Cauves mam problem nejde se mi prihlasit na co-op s kámošem. Vytvořim hru pozvu ho ale nejde se mu ke me prihlasit vzdycky se ukaze failed a to same kdyz posle pozvanku on me, nevite nekdo cim to je?
Dik ale ja chci spis coop vyzkouset a hru si "v klidu" ve dvou projit pokud mozno na co nejtesi obtiznost at to stoji za to. Navic mam cas vzdy az po desate hodine vecer coz se k DS hodi ;). Hru mam teprve par dni a v singlu jsem nekde za polovinou a musim rict ze i kdyz nejem fanda hrani coopu po netu tak u DS3 me to hodne laka, doufam ze hra tak dosahne trochu lepsi atmosferu.
Ahoj, já akorát dojíždim první projetí hry, jsem v 17. kapitole. Bohužel času moc nemam teď kvůli škole, takže na regulérní hraní celý hry to asi nevidim. Spíš bych moh pomoct alespoň s projetim coop misí a vysbíránim všech předmětů v těchto misích, to zabere určitě míň času a nic z toho nemam. Tak jestli by se to hodilo i tobě, tak dej vědět.
Dead Space 3 : spoluhrac coop ps3, (20)
Ještě by to mohlo být rozdílným NAT připojením.Zjistíte v nastavení internetu v system settings.
aha a kdyz nemame tak jsme v prdeli? :D A co s tim?
musite mit VEREJNOU IP
Cauves mam problem nejde se mi prihlasit na co-op s kámošem. Vytvořim hru pozvu ho ale nejde se mu ke me prihlasit vzdycky se ukaze failed a to same kdyz posle pozvanku on me, nevite nekdo cim to je?
Pridej si mě klidně dám s tebou... STRIKERcz89
Wickett: jsem pro. Dnes uz neco mam ale zitra v 11 (vecer) to muzem rozjet.
manicek: Ja s tebou dam. Jednou jsem ji projel a chci ted dat na nejtezsi level. Cas mam.
Dik ale ja chci spis coop vyzkouset a hru si "v klidu" ve dvou projit pokud mozno na co nejtesi obtiznost at to stoji za to. Navic mam cas vzdy az po desate hodine vecer coz se k DS hodi ;). Hru mam teprve par dni a v singlu jsem nekde za polovinou a musim rict ze i kdyz nejem fanda hrani coopu po netu tak u DS3 me to hodne laka, doufam ze hra tak dosahne trochu lepsi atmosferu.
Ahoj, já akorát dojíždim první projetí hry, jsem v 17. kapitole. Bohužel času moc nemam teď kvůli škole, takže na regulérní hraní celý hry to asi nevidim. Spíš bych moh pomoct alespoň s projetim coop misí a vysbíránim všech předmětů v těchto misích, to zabere určitě míň času a nic z toho nemam. Tak jestli by se to hodilo i tobě, tak dej vědět.
Hledam nekoho na coop pokud mozno na co nejteszi obtiznost. Pokud by nekdo chtel uz dnes muzu ve 23.00. Muj nick je stejny jako tady - manicek
Jde to i bez coopu, ale lepší je hrát ještě s někým to je potom lehčí[s6]
tak si me pridejte jsem na tohle hrozne linej:D
zitra mi to dorazi,tak se taky hlasim,COOP.
níck SpoonyCz123[s12]
Taky bych potřeboval pomoct s projetím na classic a pure survival[s1]
zdar taky hledam nekoho na co op:D
ok pridam si ta
cau ja taky hledam nekoho na co-op nick DarkSmrtijed_CZ
ok dik
cau do úterk bych to měl mít doma.. tak bychom mohly zahrát... nick mormenel
Caute je tu niekto kto da coop? nick petre75
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.