Konzolista.cz

Elder Scrolls Online (ESO) (59)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Flesik

@xXH3adHunt3rCZXx: Díky moc za radu, vyzkouším hned jak to půjde 👍

Edit: ještě jednou díky, šlo to naštěstí přímo v konzoli, na jejich stránkách mi to píše, že nic nemám koupeno.

Flesik

Zdravím konzolisté😉. Potřeboval bych prosím poradit. Zaplatil jsem si eso na jeden měsíc a strhli mi platbu i další měsíc. Nějak jsem nikde nenašel jak to předplatné zrušit. Neví prosím někdo?

GulaginCZ
GulaginCZ #Na...t
👍2

Chovám se normálně a nespamuji forum, psal jsem o českých klanech ve hře.

Unholyu

chapu ze tva nasranost dnes dosahuje vrcholu ale chovej se normalne ja nekde napsal ze nechci cestinu? a nespamuj dalsi forum

GulaginCZ
GulaginCZ #Na...t

Na co potřebuješ české klany, zrovna ty?

Unholyu

jsou tam ativni ceske klany na xboxu ? ma nekdo zkusenost

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2
👍1

Chvíli tě to zabaví, dostalo to dost úprav od doby, kdy jsem psal tu menší recku nahoře, ale všechny DLC jsou nutný nebo teda platit premium každej měsíc. end-game je prakticky jen PvP, research traitů trvá strašně dlouho, takže potřebuješ někoho, kdo to hraje dlouho, aby ti craftil sety. Samotná hra bez DLC, kamarádu atd. tě zabaví než doděláš Vet16 tak na 1-3, podle toho jak moc budeš hrát.

Unholyu

ahoj mam dotaz ma to cenu zacit hrat na nyni xboxu kdyz poridim tu zakladni hru

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Hraji za Aldmeri.

blacku123

A za kterou Allianci hraješ? Nejvíce čechů je snad na Aldmeri, tak tam asi začnu znova.

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Já občas

blacku123

Hrajete ještě někdo?

Qudrist

pre aktivnych hracov vam davam do pozornosti cz/sk komunitu na facebooku link: link

Chimaira_Dka
Chimaira_Dka #Superhráč

Vi teda nekdo jak zjistim kolik mam nahrano na ps4?

karty-09
👍1

Za me taky spokojenost,taky jedu od vanoc a zatim teda ESO jedu furt a porad bavi jak blazen. Zatim mam jenom jednu postavu ale co neni muze byt. Za me super parba. Jinak jedu ebonheart pact a jenom PvE

blacku123
👍1

Hraju na Daggerfall, tak si mě přidejte, PSN: blacku123.

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

A to co jsem napsal jsou bohuzel fakta.

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

Ja byl tez do nedavna.

Chimaira_Dka
Chimaira_Dka #Superhráč
👍1

Jak poznam kolik mam ve hre nahrano hodin? Jinak ja to hraju od Vanoc a jsem s hrou nadmiru spokojen, takze je to vec nazoru ...

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

O tech dlc jsem psal.

Hanzer336
Hanzer336 #Hanzer336
👍1

No neviem ja hram na Xku ESO a nemozem sa stazovat sice to ma bugy a lagy(Cyrodiil) tak sa neviem od toho odtrhnut uz mam 4 postavy na veteratn 16 a jediny kampan ktoru som nedohral bola Ebonhearth Pact lebo po Aldmeri som nemal na to nervy Hram iba za Daggerfall Covenant, sice som v CZ/SK guilde tak ta je mrtva tak som presiel do anglicky hovoriacich guild a je to radost s nimi hrat. Ak aj chcete hrat PvP odporucil by som prve DLC Imperial City a oblast Arena District kde prebiehaju celodenne bitky medzi DC a EP a PvE DLC Orsinium(Wrothgar) to tretie je tak onicom a nema co moc ponuknut do hry. A zatial sa blizim k 1500 hodinam v hre ale na kamosa z Prahy nemam ten tam ma okolo 4 500 hodin :D

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Diky Konsty. Ja to zkusil, pac mam rad svet Elder Scrolls, ale radeji dam prednost jinym hram. Uvidime v budoucnu

Unholyu

diky aspon vim ze dekuji nechci mam to na pc myslel jsem ze to vic zahraju ale asi tomu ten cas nedam

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2
👍3

Taaaak, hraju od prosince mam nahrano cca 70 dni, jo, fakt jsem to hodne nerdil. :D A rozhodl jsem se vam to tu trochu shrnout.

Questy - Jsou zabavny a dokonce i pribeh kazdy aliance je napoprve zajimavej a dokazete si ho uzit, ale podruhy a dal je to nuda, nuda, nuda a nuda. Takze kdo chce vic postav, tak se pripravte trpet. S prvni postavou jde dat Vet 16 tak za mesic kazdodenniho hrani, s dalsima postavama tak tyden, kdyz u toho clovek sedi furt, tak 15 dni, kdyz kazdej den. Osobne se mi podarilo dat Vet1 s novou postavou za 2 dny a udelal jsem 372 questu - masakr.

Dungeony - Jsou ze zacatku sranda a na veteran obtiznost ma aspon smysl je chodit, ale z dungu vesmes nic nepada a tudiz nema cenu je chodit. Maximalne kvuli skillpointu za quest, ale tim to konci a veterany kvuli monster helmam.

Trialy - Nema smysl chodit, nic nepada, nejsou vyzva a jsou o nicem. Jedina vyzva je trial z Thieves Guild dlc, kde je obtiznost tezce prestrelena a nikdo to na PS4 nemuze udelat.

Sety - Nejlepsi sety se daj jen craftit, vsechny ostatni sety jsou k nicemu. Novacek nema sanci, protoze na sety clovek potrebuje vyzkum a ten trva strasne dlouho, duvod je ten, protoze na PC se platil game time a aby lidi platili, tak ten research trva tak moc dlouho, coz mohli s novyma patchema upravit, kdyz se nemusi platit, je to velky minus tyhle hry a doporucuju vam najit si lidi co to hrajou dlouho, aby vam vycraftili sety, jinak jste v hajzlu.

DLC - Jsou vesmes nutny, ale jediny co najdete jsou skillpointy a materialy na Vet16, ktery jsou potreba, takze 2 DLC jsou potreba, 1 je vesmes celej endgame a 2. materialy na Vet16.

Endgame - Jenom PvP. Bud v DLC nebo Cyrodiil, ale reknu to takhle. Pokud hrajete Cyrodiil hra laguje a nejste schopny nekoho zabit. Mam celej gold gear, 350 champion pointu a stejne tu jsou lidi, ktery sou nesmrtelny a zabijou vas hned. Udajne hra laguje jen Ebonhearthu, takze se mu vyhnete velkym obloukem a nehrajte za nej, jsou tam nejvetsi lamy a Ebonhearth umira. A bohuzel tu hraje nejvic cechu.

Abych to shrnul, tak hra vypada hrozne, laguje, ale prvnich par tydnu je to zabava, pak to ale prokouknete a zjistite, ze tu vlastne neni zadnej endgame content krome PvP, ktery nefunguje a nikdy v nem nebudete dobry a budete litovat. Narval jsem do toho od prosince spoustu penez a jeste vic casu a ted toho lituju, protoze je to o nicem. V cervnu maji prekopat celej lvl system, tak uvidime, treba to pak bude hratelny. Tenhle rok se planuji jeste 3 DLC a 3 velky patche, ale tu hru uz to asi nezachrani bohuzel. Pokud jste fanousci TES universa, tak tech 500 vam nebude lito na zkousku. Dlouhodoby hrani vam nedoporucuju, to radsi kupte FF XIV, Division, Destiny a nebo trochu jiny zanry jako Paragon, Diablo nebo Smite, novym hracum a nefanouskum bych doporucil vyhnout se velkym obloukem, budete zklamany. Jo a pripravte si 359 KC kazdej mesic n na ESO Plus, budete mit pristup do DLC a 10% bonus na vse.

Pokud mate nejakej dotaz nebo si chcete zahrat, tak nick Konsty_ml a dotazy treba tady do zprav. A snad jen diky vsem, co to docetli az sem nebo jim to pomohlo se rozhodnout.

Weinmin

Zdravim, nedavno jsem si TESO na PS4 poridil a rad bych se pridal do nejake CZ/SK guildy. Hraju za Ebonhearth pact . Nord/templar 40.lvl tank

PSN ID: Bob_Bobkovicz

ESO ID: Weinmin

Diky vsem :)

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Konsty: Díky

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

Tak si tu debilni Dominion uzij, horsi questy jsem v zivote nedelal. :D

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Konsty: Ja to budu hrát spíše rekreačně, protože toho času zase tolik nemám. A dal jsem se dohromady s Gaosem a jeho parťákem. Začal jsem v Almeri alianci (nebo tak nějak) a jedu za magického Templáře zaměřeného na DPS, páč máme v patře healera a tanka.

Valhalla
Valhalla #仁王2

Hra je to super no. Ale ukončil jsem to protože to byl strašnej žrout času. Jinak škoda co tu píše Konsty o Ebonu, páč když jsem hrával já tak v PVP to docela dával.

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

Jo, na Ebonu nas hraje dost a to dnes a denne, ale ta aliance je mrtva, jako jedina ma lagy a v PvP i v PvE je nejhorsi, spousta lidi odchazi do ostatnich alianci, ale CZ/SK se tam furt drzi. Klidne si me pridej, muzes hrat s nama, ale vsichni jsme Vet16. Doporucuju si hned zaplatit ESO plus a koupit si ten pack, ze muzes hrat za jakoukoliv rasu v kazdy alianci. Nejmin je tanku, pak healeru a DPS jede kazdej vocas. Jsem z tyhle hry nasranej, je to pozirac casu. Od 23.12. jsem nezapl nic jinyho a taky se mi podarilo dat za 2 dny Vet1 a udelat 372 questu, coz je extrem, lol. Pisu z konzole a uz me to neba, kdyz tak se stav do party.