RPG

Dragon Age: Inquisition (220)

• Vojta610
    Vojta610PS4-Ubifan

Moje jediná výtka je ten konec.Čekal jsem masivní bitvu a dostal jsem levitující kameny. Mimochodem ta bitva předtím taky nic moc. Za mě vede dobývání pevnosti Wardenů

• LPTroll
    LPTroll

Včera jsem konečně dojel rest a DA:I na PS4, včetně DLC dohrál. Za mě hned říkám, že bych hru hodnotil 10/10, společně s Mass Effect 2 a Witcher 3 nejlepší RPG, co jsem hrál:) Pařil jsem na normal obtížnost a všechny questy jsem dojel za 90 hodin, což je slusný. Hrál jsem za warriora (kombinace jednoručky se štítem a specializací na championa) a ve skupině jsem měl převážně Varrica (rogue), Iron Bulla (warrior) a Doriana (mage). Líbila se mi samotná hratelnost, různorodá prostředí a možnosti voleb v příběhu. Kdo jste nehrál vřele doporučuji!:)

PS: hlavně nehrajte PS3 verzi, která má neskutečné propady frameratu, kolikrát zamrzne komplet celá konzole a hlavně na tuhle verzi nejsou k dispozici všechna dlc;)

• RadarKKK
    RadarKKK

nevim na pc uz nehraju 10 let

• Chesse
    ChesseUbiFan

Nemysli origin na PC? tu aplikaci co vyzaduje EA u svych her?

• RadarKKK
    RadarKKK

pokud vim zadnej origin potreba neni proste jsem zaplk a hral,v tom originu si tusim nastavujes jaks prochazel predchozi hry,ale me to bylo fuk tak se mi to nastavilo na default(hrano na ps4)

• Jan Zdráhal
    Jan Zdráhal

Ahoj nevím jestli mě ještě zde někdo pomuže ale... nedávno jsem se dostal ke Hře Dragon age 2..a byl jsem nadšen.. tak sem si nedávno opatřil třetí díl.. je na to potřeba nějaká origin.. který jsem stáhnul .. nainstaloval.. a hru instaloval přesně podle pokynů.. ovšem když ji chci spustit, tak se mě objeví černé okno, že naskakuje hra.. kurzor změní vzhled na herní a ještě před jakýmkoliv načtením hry mě to v tomto bodě vyplivne zase zpět do Originu. Nevíte někdo proísm co s tím?

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

Nejlepší parta je Viv, Blackwall a ten elfskej mág (překvápko na konci). Osobně jsem hrál nightmare s rogunou na bow a byl to strašnej easy mode. Ono je vlastně úplně jedno, za jakou classu hraješ, protože za svojí postavu nemusíš vůbec hrát a každej companion má rozdílnou specializaci. Každopádně s Knight Enchanterem / Vivian vysoluješ draky jak prd a pomalu celou hru.

• Offon
    OffonClose it.
    1

Rozhodně Knight Enchanter. Jako mág bojuješ logicky na dálku, takže něco na blízko se dost hodí.

Navíc, až si Spirit Blade vyleveluješ, dokáže dávat neskutečná bonusy a komba. Např. při každém hitu se ti doplní bariéra a další. Plus to vypadá moc pěkně :D

Disruption Field je super a opět, dobrý kombo s mečem.

No a ultimátka na oživení a vyléčení celý party, to prostě nikdo neodmítne ne?

Na 100% KE, ostatní nemají šanci se mu vyrovnat

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Ahoj, tak jsem si pořídil také tuto hru, jen mě zajímá jakou specializaci jako mág si mám vybrat, dělí se to hodně na KE a Rift mage. Každá specializace má něco do sebe ale stále zkouším a nemůžu se rozhodnout. Pokud má někdo více zkušeností, tak poprosím o radu. A ještě s jakou partou chodíte, jsem mág. Díky za odpovědi

• AsuraCZech
    AsuraCZechOverLord

GOTY obsahuje všechny DLC, Deluxe má jen Dračí zbroj a zbraně pokud si správně vzpomínám. Takže bych šáhnul po GOTY

• poly-filip
    poly-filip

Ahoj,chci koupit tuhle hru ale nevím jakou verzi jestli : Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition nebo stačí Dragon Age™: Inquisition Deluxe Edition. Nenašel jsem rozdíl Děkuji za odpověď

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

Tak bohužel nepomohlo. Tou magickou barikádou jde sice s trochou úsilí projít, a zvednout na hradu vlajku inkvizice, ale hra se pořád chová jako bych byl uprostřed boss-fightu, takže nejde odcestovat jinam, a dělat cokoliv v inventáři. Musel jsem nakonec rozehrát tři hodiny starý save, a tentokrát naštěstí vše proběhlo v pořádku ( i když byl boss na mapě dvakrát). Byl to jediný save před tímto úsekem, takže kdyby to nešlo tak jsem asi skončil, za což bych EA poslal třaskavou bonboniéru. Těm co tu hru teprve budou hrát, doporučuji důkladně ručně ukládat, a nejlépe na více slotech.

• Pan T
    Pan TDrifter

N0isy: Ty jo díky, to je přesně ono. Akorát se mi po zabití toho bosse nepřičtou žádné body, a pořád mám jeho polohu na mapě i když už je dead, tak snad to půjde i tak. Večer zkusím a napíšu. Díky!

• Pan T
    Pan TDrifter

Tak jsem narazil na dost nepříjemný bug. Když v té sněžné lokaci (emprise du lion) dojdu k bossovi (Imshael) tak na tom nádvoří hradu kde se s ním mám utkat se východy uzavřou magickou bránou, která po jeho zabití nezmizí, a já nemůžu pokračovat dál. Už jsem to zkoušel třikrát ze starších save dat a pokaždé je to stejné. Jednou jsem ho tam měl dokonce dvakrát i s jeho pohůnky, s tím že jednoho jsem zabil, a druhý jen tak stojí a nedělá nic, a útočit na něj taky nejde. Nějaký duplikát z Matrixu asi. Jsem z toho dost frustrovaný. Mám ještě jeden save co je cca 3 hodiny zpět, tak budu muset zkusit to, ale jestli to bude to stejné tak mě regulérně mrdne. Po skoro 60 hodinách hraní. Předpokládám že jestli ten hrad mám obsadit, tak je to asi povinný úkol co? Stalo se někomu?

• xDante1986
    xDante1986Gamer

uvidíme, kdy se k tomu dostanu, ale vypadá to dobře :)

• jovidash
    jovidash
    2

xDante1986:Je tam Bojovník- hlavní styl boje zbraň a štít nebo obouruční, Mág-ten se může specializovat na čtyři druhy magie, Zloděj- specializace buď dvě dýky nebo luk. Každá postava má vlastně čtyři dovednostní stromy do kterých můžež cpát body, později každá postava získá jěště specializaci. Povolání jsou někdy omezeny rasou, ale to už nevím přesně jak to bylo, ale hra ti to vypíše:-)

• xDante1986
    xDante1986Gamer

a jaké tam jsou ty povolání? počítám mág válečník? pak co? zloděj a nějaký lučištník?

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

Jako jestli má třeba mág od každé rasy trochu jiné nebo silnější kouzla, a tak? Popravdě ani nevím. Šel jsem do toho s jasným cílem vzít člověka mága, protože kontaktních soubojů s mečem jsem si dost užil v Zaklínači, a za čas užiju dost v Dark souls 3, takže jsem chtěl něco úplně jiného, a za jinou postavu hrát nechci.

• xDante1986
    xDante1986Gamer

povolání mají obrovský vliv na hratelnost... mají ty rasy taky? protože v x hrách je to spíš kosmetická záležitost

• Pan T
    Pan TDrifter

Čtyři rasy a čtyři povolání. Takže dvanáct možných variací, při výběru postavy, jestli si pamatuji všechno. Jo, je to fajn, akorát si říkám, že by bylo ještě lepší kdybych se do toho pustil hned jak to vyšlo. Teď po Zaklínači 3 už se mi to zdá trochu graficky chudší, a svět prázdnější. Hlavně na animaci mrtvolných obličejů při cut-scénách je trochu bolestný pohled. Ale tak ok, to jsou malé věci, hlavně když baví hraní. Svět a počet úkolů je mimochodem obrovský.

• xDante1986
    xDante1986Gamer

Pan T mám koupenou tu goty, docela se na to těším jen je otázkou kdy :) kolik je tam povolání?

• Pan T
    Pan TDrifter

Díky, to rád slyším. Už tak mi v inventáři zasírají místo ty jejich krámy.

• Pan T
    Pan TDrifter

Hraji teprve pár hodin, a dost mě to baví. Vybral jsem si Mága, a připadá mi to jako bych hrál Soul Sacrifice v otevřeném světě, což je fajn. Mám jen dotaz na svoje společníky. Je nezbytně nutné za ně hrát? Chtěl bych se věnovat jen jedné postavě.

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Jo díky, až teď jsem získal Skyhold tak to celý prolezu

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Ve Skyholdu v kovárně.

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Hosi je nekde truhla na ukladani veci??

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Kdo ještě nehrál tak na XONE je teď na mironetu za 890,- link

• tatulda89sk
    tatulda89skps4 ,ps5

vie niekto ako ziskat quest na necromancer a rift ked v skyholde nemam doriana ani tu knizku a u solasa tiez nemam knizku som lvl 20

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

Člověk co si neumí podvody najít si je nezaslouží.

• tatulda89sk
    tatulda89skps4 ,ps5

a ako to naklonujem prosimta hram na ps4

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.