Mám celkem vyšperkovaného titána ( pokud se tomu dá tak říct) ale raidy jsem nikdy moc nehrál ( taky důvod, proč jsem destiny přestal hrát ) ale kdyby se našla parta fajn lidí která by mě vzala a trochu zaučila bylo by to fajn :) (dohrál jsem jen Crota End a Kings Fall ke golgorothovi ) :) vladas134 PSN
Till už sme se hodnekrát setkaly s tím že ty vyžší levly nekde v parte hrajì ._. jde nám o stalí dva hraće ._. jinak všichni máme 29 a neni pro nás problém ty dve 25 rychle vylevlit ._. dik Locu jsi první ;)
ahoj všichni ._. hledáme dva stálé hraće na raidy do naší party ._. hledáme aktivni hraće co hrají i kdyż nám to ze zaćátku nepujde než se sehrajeme ._. nehledáme hraće na chvilkové hrani jen povinností je mít headset komunikovat mit min. lvl 25._. psn Flester
Jo sehnat lidi na raid neni takova sranda...Bud maji nizkej lvl,nebo nemaji dostatecne vylepsene zbrane a brneni(coz je ted i muj pripad) a nebo maji stale plnou grupu lidi se kteryma hrajou raid dnes a denne a neni se kam vecpat...Na raid se tesim ale zatim nejsem na mem 28 lvl dostatecne vylepsenej...Aspon teda myslim...Nechci byt zatez ale chci kurva davat[s3]
Už to tady určitě zaznělo a budu vypadat jak naprostý ignorant a omlouvám se že to tahám tam kde to nepatří a díky za odpověď: Lze hrát multi/coop mezi/s konzolemi PS3 a PS4 - já mám 4 a brácha 3 a chtěli by jsme hrát spolu. Díky
Destiny (Raid) PS4 (32)
Velmi by som bol rád keby ma niekdo zauči raid , hravam pravidelne,som postarší no učenlivý,.....ps4 (gumkacik88)
Mám celkem vyšperkovaného titána ( pokud se tomu dá tak říct) ale raidy jsem nikdy moc nehrál ( taky důvod, proč jsem destiny přestal hrát ) ale kdyby se našla parta fajn lidí která by mě vzala a trochu zaučila bylo by to fajn :) (dohrál jsem jen Crota End a Kings Fall ke golgorothovi ) :) vladas134 PSN
mam 2 huntera a titana na 30lvl muj nick TomasBohac si me pridejte rad chodim raidy [s6]
Někdo kdo chce chodit Raid a není ještě v klanu? Min lvl 29. V konbooku mám PSN nick. Sháníme 1-2 hráče.
karinatoRRR - Hraju každý den, chci chodit raidy ale nemám s kým .. zatím 24 a pracuju na tom, hraju to pár dní :D
Till už sme se hodnekrát setkaly s tím že ty vyžší levly nekde v parte hrajì ._. jde nám o stalí dva hraće ._. jinak všichni máme 29 a neni pro nás problém ty dve 25 rychle vylevlit ._. dik Locu jsi první ;)
66snake66 na normal 26 lvkraid musíš být min. lvl 27 a i tak budeš dostávat. nejlepší je být lvl 28 a výš.
ahoj všichni ._. hledáme dva stálé hraće na raidy do naší party ._. hledáme aktivni hraće co hrají i kdyż nám to ze zaćátku nepujde než se sehrajeme ._. nehledáme hraće na chvilkové hrani jen povinností je mít headset komunikovat mit min. lvl 25._. psn Flester
Normal s 28ckou musis zvladat vpohode
Jo sehnat lidi na raid neni takova sranda...Bud maji nizkej lvl,nebo nemaji dostatecne vylepsene zbrane a brneni(coz je ted i muj pripad) a nebo maji stale plnou grupu lidi se kteryma hrajou raid dnes a denne a neni se kam vecpat...Na raid se tesim ale zatim nejsem na mem 28 lvl dostatecne vylepsenej...Aspon teda myslim...Nechci byt zatez ale chci kurva davat[s3]
Teď někdo na raid rychle?
Taky to pařím každý den a ještě dlouho budu.[s16]
taky hraji skoro každý den
Jj hraju dene akorat to chce nekoho na ride.
Hraje ještě někdo vůbec Destiny??
Díky
Nejde
Už to tady určitě zaznělo a budu vypadat jak naprostý ignorant a omlouvám se že to tahám tam kde to nepatří a díky za odpověď: Lze hrát multi/coop mezi/s konzolemi PS3 a PS4 - já mám 4 a brácha 3 a chtěli by jsme hrát spolu. Díky
Rád se přidám do Raidu.
Dnes někdo na RAID????
Pohoda. Vcera jsme projeli VoG na normal a fakt lehoucky. Hard je uz jina sranda, ale s trochou treninku to pujde.
Sorry- Offspring_CZ nebyl jsem dlouho na příjmu, jinak napiš kdy koliv,určitě si rád zapařím.
saqw - 19: Můžeš teď?
Hraju na ps4..
Cus, zdravím parmeny Destiny, já Titan level 27, budu rad když si z někým zapařím.nick saqw-19...
někdo večer na raid ?
Rovnou si tu udělám reklamu, snad to autorovi nevadí. Tady je náš klan, kdyby měl někdo chuť se k nám přidat, může. link
Kortyx: tak mi hoď request...spoluhráč na strike mise se hodí vždycky :)
Taky pokud by někdo skládal raid nebo weekly nebo daily strike mise tak bych rád ocenil společnost: lvl 25 Warlock PSN ID: Kortyx
Ahoj, pokavaď někdo bude dávat raid a hodil by se mu parťák, tak rád projdu :) lvl 27 Warlock platforma ps4. kdyžtak se ozvěte do pm bo na psn
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.