RPG

Dark Soul - Sniper Elite V2 (70)

• Till
    TillPonies

první mise, vypni si tutorial. budeš hned ve sniper pozici. odstřel cíl, jdi zpátky, puškou zabij dva němce. propliž se okolo větší skupiny, na schodech zabij puškou ( když zmačkneš zaměřování lehce, objeví se bílej křížek ) jednoho nepřítele, kterej tam vyjde a následně di dál do baráku, vyskoč oknem. konec mise, 100% accuracy + trofej. zabere to asi 5 minut .)

• kana92
    kana92

Zdravim,potrebuju pomoc: Nemuzu udelat trofej Make Every Bullet Count - Dokonci level se 100% accuracy pouze pouzitim pusky.Delam to podle tohoto videa link a trofej ne a ne naskocit,dokonce mi to po misi pise ve statistikach,ze jsem to udelal na 100%....po 3 hodinach jsem to musel vzdat,jinak bych to vyhodil z okna [s6]

• blondjoker
    blondjoker

kupuju

• Till
    TillPonies

tak dohráno. na jeden zátah 85% hotovo. suprová to hra. a vážně nikdo nemá tohle na xbox ??

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

jj, je to jednoduché jak facka.... jenom trofej za dohrání na nejtěžší obtížnost je celkem voser [s16]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

To je ta platina opravdu tak lehká?

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

a je to..... platina mi právě cinkla [s6] 4 dny to zabralo[s6] originální hra, jen tak neomrzí...... a dokonale vyřešený Co-op[s6]

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Hral som demo a velmi sa mi pacilo. Najlepsi na tom bol ten spomaleny zaber gulky, aj ked som ho videl 100x tak stale ma neomrzel. Hru urcite kupim.

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Vojta_cz: úplně s tebou souhlasím [s6]

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Dobra hra, bavi [s6] Zatimco CoD jsem hral asi tyden a skoncilo v supliku bez odehrani singlu a BF hraju tak 1x tydne, tak SE V2 jsem z PSka jeste nevyndal [s14] Po dlouhe dobe hra, ktera vybocila z doboveho mainstreamoveho klisé.

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Munky: njn, ono to jde celkem samo.... záleží na tipu trofejí, Sniper Elite je má celkem jednoduché..... ale neboj, tobě to čase taky pujde rychle[s6]

• Till
    TillPonies

tak musím říct, že to je pecka. i ten coop se povedl. kdyby někdo chtěl pomoct s coopem či projít kampaň ve dvou, napište pmko :) jen ještě dodám, že platforma je u mě xbox 360 .)

• Munky
    Munky

Badexhuman: jseš docela rychlík koukám :) nejdřív po tejdnu od vydání platina v Silent hillu a ted se blíží ve sniper elite..kdyby to tak šlo i mě [s13][s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Už je doma :)))[s7]

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

tak už jenom jedna trofej a cinkne platina..... celkem jednoduché, zabralo to jenom 3 dny [s6]

• jack210
    jack210PS5

Wasker74 - tak to rad slysim,dik za info :)

• Wasker74
    Wasker74

Coop su 3 a vkazdej mas 3 levele.Jedna je story coop.Je to super hra.Najviac sa mi paci ta,kde mas opravit tank.

Celkom dobra je aj ta,kde si v baraku a odtial musis zostrelovat nepriatelov,ktorych ti kamos oznaci.Ten sa pri tom presuva a plni ulohy.Urobili to paradne.

Hru som uz presiel celu.Trvalo mi to okolo 13 hodin.Paradicka,hladas sniperov po strechach,aj nejake flasky treba zostrelovat a tiez treba hladat zlate tehlicky,tak ze je potrebne prehladat vsetky baraky,postrane ulicky proste vsetko.v hre je o zabavu postarane.

• jack210
    jack210PS5

PS3Fanboy .stane se,aspon je videt ze to zas tak spatna hra neni:) ..Uz nekdo testoval coop mise,kolik jich je apod?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

tak jsem nelenil a objednal, ve středu očekávám zásilku :)

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni

jack210: Koukam, nějak jsem to přehledl.

• jack210
    jack210PS5

PS3fanboy Tuhle recenzi sem tady uz daval ,viz vise:)

• PS3Fanboy
    PS3FanboyNi no kuni

gebbou: U PC verze je normalní kampan.

Jsem na konci 5 mise a musím uznat, že hra je pro mě příjemným překvapením. Konečně pořádná válečná stealth hra ve které hraju a musím podat nějaký hráčský výkon a ne jenom běžet koridorem od jednoho sriptu k druhému jak v COD a nebo v BF i když BF zachranuje MP. Sniper Elite V2 zatím hodnotím 8,5/10

Video: link

jack210: Nejhorší recenze Sniper Elite V2 na Games.cz. Tady je lepší: link

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Kupuju :) diky za video...... to asi rozhodlo :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Před chvilkou jsem to zkoušel na těžší obtížnost, je to obtížností. Když si to dáte na ELITE, tak je ani nestihnete označit. :D Připlazil jsem se k oknu, a už po mě snipeři stříleli.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

No co se týka te inteligence nepřátel je to zvláštní na tom tvém videu stáli jak stádo tupých ovcí, ale když jsem hrál demo tak hned na začátku v tom baráku jsem zabil jednoho a okamžitě se všichni začli sbíhat směrem ke mě nebo se schovali za překážky asi to bude tak jak říkaš když neodhali tvou pozici pobíhají dokola jinak jdou po tobě jak slepice po flusu.[s6] Zítra mi snad hra dojde pak uvidím kde je pravda.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

I v takovým případě by se asi měli aspoň schovat. Ale asi se to dalo čekat, i tak to nevypadá špatně a motivovalo mě to k pozdější koupi, takže díky =)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

To s tebou souhlasím no, že tam stáli jak na porážku. :D Čím to nevím, protože později v další misi jsi trefil jednoho a seběhla se k tobě taková malá armáda. :D Spíš bych to viděl na to, že zkrátka nevěděli odkud pálím. (vyjma sniperů).

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Video pěkný, celkem mě to zaujalo a přemýšlím o koupi. Ale ta inteligence mi tam teda nepřijde moc dobrá, zvlášť ve chvíli, kdy střelíš chlapíka pistolí do hlavy a druhej hned vedle se akorát začne rozhlížet do stran a stojí a čeká na kulku. Nemluvě o tom náměstí, nebo co to bylo, kdy se snad jen jeden schoval za něco, jeden pobíhal a ostatní se procházeli dál, jakoby nic. A občas teda, aspoň na tom videu to tak vypadá, chybí reakce na zvuky, třeba střelba z vedlejšího pokoje. Ale líbila se mi trefa do granátu na konci =)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Díky za reakce. :) Jinak jo, hrajete za američana (na začátku hry vám vše vysvětlí), a hraju to na vlastní obtížnost. (normální inteligence a realistická balistika).

• Golfík
    Golfík

gebbou moc pěkný video [s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.