link Založil jsem Destiny Cz/Sk Gaming Division skupinu, do clanu se můžete přidat jak Na Xboxu, tak na PlayStationu! :) Přidejte se, budu rád za podporu a přijmu vás hned jak to bude možné, díky. :) POZNÁMKA: Budu hrát i plnou verzi Destiny, ale ne hned od vydání, plánuju si to nejpozději na Vánoce, tak prosím skupinu/clan neopouštějte, budu aktivní hned, jak to půjde. :)
Takže dejme tomu že jsi to předobědnáš a po tom co si zahrajes Betu zjistis ze ta hra stoji za kulový... proto to můžeš přece zrušit... Proto tam ta funkce vubec je. A jak ti asi dokážou že tě ta hra bavila...
Tvl, to neumite cist? Gaz vam dal navod jak se do bety dostat... O stranku z5. Radsi to sem poslu link nu. Nevim proc z toho Kachlo neudela clanek, aby jste tu nemuseli skemrat o klice. Asi na vas kali, kdyz vam nechce pomoct a vy jste neschopni trochu hledat.
Destiny: Sci-fi onlinová akce (59)
To je škoda,nechápu proč ty onliny v takových hrách neudělají pro více lidí,třeba u GTA bych uvítal 100lidi
link Založil jsem Destiny Cz/Sk Gaming Division skupinu, do clanu se můžete přidat jak Na Xboxu, tak na PlayStationu! :) Přidejte se, budu rád za podporu a přijmu vás hned jak to bude možné, díky. :) POZNÁMKA: Budu hrát i plnou verzi Destiny, ale ne hned od vydání, plánuju si to nejpozději na Vánoce, tak prosím skupinu/clan neopouštějte, budu aktivní hned, jak to půjde. :)
Zdravím,chtěl bych se zeptat pro kolik lidí bude online?A jestli budu taky potkávat i jiné charactery v onlinu?
Kdyby měl někdo zájem, tak tady jsou vstupní kódy do Destiny Bety na XBOX ONE ;-)
(hodní Bungee posílali 3)
F7TTQ-3H3XR-FGTQJ-7MP7F-F3PJZ
YX6CP-FYKPT-JWY9H-DYWKF-2THWZ
Ahoj, mohl by mi prosím někdo napsat, jestli je tahle beta stále do lvlu 8? Jsem v Chorvatsku a rád bych věděl, jestli o něco přicházím :) Díky!
máte ještě někdo volný klíč na ps4 verzi prosím?
zdravim lidi nesel by nekdo co op destiny betu na ps3 pokud se tu nekdo najde pridejte muj oficialni nick torretto8765433
Tak hru jsem si objednal a čekám na kód, ale je neděle tak asi až zítra.
Nemáte někdo kód na ps3 eu. Budu vděčný. Když tak pm. Díky.
To uz jsen dojel jen s jednim partakem a byl to radnej zahul :)
MarcelCZE-Max je 8lv jj je tam toho malo taky to je jen ochutnavka toho co nas bude cekat v plne verzi uz se tesim.
Lidi kolik je levelu v te bete? Dojel jsem tech par na zemi a nic noveho uz se neotevrelo, takze tj vse?
anakin.m: Koukni na bod 8 link
Takže dejme tomu že jsi to předobědnáš a po tom co si zahrajes Betu zjistis ze ta hra stoji za kulový... proto to můžeš přece zrušit... Proto tam ta funkce vubec je. A jak ti asi dokážou že tě ta hra bavila...
Jenže to je obcházení systému a nechci byt paranoidní, ale aby pak někomu na účtu nepřistál banán.
Tvl, to neumite cist? Gaz vam dal navod jak se do bety dostat... O stranku z5. Radsi to sem poslu link nu. Nevim proc z toho Kachlo neudela clanek, aby jste tu nemuseli skemrat o klice. Asi na vas kali, kdyz vam nechce pomoct a vy jste neschopni trochu hledat.
Kdyby náhodou někdo měl klíč navíc budu moc rád. Díky za zaslání do SZ.
Nema jeste nekdo klic do bety navic dekuji
Jovidash dekuji stahuji :)
Čau lidi mám jeden klíč do bety na Ps4 tak berte:HTDL-GAN4-L3HH
Měl by někdo prosím ještě kód? PM Dík[s16]
Kdo ma zájem kód, můj nick saqw-19
Gaz dik za radu,už sosam.
Gazuv navod jak se dostat do BETY funguje :D muzu potvrdit.. Dik
Mate jeste nekdo klic dekuji
Tady máte 100% funkčí návod jak se dostat do bety bez klíče... link
Nemá ještě někdo klíč?
DaveHaja...uz stahuju..Dik moc
QB3B-P3N9-LK8G
tak ten prvni klic je pouzit,diky apsi.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.