Volné forum

Duch! (143)

• adrianlevice
    adrianlevice

LordikDevil aha a ty sa tomuto venuješ asi kolko? tiez pomahas ludom vyhanat ich alebo im davas rady alebo len tak to mas ako konicek?

• LordikDevil
    LordikDevil

adrianlevice : jak sem psal nahore vetsinou je to podvedomi ditete anebo se v tom miste stalo neco zleho a otisk duse tam zustal, jako proc se tak deje se zatim nevi to neni jako veda o elektrine kde se to da vyskoumat je to strasne individualni podle jedince... Ale vetsinou se pracuje s temato dvema teoriema

• adrianlevice
    adrianlevice

LordikDevil ja som ti len tolko chcel povedat lebo poutnik36 tu na mna tak vystartoval ze taketo sa stalo mojej spoluziacke, ano byvaju tam kde byvali aj predtym ked ssa to stavalo ale uz sa toho zbavili niekoho si na to zavolali a aj knaza tam mali viem len tolko ale ten kto im s tym pomohol nwm kto je a nws preco vlastne sa nam takto objavuju alebo nieco?

• LordikDevil
    LordikDevil

Phlips : nn, je to obycejna krabicka s dvama diodama, jedna znaci ze je pristroj zapnuty a druha reaguje... Je to jednoduche zarizeni ktere si muzes doma udelat i ty, ale je to ucinne :) nevim kde to najdu na netu, ale uz sem to jednou videl :)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

poutnik36: já jsem je vyvolával ve vaně pod vodou, takže nic. Problém vyvolat jej nemám, ale teda poslat zpátky mi to nějak nejde ještě no [s6]

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Philips: Nepoužívali tohle v Krotitelých duchů? [s6][s6]

• Phlips
    PhlipsK

poutnik36: link [s6]

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Hod sem link, to musím vidět. [s6]

• LordikDevil
    LordikDevil

poutnik36 : spatne, seance jo podvod na ziskvani prachu, dneska existuje specialni pristoj na bazi supercitlive diody, ktera se pri jakekoliv zmene frekvence nebo vln ( vetsinou je nastavena na cloveku tezko dosazitelne frekvence dalece pres ultrafialove zareni ) tu das dotycne osobe do rukou a tak se kontaktuje s duchem... Muzu ti rict ze to vypada smesne nebo jako blabol, ale v praxi overena a vzdycky pouzivane a uspesne

• poutnik36
    poutnik36hádankář

VonKrup: A co jsi viděl při seanci?

• LordikDevil
    LordikDevil

poutnik36 : tak znam praci pana Drabka, takze vim, ze pro nej je to prakticky denni chleba :)

Tak ono vseobecne uplne bohate staci kdyz pronesete modlitbicku a ta duse odejde... Proste jen dokoncite vetsinou proces ktery nekdo nedotahl poradne do konce :)

• Phlips
    PhlipsK

Lordik 18:07 : Zajímavý, jenom nevím, co bych k tomu napsal.. snad jen, že je to opravdu svinstvo a naprosto s tebou souhlasím.[s14]

Mimochodem nevím, jestli je zrovna moudrý někomu radit, aby navazoval kontakt s duchy, když s tím nemá zkušenosti. Ono není zas takovej problém toho "ducha" vyvolat, ale poslat ho zpátky. A zdaleka tento proces nespočivá jenom větě: "nechť tvá duše najde klid".

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Já.

• poutnik36
    poutnik36hádankář

lordik: Obyčejně skeptik nejsem, ale teď jo. A chci se zeptat ohledně tvého posledního příspěvku. Můžu se válet po zemi smíchem? Osobně tomuhle vůbec nevěřím, řekni mi jméno jednoho člověka, který uspěšně vyvolal ducha a hovořil s ním. No?[s1]

• LordikDevil
    LordikDevil

prosim pis to do jednoho prispevku je to vse roztahane tady si to prectem neboj ( poutnik nebud zas takovej skeptik :) ) takze pokud se to stalo tve kamaradce ( pokud neklamala ) tak ji proste navstivil duch nic zleho. Reknu ti jednu vec, pokud jeste bydli tam kde bydli, vemte Ouji ( desku na vyvolavani duchu ) a zeptejte se primo zdroje. Pokud to nepomuze tak nejjednodussi cesta je v miru pozadat bytost aby opustila tento svet a nasla klid "za rekou". Pokud ani toto nepomuze tak zacina byt problem a budes se muset obratit na pomoc zkusenejsich lidi. Ja ti v tom nepomuzu, jelikoz moje vyjezdova sluzba zacne az od techto pradnin kdy budu mit ridicak a auto :) To bych eventuelne mohl dojed se podivat osobne a vyresit to... Pokud s nema osoba dokonce komunikovala tak neni problem, dejte ji do ruky baterku ( svitilnu ) a jednoduse pres ni navazte spojeni ( pokud ovsem osoba bude souhlasit ). Ptejte se na otazky typu ANO/NE a at duch pres ni zablika na svitilnu. Tak to vse ulehcite a ducha odvolate

• adrianlevice
    adrianlevice

no tak mi to viete pls ludia vysvetlit ako to s nimi vlasten je ako sa objavuju a vsetko o tom a poutnik36 precitaj si co som napisal teraz

• adrianlevice
    adrianlevice

a raz ju zastavila no skor zachitila lebo chcela vyskocit von oknom ze pocula otvarat okno ale nevyskocila ale keby aj vyskocila tak mali to stastie ze byc´vaju na prizemi

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Dik Lordik, nevěděl jsem jak mu to mám říct, viděl jsem jen 10 sekund nahrávky a měl jsem jasno[s6]

• adrianlevice
    adrianlevice

LordikDevil ale to co sa stalo mojej spoluzisácke nebolo s poltergeistom ale normalnymi duchmi ak ich mozem tak nazvat o tom viem ze by to neprezili ale proste bol to nejaky druh ducha ak tak mozem hovorit ale viem od nej tolko ze im zvykol klopat,nejake zvuky vydavat a hibat vecami a vzdy ked zaspala jej sestra tak vtedy sa to vacsinou stavalo ze s nimi rozpravala lebo ze ona sa zobudila nato ze pocuje ju rozpravat nieco ale nevedela co

• LordikDevil
    LordikDevil

adrianlevice : reknu ti to takhle, poltergeista z hlediska praktickeho nelze vyvolat, jelikoz poltergeist je vetsinou ( opravdu v 75% ) lidske podvedomi kdyz je clovek ve stresu nebo prochazi krizi. V tech zbylych 20% je to jakysi otisk duse kdyz clovek zemrel tak jak nemel nebo nechtel a ve zbylych 5% pripadu je to opravdu prastara zla entita ke ktere ti mohu garantovat ze konflikt s ni bys na 99,9% neprezil ani kdyby si byl ovazany ruznyma talismanama a mel i mrtve dite jako obet pro nej :) Jinak videa zkouknu a reknu ti hned jestli fake nebo pravda :)

EDIT : takze prvni video, uprimne fakt to me dostalo, protoze duch se pry da natocit jeste v tak kratke sekvenci jako ho tam mel tak by to odpovidalo, sice to bouchnuti nahore mohl udelat treba jeho pritel. Ale urcite ne ducha v tak jasne podobe jako to ho mel natocene tam cili FAKE

druhe video : wtf ? 50% zaznamu je tmava a nejasna, nekvalitni zvuk no tak chodit po byte s kamerou a udelat hluk a jakoze neco utocilo na kameru ( pro toho kdo to tocil : synu nechtej se projit po dome v Novem Straseci ) FAKE

ty dalsi videa : bohuzel FAKE, staci se podivat na nazev, kdo by oznacoval nahravku videa Haunting ( lov ). Kdyby ten duch chtel tak si je ulovi sam a bylo by po srande, pokud ho prezentuji tak silneho jak je na tech nahravkach... Dneska sehnat realnou nahravku a ten kdo ji ma, tak si ji nechava pro soukrome ucely a nepousti je na YouTube pod debilnimy nazvy... Abych nebyl zas tak kriticky tak mozna to druhe neco na nem je, ale rozhedne ty dalsi sou krasne pocitacove upravene videa. Ono kdyz ja sem se poprve setkal z duchem tak sem malem neprezil, cili kdyby byli ti duchove tak silni jak je prezentuji tak sou mrtvi natotata... Ale rozhodne nechcu te orazovat od teto aktivity, klidne se o to zajimej ale sehnat dnes duveryhodny matros je tezke, doporucoval bych ti zacit na strance kpufo.cz nebo poltergeist.zjihlavy.cz kde sou solidni informace

• adrianlevice
    adrianlevice

tak ale aspon vieme ze taketo nieco existuje ale nevieme si to vysvetlit ako je to mozne a preco existuju preco sa niektory prefteluju do inych a co od nas chcu vlastne

• adrianlevice
    adrianlevice

niektory tam pisu fake alebo don´t real ale niektory tam o tom pisu a razpravaju sa taakze nwm co je na tom pracdy mozno dobre zoberme si to takje to fake ale aspon vieme ze taketo existuje su vsade viem o tom moja spoluziacka co ma sestru sa s nimi vedela rozpravat raz ze chcela vyskocit von oknom mi hovorila lebo sme dbry kamarati a mala aj doma toho vyhanaca duchov ci koho a dal im vseliake predmety na toto svätenu vodu a popisal im vchodove dvere na byte nejakymi cislami a znakmi a sama hovorila ze ich aj pocula ale nevidela iba jej sestra ich videla ze ona je nieco ako medium ci co

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Duch je NEHMOTNÁ, NESMRTELNÁ schránka zemřelého člověka. To znamená, že se NEMŮŽE zhmotnit jen tak z ničeho nic, obzvlášť ne do takových detailů jako na videu. Podívej se na komenty pod videem, to ti otevře oči.

• adrianlevice
    adrianlevice

poltergeist tak sa volaju a ty co no teraz bud mudri ty co robia s ludmi no povedz

• adrianlevice
    adrianlevice

poutnik36 a este nieco on nan neutocil on sa len ukazoval a strasil ho a co ti co sa ta snazia zblbnut a ci hybu vecami akoze sa volali nieco na p nwm presne ako

• LordikDevil
    LordikDevil

Phlips : v 90. roce zalozil skupinu iluminatu naky chlap ( fakt si z hlavy nevzpomenu na jmena ) s nejakou ( dokonce dcerou zname zpevacky ) holkou. Princip skupiny byl jednoduchy, manipulovat s lidma tak, ze jim namluvili, ze vsichni kdo se pridaji tak pujdou vstric jakesi ociste ci dokonce "povzneseni". Samozrejme lide jim na to skocili a do roka pry meli pres sto clenu kteri byli tak ochotni, ze diky tomuto se vzdali svych osobnich zivotu, sveho majetku a zili jen sektou. Je jasne ze jim byly vymyvany mozky, ruzne obrazkove terapie na zmenu podvedomi, mucidla a dokonce i vrazdy, vse pry pro vyssi dobro, ktere vlastne potom vyplynulo jako nejvetsi satanisticka sekce v CR ktera kdy existovala. Hodne lidi diky tomu zkoncilo v blazincich anebo pod vlivama drog, nekteri zemreli na abstinencni prizraky kdyz neplnili prikazy. Proste klasicka jatka... Co sem slysel naposled tak ten chlap s tou babou co je vedli sou pry ted v Italii a formuji novou sektu ( pry sou aktivni zase od roku 2009 ), ale fakt nevim co je na tom pravdy. Pry meli v CR zakladnu nekde v lesich, ktera nebyla doted objevena, ale kdyby se ten barak nasel tak si sem jisty, ze tam najdou tolik mrtvol, ze ten chlap by za to mel dostat min. kreslo... Satanismus je zlo a opravdu nechapu, ze lide s aspon trosickou jasne mysli musi prijit na to, ze zkocili na velkou prasarnu :( To je tak, kdyz media ventiluji lzi o tom, ze nic neni pravda ( v teto sekci ) a vlastne kdyz se neco stane tak je to lidska hloupost a naivita, jenze ve skutecnosti, vudci techto sekt jsou opravdovi mistri manipulace s lidskym vedomim, bohuzel...

• adrianlevice
    adrianlevice

poutnik 36ntak čo teda robia vlasten vysvetli mi to ked tolko o tom vies mas pravdu vela o tom neviem ale ked ti vies nieco o tom tak mi povedz

• adrianlevice
    adrianlevice

link link link link mne s tychto videi behal mraz po chrbte

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Jasný fake, ale je fak že to má hezky sestříhaný a právě na tom ztroskotal. Má obyčejnou kameru, která by obyčejně měla mít na obrazovce uvedený čas. Tato ho záhadně nemá. Jak je to jenom možné? Jinak kdybys věděl něco o ,,duších", tak bys věděl, že to, co je na videu, je nesmysl. ,,Duchové" na člověka neútočí.

• adrianlevice
    adrianlevice

link tu je tiez jedno ptm napiste co si o tom myslite

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.