RPG

Demons Souls - Dark Souls (404)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Prosim vas nemohl byste mě někdo napadnout, jestli víte jak na to, abych si udělal světlou karmu v každem světě? Chtěl bych si ty události splnit než se vrhnu na konec hry

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Ahoj. Tak jsem si koupil ps plus abych si mohl dodělat tendency události. Je možný se k čistě bilé dostat pomáháním ostatním s bossy nebo to jde jen zabijením vetřelců? Spíš se bojím že by mi naplácali

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Díky

• IggyKure
    IggyKureIggyKure
    1

na disku

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Nevíte někdo jestli je u Dark Souls Prepare to Die celá hra i se všema DLC na discu, nebo se to stahuje přes kód?

• miomao
    miomaoP + V
    1

Zdravím, hraje ještě někdo Dark Souls? Sháním někoho s levelem cca 140-150. Můžu pomoci s kameny i zbraněmi a něco bych také potřebovala. Diky

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

ja vim, myslel jsem jestli nechce nekdo dat se mnou

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

Musíš být v živé formě = spálit 1 humanity v bonfireu, abys viděl "nápisy"

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Hrajete jeste dark souls? Dal bych to s nekym v multaku ale nikde moc nemuzu narazit na ty podpisy abych si nekoho privolal :)

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Aha jasný díky :)

• IggyKure
    IggyKureIggyKure
  • Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Jakej had s knirem? :-D a kde je? ja jsem asi slepej :D

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

chrápe ten had s knírem, ne? :D

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

To chrape ta vrana? :D Na prvni zvon jsem zazvonil ale promluvit mi s tim ptakem nejak nejde :D

• up_er
    up_er

zazvonit na prvni zvon(gargoylove) a on se probere a uz s nim jde kecat...je to NPC s nepovinym ukolem, ale vyplati se ho splnit, dostanes na konci dobrej sutrak[s1]

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

sekni do něj a on se vzbudí :)

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Diky za radu. Jeste se zeptam kdyz jdu ve Firelinku tou vodou k oltari pod tou vranou, tak tam nekdo chrape, nevite co to je? Da se s tim neco delat?:D

• RadarKKK
    RadarKKK

Bubno_Conqueror:normalne u nej zvolis polozku reinforce weapon nebo upgrade weapon ten nevim jak to tam je a zvolis zbran kterou chces vylepsit

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Kováře jsem našel ale nejdou mi ty titan shardy pouzit :D Mam jich asi 5 co jsem postupne nasel a nemuzu dat use tak nevim co delam zase spatne :D

• RadarKKK
    RadarKKK

Bubno_Conqueror:vylepsujes u kovaru pokud jsi zatim zadnyho nenasel tak si neco ocividne minul

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Aha tak to vubec nevim kde je ted jsem zabil Gapin Dragona. A jeste jedna otazka jak si vylepsuju zbrane? mam titan shardy ale nemuzu je pouzit. Sorry za asi blby otazky, jsem DS amater :D

• RadarKKK
    RadarKKK

Bubno_Conqueror :byl jsi proklet :):) musis se dostat k typkovy co postava ve vezi tam kde byl belfry gargoyl boss a koupit si vec na zruseni kledby

• Bubno_Conqueror
    Bubno_ConquerorLoboCop

Čauves, chci se zeptat v Dark Souls mě ted zabili a najednou mam polovinu zivotu. Musim zabit nejakyho bosse aby se mi ti zivoty vratili, nebo to jde udelat nejak pres humanity..? Díky

• lOGistic
    lOGisticGenius

Tak DS2 SotFS už se stahuje na disk. Ještě remake DS1 a budu spokojený se stavem hardisku na mé PS4 :-)

• Fitt
    Fitt

Jde mi o toho pyromansera,najednou zmizel,a já si už od něj nemohl nic vylepšit nebo koupit.

• Erik 666
    Erik 666

Dva kouzelníci,pyroman a obchodník pod mostem,koukni na youtube

• Jops
    Jops

kterej ? je to uz nejakej patek co jsem DS hral, ale tam byl kouzelnik, pyroman a nikoho dalsiho si nevybavuju..

• Fitt
    Fitt

Netuším kam se mi ztratil obchodník z Firelinku.Je naděje že se mi tam vrátí,nebo ho musím někde zase hledat?Jak je to všeobecně z NPC postavama,které se tam objeví?Jsou tam natrvalo,nebo ne.

• Chromboycz
    ChromboyczCombiCh

Ok dekuji moc za radu urcite to zkusim.Cus a super den preji.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Postava s ničím (naháč) pro pokročilé hráče. Žádná pro ani proti ve statech... Takže máš lehčí si vylepšit co chceš.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.