Prosim vas nemohl byste mě někdo napadnout, jestli víte jak na to, abych si udělal světlou karmu v každem světě? Chtěl bych si ty události splnit než se vrhnu na konec hry
Ahoj. Tak jsem si koupil ps plus abych si mohl dodělat tendency události. Je možný se k čistě bilé dostat pomáháním ostatním s bossy nebo to jde jen zabijením vetřelců? Spíš se bojím že by mi naplácali
zazvonit na prvni zvon(gargoylove) a on se probere a uz s nim jde kecat...je to NPC s nepovinym ukolem, ale vyplati se ho splnit, dostanes na konci dobrej sutrak[s1]
Diky za radu. Jeste se zeptam kdyz jdu ve Firelinku tou vodou k oltari pod tou vranou, tak tam nekdo chrape, nevite co to je? Da se s tim neco delat?:D
Aha tak to vubec nevim kde je ted jsem zabil Gapin Dragona. A jeste jedna otazka jak si vylepsuju zbrane? mam titan shardy ale nemuzu je pouzit. Sorry za asi blby otazky, jsem DS amater :D
Čauves, chci se zeptat v Dark Souls mě ted zabili a najednou mam polovinu zivotu. Musim zabit nejakyho bosse aby se mi ti zivoty vratili, nebo to jde udelat nejak pres humanity..? Díky
Netuším kam se mi ztratil obchodník z Firelinku.Je naděje že se mi tam vrátí,nebo ho musím někde zase hledat?Jak je to všeobecně z NPC postavama,které se tam objeví?Jsou tam natrvalo,nebo ne.
Demons Souls - Dark Souls (404)
Prosim vas nemohl byste mě někdo napadnout, jestli víte jak na to, abych si udělal světlou karmu v každem světě? Chtěl bych si ty události splnit než se vrhnu na konec hry
Ahoj. Tak jsem si koupil ps plus abych si mohl dodělat tendency události. Je možný se k čistě bilé dostat pomáháním ostatním s bossy nebo to jde jen zabijením vetřelců? Spíš se bojím že by mi naplácali
Díky
na disku
Nevíte někdo jestli je u Dark Souls Prepare to Die celá hra i se všema DLC na discu, nebo se to stahuje přes kód?
Zdravím, hraje ještě někdo Dark Souls? Sháním někoho s levelem cca 140-150. Můžu pomoci s kameny i zbraněmi a něco bych také potřebovala. Diky
ja vim, myslel jsem jestli nechce nekdo dat se mnou
Musíš být v živé formě = spálit 1 humanity v bonfireu, abys viděl "nápisy"
Hrajete jeste dark souls? Dal bych to s nekym v multaku ale nikde moc nemuzu narazit na ty podpisy abych si nekoho privolal :)
Aha jasný díky :)
link
Jakej had s knirem? :-D a kde je? ja jsem asi slepej :D
chrápe ten had s knírem, ne? :D
To chrape ta vrana? :D Na prvni zvon jsem zazvonil ale promluvit mi s tim ptakem nejak nejde :D
zazvonit na prvni zvon(gargoylove) a on se probere a uz s nim jde kecat...je to NPC s nepovinym ukolem, ale vyplati se ho splnit, dostanes na konci dobrej sutrak[s1]
sekni do něj a on se vzbudí :)
Diky za radu. Jeste se zeptam kdyz jdu ve Firelinku tou vodou k oltari pod tou vranou, tak tam nekdo chrape, nevite co to je? Da se s tim neco delat?:D
Bubno_Conqueror:normalne u nej zvolis polozku reinforce weapon nebo upgrade weapon ten nevim jak to tam je a zvolis zbran kterou chces vylepsit
Kováře jsem našel ale nejdou mi ty titan shardy pouzit :D Mam jich asi 5 co jsem postupne nasel a nemuzu dat use tak nevim co delam zase spatne :D
Bubno_Conqueror:vylepsujes u kovaru pokud jsi zatim zadnyho nenasel tak si neco ocividne minul
Aha tak to vubec nevim kde je ted jsem zabil Gapin Dragona. A jeste jedna otazka jak si vylepsuju zbrane? mam titan shardy ale nemuzu je pouzit. Sorry za asi blby otazky, jsem DS amater :D
Bubno_Conqueror :byl jsi proklet :):) musis se dostat k typkovy co postava ve vezi tam kde byl belfry gargoyl boss a koupit si vec na zruseni kledby
Čauves, chci se zeptat v Dark Souls mě ted zabili a najednou mam polovinu zivotu. Musim zabit nejakyho bosse aby se mi ti zivoty vratili, nebo to jde udelat nejak pres humanity..? Díky
Tak DS2 SotFS už se stahuje na disk. Ještě remake DS1 a budu spokojený se stavem hardisku na mé PS4 :-)
Jde mi o toho pyromansera,najednou zmizel,a já si už od něj nemohl nic vylepšit nebo koupit.
Dva kouzelníci,pyroman a obchodník pod mostem,koukni na youtube
kterej ? je to uz nejakej patek co jsem DS hral, ale tam byl kouzelnik, pyroman a nikoho dalsiho si nevybavuju..
Netuším kam se mi ztratil obchodník z Firelinku.Je naděje že se mi tam vrátí,nebo ho musím někde zase hledat?Jak je to všeobecně z NPC postavama,které se tam objeví?Jsou tam natrvalo,nebo ne.
Ok dekuji moc za radu urcite to zkusim.Cus a super den preji.
Postava s ničím (naháč) pro pokročilé hráče. Žádná pro ani proti ve statech... Takže máš lehčí si vylepšit co chceš.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.