Ahoj Anetko! Vážíš a měříš stejně jako herní konzole, takže bych v tom viděl osud, který ti předurčuje stát se jednou velkou hráčkou, případně Larou Croft.[s6] Tátovi a Mámě vyřiď gratulaci.[s12]
Dnes jsem přišla na svět . Jmenuji se Anetka vážím 3.7 kilogramů a měřím 49 centimetrů . ještě jsem se s tatínkem neviděla , ale určitě řeknu tátovy aby ukázal mojí maličkost v konbooku .
Tak jsem si na taťkovi vybrečela aby si mě dal na profil.
Dobrý den milí konzolisti (12)
moc velká gratulace.:)
Moc a moc gratuluji [s14]
Nazdarek Anetko. At te cely zivot Dualshock provazi a vsechny nehezke gamepady se ti obloukem vyhybaji :-D Velke gratulace rodicum !
Připojuji se ke gratulacím a přeji tobě i tvé mamince hodně zdraví! :)
gratuluju
s vychovou je potreba zacit co nejdrive... takze mila anetko, playstation AAAAAANO, xbox je FUJ FUJ!!! [s16][s6]
Kemalek: dej mi do PM adresu poslu ji jednu krasnou žirafu:)
congratulations .)
kemalku ty dable gratuluju a preju jen same radosti s novym prirustkem do rodiny
a tim ti zacina novy zivot. plny krasy, pochopeni a hlavne radosti... udelejte si ho tak, jak nejlip umite
Ahoj Anetko! Vážíš a měříš stejně jako herní konzole, takže bych v tom viděl osud, který ti předurčuje stát se jednou velkou hráčkou, případně Larou Croft.[s6] Tátovi a Mámě vyřiď gratulaci.[s12]
Dnes jsem přišla na svět . Jmenuji se Anetka vážím 3.7 kilogramů a měřím 49 centimetrů . ještě jsem se s tatínkem neviděla , ale určitě řeknu tátovy aby ukázal mojí maličkost v konbooku .
Tak jsem si na taťkovi vybrečela aby si mě dal na profil.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.