RPG

Dragons Dogma (49)

• Fitt
    Fitt

The Hero

link

• manicek
    manicek

Nevite nekdo, kolik guestu je ke splneni trofeje The Hero?

• manicek
    manicek

RadarKKK: zkousel sem to i na synka ale nejak sem s tou mou anglictinou nepochopil, ze to jsou jen ulomky :D dik za radu :)

• RadarKKK
    RadarKKK

kameny nemas 2 mas pouze 2 ulomky toho kamene "shard" weakestone na zkompletovani celeho kamene poterbujes 3 kusy a kamen pak pouzijes na synka a ne na kovare

• manicek
    manicek

Poradi nekdo pleas? Ve meste sem potkal kovare, kteremu umrel syn a chtel po me kamen na oziveni. Kameny mam 2 ale nechce ho ode me prijmout. Nevite nekdo co s tim? Predem diky za rady

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

ok parada, to bys byl hodnej :-)

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

jj mam dark arisen.... Gear ?

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Potřeboval bych radu. Poslední dobou na mě nebo na moje pawny čim dál víc nepřátel (bossů) používá zkamenění. Nevíte jak se tomu bránit? Jestli se to dá vylečít nějakym lektvarem od obchodníka a jak se jmenuje

• RadarKKK
    RadarKKK

uz jsem na to prisel stacilo ten Bitterblack island dohrat a jet dalsi kolo tam uz se vyskytujou

• RadarKKK
    RadarKKK

Dotaz na ty co maji Dark Arisena potkali jste nekdo z vas Strigoie to jsou ty velci cerveni netopyri kdyztak napiste kde a za jakych podminek dik

• Algeroth
    Algeroth

tomasmachr: Jak píše RadarKKK výše, expy by to nemělo ovlivňovat. Výhoda možnosti mít lepšího pawna je kompenzována cenou, kdy nízký lvl obvykle nemá dost na to, aby mohl koupit partu high lvlů.

Co se týče classu, je to samozřejmě tvá volba ale jak bylo psáno, za každý nový lvl dostává každý class různě velké přídavky do atributů. Osobně bych do začátku spíš doporučil válečníka a tak po 20 lvlu přepnout na mystic knechta cca na dalších 20 lvlů. To by ti mělo dát slušný základ životů, obrany a magického útoku pro následný vývoj mága a jeho derivátů. Ale pozor, po lvlu 100 se tyto přírustky do atributů výrazně sníží, takže doporučuji ten základ nabrat do té doby.

• RadarKKK
    RadarKKK

tomasmachr:nemyslim ze bys dostaval min expu podle levelu pawnu jo kdybys jich pouzival min nebo zadnyho dostavas vic expu a cim vyssi mas lvl tim vic dostavas expu,povolani si muzes menit ale kazdej level udelanej s urcitym povolanim pridava ruzne atributy takze budes li hrat 50 levelu jako fighter a pak se rozhodnes byt mag budes mit mnohem mensi magickou silu nez ten co odehral 50 levelu jako mag ale zase na druhou stranu budes mit vic zivotu a lepsi fyzicky defens atd.

• tomasmachr
    tomasmachr
    1

Zdravím, také bych se chtěl zeptat asi na uplnou blbost... Když si vezmu do party pawna s odost větším lvlem než jsem já.. dejme tomu já jsem teď 15 a pawn má 38 a druhý třeba 23... Dostanu se sice lehčím způsobem a v těžších situacích dál .. nemá to však naky dopad na získané XP.. jako že kdž je se mnou větší lvl dostávám třeba XP méně ??

+ kterou classu bych jako naprostej začátečník měl rozehrát .. začal jsem s mágem, ale občas je to teda maakr a to jse mna začátku :-D trošku asi lamer, ale hra mě teda chytla neskutečně :o)

Díky

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

OldaB : ano je to tak jak pises ja se taky ptal 3x :) jesi to bude stat kolem 700,- Kc tak to je pohodicka ..... xDD

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Jenom se ujišťuji, ten Dark Arisen funguje bez původní hry a má i původní obsah? Trochu mě to mate. Díky

• RadarKKK
    RadarKKK

Je dost mozny ze dark arisen bude mit svy vlatni trofeje neco jako street figter 4 a super street fighter 4 ale to je jen spekulace

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

no nadhera Smrtka svihla a nazdar .... supec xDDDDD ocividne ne na tomto LV u se doni nepoustet xDDD se tesim koupim digital a jedu.... chybi mi jedna trofej za vsechny qvesty a doufam ze tam prihodi i nejake trofeje :)

• Algeroth
    Algeroth

No tak to se má člověk na co těšit [s14]

• RadarKKK
    RadarKKK

Tak tohle me pobavilo

link

• Algeroth
    Algeroth

Takže quest máš hotový (viděl jsi tajné setkání, zabil tlupu zombošů a volitelně i šéfika)? Pokud ano, zkus restart od posledního checkpointu

• the_edge
    the_edgedave3345

tak vyreseno,byla to ma vlastni blbost,diky za rady.

• Algeroth
    Algeroth

A co přesnš je to za úkoly?

• the_edge
    the_edgedave3345

hraju tuto super hru ale narazil sem na dost velky problem,nemuzu odevzdat nektere ukoli,hlavne ty ve meste,vsechny ukoli mam udelane v popisu je napsano odevzdej ukol tomu a tomu cloveku,na mape ho mam zakrouskovaneho,ale dojdu k nemu promluvim s nim a jako bych to nemel splnene,ma nekdo nejakou radu? mam takhle nesplnitelne uz 4 ukoli.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ok to je super, diky za radu (sice to prodavam, ale casem si to zas poridim :) )

• RadarKKK
    RadarKKK

ParisCZ_84:tam kde sis pri prvni hre vytvarel sveho pawna si muzes bud ponechat sveho stareho nebo ho predelat(vizualne) level mu zustane takovy jaky mel na konci prvni hry

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

jj uz jsem na to prisel a sejmul se a zacal znova, akorat mi to na zacatku dalo nejakeho pawna na lvl 6, budu mit pozdeji i sveho?

• RadarKKK
    RadarKKK

ParisCZ_84 :SPOIL-musis s godsbane zabit sam sebe :)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Tak jeste dotazecek,...SPOILER - zabil jsem s godsbane blade asi patrne predesleho arisena a asi hru projel, ted chodim po svete v nejake neviditelne forme a nejde nic moc delat, da se toho nejak zbavit a hrat normalne?Treba pokracovat v new game + i se svymi vecmi?

• godycz
    godyczkatana-san
    1

ja to jeste nemam, neb se toho trochu hratelne bojim (demon souls bylo pro me peklo)...ale je to tak nadherny...... link

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Mam tam lvl 111 tak pokud chcete pridejte si me, taky to smazim, ikdyz sem to otocil na 100% a platinku :)...Uzasna hra...

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Radar dik, jen jsem mel problem to najit, nez jsem zjistil, ze to je ta jama :)

• godycz
    godyczkatana-san
    1

DIKY, neb jsem do toho jeste nesel a ted koukam za 13 liber tohle....neco jako GOTY. no nekup to.

• RadarKKK
    RadarKKK

ParisCZ_84:v everfall chambers padaj na kazdym kroku

touchmud :mas pravdu brachu Dark arisen(krabicovka) je Dragons dogma + datadisk

• touchmud
    touchmudmade4game
    1

InvalidDante: To není pravda, alespoň podle toho co se píše na netu např. zde link

Unlike a typical expansion, Dragon's Dogma: Dark Arisen includes all content from Dragon's Dogma. So, while players of the original can export their save data for use in the expansion, it's not required to own the original version

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

godycz: Datadisk, původní příběhovou linii si pouze s "Dark Arisen" nezahraješ.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Potreboval bych poradit, dostal jsem se ke questu, kde mam posbirat 20 wakestonu, problem je ze jsem za celou hru nasel tak jeden:) Kde se daji shanet, pripadne z ceho vyrobit? Vim ze jeden typek prodava wakestoneshard a z nich se daji delat,jen jich ma hodne malo a musi byt k nalezeni i jinde, diky za rady

• godycz
    godyczkatana-san
    1

DOTAZ : Dragon's Dogma: Dark Arisen je kompletni DD vcetne puvodni hry , nebo jen datadisk ?

• Deshien
    Deshien

Pawna si muzes zmenit vzhledove zakoupenim predmetu Art of Metamorphosis ( secret of meta.)Prodavaji se v rift shopu.Vlastnosti a AI si muzes menit v hostinci .. Dalsi vlastnosti pak pujcovanim dalsim hracum

Ta studna je ze zacatku o neco tezsi ale da se to... jednoducha rada najmi si dobre pawny.. od lidi z friendlistu jsou zdarma i vysoke LV a nebo pockej dale v pribehu.pokud hrajes na trofeje tak se ve hre neda vynechat skoro nic protoze do new game plus se prenasi vse

• segy
    segy

pravě zě je měním ale u tech propustenych co mam v oblibenych vidim ze lv nijak neroste bohuzel

• touchmud
    touchmudmade4game

Ne, level pawnu se nemění pokud je máš u sebe. Zřejmě abys je častěji měnil. Nicméně nucen ti nebrání oblíbeného pawna propustit a ihned ho zase najmout s vyšším levelem.

• segy
    segy

mám též dotaz jak to je u pawnů jiných hraču respektive s jejich lelvly když si nějakého pridám do favorit listu stale u nich vidím jen ten lv na kterém jsem je poprvé nabral zajímá mě jestli se to nějak časem updatuje nebo jak to funguje

• Deshien
    Deshien

v tom pripade te potesi ze z nej v offline modu padaji nektere hodne dobre zbrane.. dyky snad nejlepsi ze hry.. doporucuju ale jinak hrat pouze online a vypnout ho az kdyz pujdes na ur dragona.... PS ted vyslo zadarmo DLC s hardmodem a speedrunem za ktery dostanes nejake velice kvalitni sety brneni

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

O trofej mi nejde, jde mi hlavne o zabavu a vypada to na dobre rpg, jen je jine nez jsem zvykly, ze je rozdil mezi online a offline sem taky ale nevedel :)

• Deshien
    Deshien

ano tak nejak si to popsal... Vytvoris si hlavni postavu ktera je jen tvoje a pak jednoho pawna ktereho pokud hrajes v online rezimu pujcujes ostatnim hracum..za odmenu ti pak muzou davat ruzne darky a hlavne specialni body ktere se daji utracet ve special obchodech za nejruznejsi kraviny.. vetsinou oblecky a take schopnosti a znalosti o svete,questech nebo monstrech.. Je tedy ve tvem zajmu aby tvuj pawn byl co nejlepsi a pujcovalo si ho co nejvice lidi.... jde to i simultane ze si ho pujci deset lidi najednou.. Na druhou stranu si pak do party muzes pujcit dva pawny ostatnich hracu (tedy budete 4 v parte).Trik je v tom ze to neco stoji,, pokud si pujcis pawny na stejnem levelu nebo mensi je to zadarmo ale kazdy dalsi level pak stoji vice a vice.. nakupujes take za body ktere prinasi tvuj pawn..

Dalsi online rezim je pak u Ur-Dragona.. tento obri drak ma v online rezimu nekolik milionu zivotu a jeho aktualni stav je ulozen an serveru.Hracum se scitaji zivoty ktere mu uberou a ten kdo bude pritomen u jeho smrti nebo da dokonce smrtici ranu ma sanci na extra brneni abyssal (myslim ze to jmeno sedi) pokud ti jde o trofej nebo o zbrane staci ho zabit v offline rezimu kde je stokrat lehci

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Jeste by me zajimalo, jakym zpusobem funguje multiplayer, pochopil jsem ze multiplayer v klasickem slova smyslu tu neni, vypada to, ze si pujcuju postavy jinych hracu, ktere pak ovlada AI, kdyz si nekdo pozve mou postavu do hry, pozve si muj hlavni charakter nebo toho pawna co jsem vytvoril? Diky, to je snad prozatim vse :)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ok diky panove

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON
    1

cau zbrane i brneni ziskavas postupem hrou a nebo kupujes vse u obchodniku ... v hlavnim meste ( tam kde sidli kral ) je obchodnik u ktereho muzes menit povolani .. napr. Assassin . mag , lucistnik atd. kazde povolani se skiluje az na mastr .... skiluje se v bojich a u to ho obchodnika si kupujes nove komba za skusenostni body ..... jinak tvoje postava je tak silna jake ma brneni a zbran a jake pouzivas utoky .... jeste zminim ze u to ho obchodnika je stul , knemu zasedni se svym pawnem a nauc ho taktiky jak se ma chovat v boji ..... stim brnenim a zbranemi si nelam hlavu je jich ve hre dost jen to hold trochu dil trva nez obleces poradnou zbroj xDDD kdybys neco nevedel klidne mi napis rad poradim [s16]

• Deshien
    Deshien
    1

2Paris:no mas celkem stasti v nestesti protoze obchodnici a truhly se valeji na kazdem rohu takze je celkem nemozne na ne nenarazit.. uz jenom v prvnim meste jsou tri obchody kde se da nakoupit a hned v tom tabore s hydrou je dost casto potulni kupec no a v hlavnim meste darmo mluvit... Vylepsovani postavy je zde velice propracovane a ma mnoho moznosti,jedna se o trochu upraveny JOB system ze serie FF.. u nekolika lidi,predevsim majitelu hostince si muze zmenit povolani sve postavy a zakoupit specialni schopnosti a ability... sila ani zivoty se manualne vylepsovat nedaji..zlepsuji se na zaklade povolani ktere postava ma.. valecnik bude dostavat kazdej level vice do sily a hp zatimco mag naopak... povolani je neco kolem deseti a moznosti kombinovat nebo menit povolani je habadej

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim poridil jsem si tuto hru, a potreboval bych par rad do zacatku, hlavne me zajima jak funguje rpg system, jsem uz na 15 levelu, ale porad jsem nic nevylepsoval (jako silu, obratnost atd.), tak me zajima, jakym zpusobem se ta postava zlepsuje, zajima me i, jakym zpusobem ziskavam zbrane, brneni, atd, hraju porad se zakladni vybavou, bo jsem proste nikde nic jeste nenasel, ani blby mec nebo luk, to vse vyrabim nebo kupuju? diky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.