RPG

FF X/X2 HD (153)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

region prehodit nejde, musis urobit novy ucet

• VulcanR
    VulcanRTrogári

jj malo, to je divne :D

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ak si kupoval v Cechach, ja by som na tvojom mieste reklamoval, nemozu predavat US verzie bez upozornenia.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Presne tak, to je problem vity a US verzii. :D Alebo to predaj a kup si nasu europsku verziu.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

US verzia, musis ho zadat na US ucte

• VulcanR
    VulcanRTrogári

na boku krabicky to PCS....

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Aky ma hra regionalny kod a na akom store ho zadavas?

• godycz
    godyczkatana-san

ja ty darky davam taky zanmatem. nejvic me irituje blitzball.

• Offon
    OffonClose it.

Já se momentálně prokopávám Blitzballem a sem tam jdu do Omega Ruins si zalevelovat. Do arény mi chybí už jen Sin a Omega Ruins, a pak se konečně vrhnu na pořádný levelování a Dark Aeony

• Offon
    OffonClose it.

Asi jsem to špatně napsal. Máš pravdu, jde se tam vrátit, ale čeká tě Bahamut no. A hádám že nebude zrovna nejlehčí. Já mám za sebou zatím jen Valefora, a ještě s pomocí Zanmata.

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Offspring: Vážně už se k Yunalesce nedá vrátit? Já jsem se tam normál dostal, jen je tam Dark Bahamut nejdřív

• markus148
    markus148

Tak parani dneškem to mám za sebou platinka je s ma stalo mě to velké 168 hodin úsilí nejtesi trofej asi blesky tam jsem ztravil přes 6 hodin námahy nervů a potu krve u ňák pohodicka s klidu a relaxu kdo nemá a snaží se fandím

• Offon
    OffonClose it.

Fakt? Tak to si mě moc nepotěšil. [s6] Ale uvidím no, třeba budu mít štěstí, mezitím si určitě stihnu vyšperkovat tým, aby to šlo rychle.

• stillaliveKONDAR
    stillaliveYola

Offspring_CZ: No to se může klidně stát, že se ti objeví až po více než sto hrách. Já mám odehraných přes sto her už dávno a ještě nic :) Hold chce to trpělivost :)

• Offon
    OffonClose it.

Hmm, tak pak mě napadají jen blesky a Blitzball. Já teď pomalu hraju exibici jen s Al Bhed Psyches, čekám až vyprší smlouva Nimrookovi, což je nejlepší brankář/chytač. S ním pak půjdou tournamenty lehce. Celkem se ale bojím Wakkovi Sigil, ten je myslím jako náhodná cena v tournamentu. Četl jsem, že klidně můžu odehrát 100 her a stále se neobjeví, i když to mi přijde přehnaný

• Offon
    OffonClose it.

No Sun Sigil je o dost těžší, tak hodně štěstí s tím :D

• Offon
    OffonClose it.

Nezapomněl si po její porážce jít dolů po schodech, a pak znovu po schodech, kde najdeš nějakej Sigil nebo Crest? Pokud ne a odešel jsi, už se tam nedá vrátit

• Offon
    OffonClose it.

Tak jsem chtěl jen ze srandy zkusit Dark Valefora s Yojimbem. Dal jsem Grand Summon a zaplatil mu (doslova) všechny prachy, asi 790k, a on to Zanmato fakt dal. Docela jsem čuměl, i když mám sto chutí to vypnout a dát ho později poctivě. Ale asi to nechám, aspoň posbírám všechny Jecht Sphere, jedinej Valefor mi ji blokoval.

• Offon
    OffonClose it.

Hmm, to mě nenapadlo, dík. Ale asi spíš to zkusím si chvíli zahrát, třeba mě to chytne

• Offon
    OffonClose it.

Tak konečně jsem udělal 0:0:0 v Chocobo Race. Kupodivu mi to ani netrvalo nějak extra dlouho. Sedl jsem k tomu asi před půl hodinou, udělal z mýho 0:6.8 rekord 0:5.4, pak 0:1.7 a pak na další dva pokusy už to bylo. Takže teď mi chybí Celestial jen u Wakky, to bude opruz protože mě Blitz extra nebaví, ale tak uvidíme, když někde seženu dobrej tým tak snad to půjde lehce

• Kami
    KamiFF Fan

Ve vita verzi taky doufám, jen mě zaskočilo když jsem viděl že tam mají i datum vydání, žádná taková informace přece nepadla

• Kami
    KamiFF Fan

Zdravím pánové, právě jsem se díval na gameexpres a mají tam předobjednávku na FF Type-0 pro PS3, datum vydání 27.6.2014. Nevíte co je na tom pravdy nebo je to nějaký nesmysl?

• markus148
    markus148

V poho hoši to mi píšete o poslední trofejí mě chybí předposlední musím m s hrát hru zabít You Yevun už jsm to zjistil ale díky za rady

• Kojdysek
    Kojdysek

Trofej se jmenuje The Eternal Calm, je to příběhová trofej, kterou bys měl získat po poražení posledního bosse. Pokud si však dobře vzpomínám, tahle trofej mi vyskočila až po shlédnutí Eternal Calm z hlavní nabídky (asi se občas buguje nebo tak něco) - když zapneš hru, mělo by ti to dát 5 možností - FF X, Eternal Calm, FF X-2, FF X-2 Last Mission, Credits and bonus soundtrack, vyber Eternal Calm a počkej až do konce, trofej by ti měla vyskočit.

• markus148
    markus148

Zdarec parani mám příznivou uz mam skoro všechny trofeje ale chbi mi jedna hidden prophy a za boha nevím co mám udělat abych ji získal je to v seznamu úplně ta předposlední pod trofejí s zabitím nemesise pořadí někdo alspon název trofeje ??

• Offon
    OffonClose it.

Tak nechápu jak někdo dá na 3 pokus Chocobo race, ale chytání motýlů nedá :D ( link )

• blau himmel
    blau himmel

ff x 2 dohrana a prestoze je to mnohem slabsi dil , nakonec ( po mnoha hodinach diky vitezstvi v blitzball lize ) i s krasnym zaverem. Takze diky SE -za moznost jeste jednou si tim projit - nadhera.

• Offon
    OffonClose it.

Tak to by mi asi jeblo. Já to moc nehrál, po pár pokusech mám 0:07:06. Jsem zvědavej jak dlouho to budu ještě honit.

• markus148
    markus148

Sorry ovedrive eoni

• markus148
    markus148

Obejít se nedá ale když trochu potrunujes a ziskas ultymatni zbraně dá se v klidu sundat s tidusovo a wakovo laserové či a ono mává sister nebo anima popřípadě zkoušej štěstí s Yogimbem zamato

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.