Akční FPS

Destiny (Raid) PS4 (32)

• irsia_ NuclearBlast
    irsia_ NuclearBlast

Velmi by som bol rád keby ma niekdo zauči raid , hravam pravidelne,som postarší no učenlivý,.....ps4 (gumkacik88)

• sisel124
    sisel124

Mám celkem vyšperkovaného titána ( pokud se tomu dá tak říct) ale raidy jsem nikdy moc nehrál ( taky důvod, proč jsem destiny přestal hrát ) ale kdyby se našla parta fajn lidí která by mě vzala a trochu zaučila bylo by to fajn :) (dohrál jsem jen Crota End a Kings Fall ke golgorothovi ) :) vladas134 PSN

• Tomíczech
    Tomíczech

mam 2 huntera a titana na 30lvl muj nick TomasBohac si me pridejte rad chodim raidy [s6]

• mulighan
    mulighanForrest G.

Někdo kdo chce chodit Raid a není ještě v klanu? Min lvl 29. V konbooku mám PSN nick. Sháníme 1-2 hráče.

• lordinatoR
    lordinatoR

karinatoRRR - Hraju každý den, chci chodit raidy ale nemám s kým .. zatím 24 a pracuju na tom, hraju to pár dní :D

• 66snake66
    66snake661.9.2015
    1

Till už sme se hodnekrát setkaly s tím že ty vyžší levly nekde v parte hrajì ._. jde nám o stalí dva hraće ._. jinak všichni máme 29 a neni pro nás problém ty dve 25 rychle vylevlit ._. dik Locu jsi první ;)

• Till
    TillPonies
    1

66snake66 na normal 26 lvkraid musíš být min. lvl 27 a i tak budeš dostávat. nejlepší je být lvl 28 a výš.

• 66snake66
    66snake661.9.2015

ahoj všichni ._. hledáme dva stálé hraće na raidy do naší party ._. hledáme aktivni hraće co hrají i kdyż nám to ze zaćátku nepujde než se sehrajeme ._. nehledáme hraće na chvilkové hrani jen povinností je mít headset komunikovat mit min. lvl 25._. psn Flester

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

Normal s 28ckou musis zvladat vpohode

• Phoenix_CZ
    Phoenix_CZ

Jo sehnat lidi na raid neni takova sranda...Bud maji nizkej lvl,nebo nemaji dostatecne vylepsene zbrane a brneni(coz je ted i muj pripad) a nebo maji stale plnou grupu lidi se kteryma hrajou raid dnes a denne a neni se kam vecpat...Na raid se tesim ale zatim nejsem na mem 28 lvl dostatecne vylepsenej...Aspon teda myslim...Nechci byt zatez ale chci kurva davat[s3]

• mulighan
    mulighanForrest G.

Teď někdo na raid rychle?

• chasmi
    chasmichasmi

Taky to pařím každý den a ještě dlouho budu.[s16]

• jarda85
    jarda85PS4

taky hraji skoro každý den

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Jj hraju dene akorat to chce nekoho na ride.

• saqw - 19
    saqw - 19

Hraje ještě někdo vůbec Destiny??

• Tee1234
    Tee1234

Díky

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

Nejde

• Tee1234
    Tee1234

Už to tady určitě zaznělo a budu vypadat jak naprostý ignorant a omlouvám se že to tahám tam kde to nepatří a díky za odpověď: Lze hrát multi/coop mezi/s konzolemi PS3 a PS4 - já mám 4 a brácha 3 a chtěli by jsme hrát spolu. Díky

• mulighan
    mulighanForrest G.

Rád se přidám do Raidu.

• saqw - 19
    saqw - 19

Dnes někdo na RAID????

• Offon
    OffonClose it.

Pohoda. Vcera jsme projeli VoG na normal a fakt lehoucky. Hard je uz jina sranda, ale s trochou treninku to pujde.

• saqw - 19
    saqw - 19

Sorry- Offspring_CZ nebyl jsem dlouho na příjmu, jinak napiš kdy koliv,určitě si rád zapařím.

• Offon
    OffonClose it.

saqw - 19: Můžeš teď?

• saqw - 19
    saqw - 19

Hraju na ps4..

• saqw - 19
    saqw - 19

Cus, zdravím parmeny Destiny, já Titan level 27, budu rad když si z někým zapařím.nick saqw-19...

• Till
    TillPonies

někdo večer na raid ?

• Offon
    OffonClose it.

Rovnou si tu udělám reklamu, snad to autorovi nevadí. Tady je náš klan, kdyby měl někdo chuť se k nám přidat, může. link

• Till
    TillPonies

Kortyx: tak mi hoď request...spoluhráč na strike mise se hodí vždycky :)

• Kortyx
    KortyxPS4

Taky pokud by někdo skládal raid nebo weekly nebo daily strike mise tak bych rád ocenil společnost: lvl 25 Warlock PSN ID: Kortyx

• Till
    TillPonies

Ahoj, pokavaď někdo bude dávat raid a hodil by se mu parťák, tak rád projdu :) lvl 27 Warlock platforma ps4. kdyžtak se ozvěte do pm bo na psn

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.