Playstation 4

Diablo 3 PS4 hraci sem :) (78)

• HrbyCZ
    HrbyCZ

Čus lidi kdo by mě expnul hrou na 70 lv děkuji.

• Dj_Imhothep
    Dj_ImhothepPlay4Fun

Tu polskou muzes smazat

• Atlas
    Atlas

zdar borci, jak je to tedy s temi dvemi verzemi Diabla...ja stehl obe verze a obe jedou no problem, ale jedna je v polstine.. Kdyz ji vymazu tu polskou, jsou na sebe vazané? Nebo proc?!

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Diky moc

• ms34
    ms34...
    1

Bounties je splnenie piatich úloh v akte. Za to dostaneš od Tyraela Horadric Cache v ktorej sa nachádzajú špeciálne materiály na crafting,plány na crafting,unikátne legendárne predmety,a aj nejaké obyčajné materiály a drahokami. Bounties budeš môcť hrávať až keď dokončíš hru,a otvorí sa ti adventure mód.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Okej...uz jsem o tech bounties kdysi slysel,reknes mi co to znamena,diky moc...

• ms34
    ms34...
    2

Postavu na 70lv dostaneš z dobrým spoluhráčom za 10-15 minút Najťažšie je pre začiatočníka prejsť hardcore. A najdlhšie trvá urobiť 500 bounties. Všetko ostatné sa urobí pri hraní samo.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

To je jen o case...klidne to muzem hrat rok

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

cermi na platninu budeš muset dostat všechny postavy na 70 lvl tušim.hodně stěsti..

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Jednoho partaka mam stalyho,ted sehnat jeste dva ktery to se stejnym zaujetim dojedou s nama na plátno

• ms34
    ms34...
    1

CERMI1985:Ak ti môžem poradiť,od začiatku sa snaž nájsť nejakú stálu partiu na hranie diabla. Lebo ak budeš hrať public hry,tak budeš stretávať len samých číterov,ktorý ti úplne zničia zážitok z hrania. Na PSN sú dve dosť veľké komunity CZ/SK hráčov: Diablo by Czechoslovakia a Diablo 3 CZ-SK. Skús tam napísať.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Dekuju ti!

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻
    1

CERMI1985: Dá se hrát od samého začátku.

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz
    1

Problem vyresen..Po zakoupeni ve sleve se stahovala asi jen polska verze, a zvlast anglicka..Jinak proc by to nekdo nehral.Hral jsem jine hry a na tuhle pockal.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Cus...planujeme poridit ted ve sleve,hosi,da se hrat hned ve vic lidech,nebo tam neco musim odehrat nejak sam...dik!

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz

Prosim vas,stahl jsem Diablo z psn store a je to v polstine.Nevite proc?Koupil jsem ve sleve tu ultimate edici a ke stahnuti jsou asi 2 verze,pritom u te jedne to pise -cannot download..

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

tak o tom žádná, jedině HC! Nejlepší umřít na 69 levelu u Malthaela, jako já

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi
    1

Swarm23: jo máš pravdu ted mě víc baví ten HC je to pro mě aspon nějaka výzva

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻
    2

Hmm, jedna hra s cheaterem a pokažená celá hra. Multiplayer u Diabla jedině local.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

tak děkuji za upřesnění no zatím bych rád udělal Platinu tak se ted soustředím na HC jinak celkem jsem si i vydělal po tom jednom runu snad přes miliardu bude se to celkem hodit pro další postavy :)

• ms34
    ms34...

Na vyšších GR nepadajú lepšie veci,len ich padá o niečo viac. Trochu polaď postavu,aby si mohol chodiť GR65 okolo 5 minút. A budeš mať toľko legendáriek,že to nebudeš stíhať taviť. Bloody shardy ťa už ani nebude baviť zbierať,lebo budeš mať stále plný zásobník :)

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi
    1

tak díky za vysvětlení šel jsem do toho s něma jen kvulí lepšímu equipu ale i tak mi nepadlo nic zajimavého a taky ze zvědavosti :)

• ms34
    ms34...
    1

Tak to si hral z cheaterom. Keď niekto otvára 150GR tak je to vždy cheater. Hrávaj GR len zo známymi,a lebo si riadne prever gear svojich spoluhráčov. Ak majú podozrivo veľa paragonov,obrovský damage a obranu. Alebo zbrane s tromi soketmi,tak sú to cheateri. Keď budeš hrávať z cheatermi,tak za chvíľu budeš mať tisíce paragonov a hra ťa už nebude baviť. Lebo to už nebude žiadna výzva,prekonávať vyššie GR.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

zajímalo by mě jak je možné že jsem se připojil do hry šly jsme Greater rift LVL 150 a rázem jsem byl z 50 paragon 650 :D celkem jsem čuměl borec to tam slušně kosil a to byl přes 3K paragon

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

díky :) par lidi co Diablo hraji mám ale kdyby někdo chtěl tak PSN: Raksi ;)

• ms34
    ms34...

Lhikan905: Z darčekov získaš náhodný setový alebo legendárny predmet pre tvoj level. Darček sa musí odoslať ručne z inventáru. Darčeky vždy padajú pre ľudí ktorých máš na friendliste a hrávajú diablo,alebo ho v minulosti hrávali. Keď si ešte nič nedostal,tak to asi preto že to už nikto s tvojich známych aktívne nehrá.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

zdravím tak jsem si konečně pořídil Diablo 3 na ps4 zajímalo by mě co se dostává z těch dárku co se posílaj ruzným hráčum a taky jenom jestly se to posílá jen hráčum z mého friendlistu co hrají diablo? zatím mi žádnej nedošel tak mě to zajímá

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

zdravim jak je to s magic find u predmetu na ps4 v Diablu? kdyz jsem hral na ps3 byl jsem kolem paragonu 20 a mel jsem magic find kolem 200%, ted jsem level 70 a kdyz mrknu na postavu mam magic find 0 a jeste jsem nenasel predmet, ktery by to ovlivnil... Nebo co ten magic find ovlivnuje? dik

• Gemaniak
    Gemaniak

ani na BD ani na siti ale v konzoli :/

• Pepin74
    Pepin74

Mám prosím takový dotaz, berte mě s rezervou, jsem nový uživatel konzolí a nemám tu zkušenost. Musím reklamovat PS4 (vyjíždí mi neustále BD) a mám rozjetou hru DIABLO. Když mi vymění PS4 za nový, budu muset hrát od začátku nebo mám uloženou pozici na síti? Díky [s8]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.