Konzolista.cz

Error NP-2072-1?!? (11)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Jožin Zbažin

Vyjádření podpory:

Konzole PS Vita byla banována z důvodu provedení transakcí na PS Storu a jejich následným vyžádáním zpět přes bankovní ústav (tzv. chargeback) V tuhle chvíli byla konzole aktivována a ban odstraněn, ale podobná aktivita v budoucnu může vést k trvalému banu konzole.

Což musel provést předešlý majitel... Ještě že byli tak shovívaví :)

A plyne z toho ponaučení pro nás všechny, nezkoušejme na Sony chargebacky, nemaj to rádi. Kdo by taky měl žejo...

Zdar

Jožin Zbažin

Tak tento případ je tak zvláštní, že si s tím česká podpora ani neví rady. Nějakým způsobem nemůžou najít tento přístroj dle sériového čísla v databázi... Každopádně to poslali dál, někam na centrálu, kde si umějí hrábnout hlouběji do análů a možná se i něčeho dopátrají :) Ještě zvláštnější je, že jsem se včera i dnes při namátkové kontrole stavu připojil asi na půl hodiny... stihl jsem stáhnout i pár her :D

Starky
Starky #NaughtyGod

Sony banuje bud ucet a nebo konzoli, bud da ban docasny a nebo trvalej, pokud je v tomto pripade uvalen ban primo na stroj a je trvalej, tak uz mu to Sony s velkou pravděpodobnosti pripojit nepovoli. Duvodu pro ban je vice, ale trvalej ban na stroj, Sony v drtive vetsine uvaluje za hack konzole. Vim o trvale zablokovanych PS3 a PS4, ale bloklou Vitu jsem jeste nevidel.

GulaginCZ
GulaginCZ #Na...t

Ze by to někdo nahlásil jako kradený? Jinak mě nic nenapadá.

Jožin Zbažin

Napsal jsem včera kolem půlnoci na anglickou i českou podporu, dnes okolo deváté jsem měl reakci od české a ve dvě od anglické. Bohužel jsem si konzoli nechal doma a neofotil jsem si sériové číslo, tak jsem jim mohl odpovědět až teď, když jsem přišel z práce. Uvidíme co mi na to řeknou :)

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2
👎1

Docela mě udivuje, že ti odepsali relativně brzo a ne po 2 týdnech. Mně třeba na e-mail v životě neodepsali.

Jožin Zbažin

Recovery taky nepomohl... nějakým způsobem jsem se dokopal k mailu české podpory (na stránkách snad ten mail ani nemají), už jsem s nimi v kontaktu, tak uvidíme :)

JardaBoss

Ještě můžeš zkusit dostat se do Recovery Modu a když to ani nepomůže, tak jedině kontaktovat podporu

Jožin Zbažin

Ano, s účtem by problém být neměl. Nejde se přihlásit ani přes jiný účet...

JardaBoss

Funguje ti tvůj účet na jiné konzoli?

Jožin Zbažin

Ahoj vespolek,

koupil jsme si Vitu z druhé ruky, když se chci přihlásit do PSN, hodí mi to hlášku "access to playstation network from this system has been banned or temporarily suspended", ani reset do továrního nastavení nepomáhá, nevíte někdo o co by mohlo jít, popřípadě jak z toho ven?

Předem vám děkuji