava updaty.Jinak celkove dobry a hratelny fotbal.Odehrano cca 450 zapasu.

• Conan80
    Conan80Conan80

Pridal jsem si te,ale ja se ptal s jaky kamery to hrajete:)

• SpawN
    SpawNSony

Jestli chce někdo dostat na prdel ve fife tak SpawNcz886 [s6]

• Conan80
    Conan80Conan80

Ahoj kluci pridejte si me taky rad s vama zaparim

Z jakou kamerou hrajete na onlne?Ktera je asi ta nejoptimalnejsi?

Ja hral z dynamic a dobry ztyhle kamery mam vic casu na rozmysleni,a kdyz si dam tele kameru tak me to pripada ze to je zas moc rychly nemam cas na skill:)

Ale zas sty dynamic nevidim dopredu tak ja nevim:)

• pastic
    pastic

zoldak,už trenuješ[s6]

• zoldak
    zoldakzoldak

tak ono celkově tam je asi jenom 5-6 jazyku oproti cca přes 10 u PS3 verze, navíc v té verzi PS4 je snad jenom anglickej dabing, takže uvidíme do budoucna jak to bude vypadat s FIFA 15

• qbickcze
    qbickcze

S*r na ceskou lokalizaci ....jde o fotbal a komentare se stejnak poslednich par let nijak extra nemenili...takze v zaveru jde o h*vno

• langoslittle
    langoslittle

Zdravím, nechci zakládat nový vlákno a s tímhle to vlastně souvisí. Jsem zklamán z toho že verze pro ps4 nemá českou lokalizaci. Trochu hořkost když včera dorazila ps4 a já si běžel do obchodu pro fifu. Nekoupil jsem a přemýšlím že si ji koupím na ps3. A ps4 hodim do kouta protože mě zatim žádná jiná hra neláká.

Myslíte že fifa 15 bude opět obsahovat českou lokalizaci a komentář? Nebo to s ps3 skončí?

Taky mě celkem překvapuje že jen stěží sem hledal na jiných fórech a všude je jen zmínka že v čj neni... Vim že to neni bůh ví jak kvalitní, ale už jsem si na to tak nějak zvyk a docela mě to štve... jsem sám? [s2][s6]

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Smaz squad a stahni znovu.Me to pomohlo.Taky mi to psalo tenhle problem.

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Treba 3x jo a pak 2x ne ... Hraju onlajn s klubem. V tom bordel menu vim kulovy co to je za mod.

• Grass23
    Grass23

a to ti to pise v kazde hre online ?? (FUT,kluby,sezona) nebo jen v nektere

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Zdar, v onlajnu mi to furt pise naky kraviny "we have detected your squad file does not match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with you will need to delete your online squad file and re-download". Z prekladu vim prd kde je problem. Pripojenim to neni. Poradi nekdo ? Thx

• Kreicaos
    Kreicaos

Zdar. Nabírám do Českého týmu na režim PRO CLUBS. Jsou tam nějaké trofeje za to, tak doufám, že se někdo přidáte a zahrajeme si.

Tým najdete v PRO CLUBS a ve filtru hledání si zadejte Language: Czech Only. Vyběhnou Vám týmy a můj se jmenuje Czech Albion FC.

Nebo si mě přidejte na PSN - Kreicaos a já Vám pozvánku pošlu ;)

[s3][s3][s3]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

potřebuji jen vyhrát jeden zápas v sezoně v profi klubech, abych měl platinu :)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Nekdo na pár zápasů v profi klubech?

• Matesino
    MatesinoPS4

Nepomohl by mi někdo s trofejema ? :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.