RPG

Dark Souls 2 - PS4 (166)

• DRRAKKE
    DRRAKKE

Pokud by měl někdo zájem o COOP, pomoc s Bossy/lokacemi tak se ozvěte

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Díky moc :) ještě jsem teď našel Fume Knighta, dává mi docela zabrat. Pak na to pujdu, díky :)

• miomao
    miomaoP + V
    2

Potřebuješ Giant Kinship, který získáš ve vzpomínce zabitím lorda Gianta v lese padlých obrů. Potom můžeš jít na final bosse

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Ahoj, chrěl bych se zeptat hraju dark souls 2 sotfs už jsem prošel skoro 2 DLC ale nemuzu se dostat do ty vzpomínky jak je ten oblek samuraje. Dočetl jsem se že musím nejdřív dohrát příběh hlavní, tak jsem naběhl na posledního bosse, tam jsou nějaký ty dva bossove, ty už to mají za sebou a pak by tam měl být hned ten další boss pokud se nepletu. Ale mě už se tam nic neděje. Vážně nevím co bych teď měl dělat. Díky za rady.

• Tomasas
    Tomasas

Super, děkuji vám

• Hráč123
    Hráč123GameCave

jednou je to tak podruhy jinak...

• miomao
    miomaoP + V

Většinou křížkem

• Tomasas
    Tomasas

V DS2 se Illusory walls otevřou křížkem, nebo se dají otevřit seknutím, či proskočením, jako v následujícím díle?

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

To snad né, mně se líbej, ale než praštim tak si stihnu dojít na záchod to není zrovna můj styl hraní

• Hráč123
    Hráč123GameCave

Nope

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Můžete mi poradit jestli jdou nějak urychlit údery, těžký mečem? Jestli tomu pomůžu když budu prát body třeba do vitality?

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Tak nic díky už to mám

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Ahoj, hloupá otázka, ale vážně si nevím rady. Jak doplním HP. Teda vím jak ho doplnil. Ale asi po úmrtích se mi snížilo asi na polovinu a nevím jak opět dosáhnout toho abych se zas uzdravoval úplně na max a ne jen do tý poloviny. Díky za rady. Jinak skvělá hra za super peníze teď na store. Trošku jsem se bál že mě to nebude bavit kuli grafice co jsem viděl (asi jsem teď nějakej rozmazlenej) ale jsem z tý hry nadšenej.

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

Zirafo - projdi pořádně celou lokaci a snaž se vyhledat takové zamčené rytíře, když všechny čtyři vysvobodis, značně ti s Ivorym pomůžou a navíc ti zablokuji ty portály

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Většina bossů v pohodě, ale ten dementní ko*to co je v tom zimním dlc ten mi Teda dává vůbec nevím jak na něj a prosím o radu

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

Zirafo - pokud se nepletu tak z rytířů/soch před bossem Looking Glass knight

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Jak a kde co nejrychleji nabrat awestone?

• Werdugo
    WerdugoMárny
    1

Nenasel by se nekdo na coop v Dark Souls?Mam level 50?

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Nechcete dát někdo coop.?mam lvl 117.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Paráda díky moc, teď už jen zlikvidovat toho rytíře co má zrcadlo jako štít, jsem už alespoň v půlce hry?

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Ahoj, pár dalších dotazů 😉 mám bonfire v prvním DLC takové to podzemní město ,teď sem našel cestu do dlc kde je zima ale za boha nemůžu najít cestu do dalšího DLC jinak hru sem ještě nedohrál. Další dotaz jsou tam dveře a ty brání pokaždé rytíř ale píše mi to u nich že nejdou otevřít jak na to? A další dotaz hraje to ještě někdo?moc lidí tam už nepotkavam, kde najdu covenant abych byl zlatý když mě někdo přivolá na pomoc. Diiiky

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

A jeste dotaz do dlc mam jit hned jak mam moznost nebo pockat a spis az ke konci hry?

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Tak az budu doma a zbavim se eet a manzelky tak se na to vrhnu ty seš poklad diiiky moc

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Ta duse pavouka mi zmizela ..je to mozne ? Nebo z pavouka nebyla great souls? Mam za to ze jsem ji sto pro bral ze zeme.... takze musim najit nejakoi postavu co mo proda hejbatko ktery pouziju tam jak se jde zabyt klon "ornstejna" z DS :) sem se nastval pozabijel vsechny postavy tak sem to rozjez znovu :) diky moc za pomoc

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

AhoJ, presne tak:) zabil jsem pavouka,toho pana co mu do masky vlezl brouk a toho velkeho hovnivala dal nevim kam... jinak po zabiti pavouka mi sem dusi sebral ale v inventari mam napsano jen lost sinister...t nevim

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Ahoj jsem trosku v koncich nevim kam dal vetsinu bosu jsem zabil a v te lokaci jak ke husta mlha se da jit jednou odbockou ,tam sou schodi nahoru a tam takova vezicka a do te me to nechce pustit..uz nevim kam dal :/ (na youtube nekoukam to to pak nemusim hrat)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Jestli sem to dobre pochopil tak tady uz se nevylepsuje zbran na plus xy a nevklada se pak duse bosse ale rovnou z duse udelam mec?

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Nejlepsi je Ruler Sword - jeho DMG se zveda podle toho kolik mate u sebe soulsu . Celou hru jsem si drzel 10milonu soulsu ...Kraluv mec

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Zdar tak sem koupil hezky ve sleve na psn:) jen dotaz jaky je podle vas nejlepsi great sword?

• wwwwwena
    wwwwwena

No, tak stejně se na platinu chystám, tak mě alespoň v NG+ bude mít co překvapit. Každopádně nejdřív platina ve trojce, protože tam jsem ji blíže a potom ve dvojce. Všem díky za odpověď

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.